Stranica 73 od 191 PrviPrvi ... 2363717273747583123173 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,601 do 3,650 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

123beba, sve ovisi o tome kako se ti osjećaš. ja sam ovaj put na bolovanju od punkcije, transfer bio sad u ponedjeljak a u sljedeći ponedjeljak ću ići raditi, tako sam se dogovorila na poslu. meni osobno je gori ovaj period između punkcije i transfera. nakon transfera se skroz dobro osjećam a i nisam pobornik nekog mirovanja, mislim da samo treba izbjegavati neke velike napore tipa vježbanje, dizanje 10 kg i slično.

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

123beba...ja sam uzela bolovanje od punkcije, pa sve do bete za ovaj 1. postupak i baš su me svi pazili i mazili, jako sam se čuvala, sve ono maksimalno od sebe dala kako bih što bolje sačuvala svoje mrvice, ali bez obzira na sve to....beta negativna, mrvice me napustile i ja sam bila sva očajna!Mislim da to preveliko titranje i čuvanje i nema baš neke garancije za uspijeh, kao što vidiš dosta cura je normalno i uobičajeno provodilo sve te dane do bete, neopterećeno pa su se mrvice primile...tako da tu nema nekih pravila!Osobno mislim da veliki utjecaj na uspješnost postupka ima samo psihičko stanje žene...Pošto je moj posao kojeg radim dosta stresan, meni je bilo potrebno sve te dane uzeti bolovanje, kako bih psihički što opuštenija i smirenija ušla u postupak!A netko tko nema nekakav težak i stresan posao, možda će u poslu naći upravo lijek i spas da mu dani do bete što brže prođu!u svakom slučaju, svatko najbolje zna što je njemu najbolje!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Hvala vam cure na iskustvima... Ja ću već vidjeti sa dr kada do toga dođemo kako mi je i što bi bilo najbolje... Jedva čekam da krenem u postupak!

nonek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

halo curke...
    zanima me ima li tko da ide u subotu na punkciju...

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

curke, kakva vam je M nakon jasmina? meni juče i danas sve nekaj malo, ne curim kao inaće, pa se još nisam ni naručila na vv jer ne znam jel da ti računam kao 1dc il ne.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Draga ja sam nakon yasmina imala mengu (ako se to može tako nazvat) 1 dan...kod doktorice sam dosla sa čistim dnevnim uloškom i rekla mi je da je to normalno za mengu nakon kontracepcije... najbolje ti je nazvat da nebi zakasnila....

nonek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

da, i meni su nakon yasmina bile ko da ih niti nemam...to ti je normalno...naruči se ti samo jer ćeš propustit...i onda čekat još jedan ciklus...sretno...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Obavezno zovi gore!mene nit je boljelo nit je bila obilna,3dana trajala

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jesam zvala, al me naručila za subotu, kad mi je juče išlo skroz malo, samo doktora u subotu nema, mjenja ga doktorica, pa ćemo vidjet, jer on nije napisao na povijest bolesti ivf, nego 2 mj kontracepcija pa pregled 3dc u 6.mj

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

cure, trebala bi mi jedna informacija ako netko zna. morala bih odraditi amh test, no još nisam dobila konkretan odgovor, treba li se naručivati ili ne?

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Rominka, mislim da se trebaš naručiti.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nazovi nase sestre pa pitaj.ja se za tsh i t3,4 nisam trebala naruciti,samo sam dosla i dala im uputnicu

nonek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ako si pacijent na VV i ako te to traži dr A ili dr PJ onda se ne moraš posebno naručiti... ali ako imaš uputnicu izvana mislim da se trebaš naručit...
    kao što cure kažu, najbolje nazvat i pitat...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Uputnica je od mog ginekologa, ali nas vodi VV. U principu ne bih trebala imati problema. A znate li mozda imali li neki posebni tajming kada mogu doci za taj test ili je dovoljno doci i to je to.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

AMH možeš vaditi bilo koji dan svog ciklusa Rominka. Nisam sigurna jel to bilo tvoje pitanje u vezi tajminga? Ako si mislila koje doba dana treba doći u labos za AMH, e to ne znam.

Richy, stres ili ne stres, odmaranje full nakon bete ili ne, mislim da to za sam ishod postupka nema ama baš nikakve veze osim za tebe, mene, pacijenticu samu. I meni je posao stresan, nema ti to veze neke, osim što si se ti osjećala bolje da ideš u postupak bez tog stresa. Ja sam išla na postupke, folikulomtrije uvijek dok sam full radila, odnosno na folikulometrije prije ili poslije posla a na dan transfera / punkcije bih radila pola dana ili ako nije moguće (npr. Maribor) na dan transfera ne bih radila uopće. Nisam se nimalo čuvala u smislu ležanja, radila sam uredski, stresan posao, dan-dva nakon transfera vozila bicikl, kopala pomalo svoj vrt, ali se mrva primila. To je moje viđenje stvari da sav taj dodatni trud, effort, čuvanje od stresa, posla, čuvanje od kućanskih poslova pa i peglanje sam čula/čitala ovih dana, širenja veša, etc. nema utjecaja na implantaciju i pozitivan ishod. Ono što može učiniti to čuvanje je relaksirati pacijenticu i dati joj osjećaj da je dala maksimalno sve od sebe pa čak se kretala nije nego od kauča do WC-a i natrag na kauč/krevet uz neko lagano štivo ili TV. Uostalom su to dokazale i trudnice koje imamo a imamo svih profila.

Već je ranije negdje Frka napisala da odmarati treba naravno ako je hiperstimulacija u pitanju ili neke druge tegobe.........
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 01.06.2012. at 14:08

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Kadauna...mislim da ja nisam tvrdila ništa drugo, nego upravo isto to što si ti sada pisala?!Mirovanje nije garancija uspijeha, i svatko najbolje zna što je njemu potrebno u navedenom trenutku!

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure pozdrav!
    Može li mi neka iskusna reći kakva je situacija na VV, koliko se čeka IVF i koja je procedura..
    Razmišljam da se prebacim na VV... imam sve svježe nalaze..jedino čujem da bi MM trebao ponoviti spremiogram na VV.
    Unaprijed zahvana

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sve ovisi, ak imaš neki hormonalni problem onda čekaš dok ga ne rješiš,ak je sve ok, u postupku si nakon muževog spermiograma, ja sam imala neke pobrčkane hormone, čekala sam 1,5g na prvi postupak

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

i cure, drž'te fige da sutra krečemo u postupak, USPJEŠAN!!!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

beilana...držim fige!!Sretno!!

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ma svi hormoni su mi ok! imam baš sve svježe nalaze, samo znači muž treba njihov spermiogra.. planiram na jesen kad prođu godišnji otići na konzultacije.

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    sve ovisi, ak imaš neki hormonalni problem onda čekaš dok ga ne rješiš,ak je sve ok, u postupku si nakon muževog spermiograma, ja sam imala neke pobrčkane hormone, čekala sam 1,5g na prvi postupak

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mare,ja preporucam da ih nazoves i odmah se narucis za jesen,da ne bi imali guzvu nakon GO

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Beilana,~~~~~~~ za sutra!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mare ili da odeš sad, obavite spermiogram, taman vam nalazi dođu na jesen i možete u postupak

hvala vam cure, javim se sutra

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Za spermiogram se narucuje 2 mj. unaprijed tako da ga naruci cim prije!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj nonek prvotno napisa Vidi poruku
    ako si pacijent na VV i ako te to traži dr A ili dr PJ onda se ne moraš posebno naručiti... ali ako imaš uputnicu izvana mislim da se trebaš naručit...
    kao što cure kažu, najbolje nazvat i pitat...
    x ako si njihov pacijent s uputnicom odi do svog doktora da te naruči u lab odmah, naravno najbolje doći ujutro ranije.Ako ne ideš preko ambulante svog doktora sa VV moraš se naručiti na šalteru i doći u zakazanom terminu.bilo koji dc i ne moraš biti na tašte.sretno!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ništa od nas ovaj mjesec, cista na lijevom jajniku

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

, beilana

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Richy, nisam vidjela da si odgovorila i nemoj se ljutiti, please. Samo sam htjela potvrditi da nema znanstvenih dokaza da NE-imanje stresa tijekom postupka povećava uspješnost kao i psihičko stanje žene kao što si ti napisala. U čemu je tajna? Eh da to znaju naši liječnici uspješnost po postupku ne bi bila 20-35% nego valjda 80-90%

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

12 dpt, -, - i jos jedan - . bila bi mi neka utjeha kad bi mi koja iz vlastitog iskustva potvrdila da ce me nakon neuspjelog stimuliranog sa super nalazima hormona, pustit uskoro u novi

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

I hoce...ja sam nakon pune stimulacije procurila taj mjesec, idući, i onda onaj idući već išla u polustimulirani! Drži se i sretno!
    Ja još danas i sutra pijem Lindynete i cekam mengu pa krecem.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

jedino me strah zbog njihovih godisnjih a sad mi me zbog toga mogli odgodit za jesen! a taman sam doma cijelo ljeto, pehist, nista drugo

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

E da...ti godišnji su vječni problem..još nemamo nikakvih informacija o tome.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Geceza draga,zao mi je zbog minusa ali s druge strane vidim da hrabro kreces dalje u novi postupak..
    E i da te pitam samo jesi bila u betiplus za onu bestiju sta si imala?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Oprosti na slovu z u tvom nicku pisem s moba pa se omakne

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hej, nisam ti bila u betiplus jer mi se preklopilo vec s postupkom a dr je rekla da joj nije vazno to. ma ne krecem hrabro ali buduci da sam taman sad ostala bez posla, nadala sam se barem nekoj srecici :/

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cure

geceta žao mi je zbog -

jedno pitanjce, trebam se naručiti kod doktorice za pregled, danas sam dobila, a moram od 3-5 dc, zbog hormona..zovem al nemogu ih dobiti, jel se baš mora zvati od 13-14h?

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo još jedan + za VV....ako je netko bio sa curom (crnom) na VV a da je danas trebao ići betu vaditi - daje se na znanje da je moja prijateljica još jedna trudnica sa VV ...beta joj je cca 250...drhtale smo skupa do maloprije na kavi...i sad mi je javila sva u panici da šta to znači 250 hhhh..znači prvi postupak, dr. A, menopur stimulacija...i bingoooooo

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Evo još jedan + za VV....ako je netko bio sa curom (crnom) na VV a da je danas trebao ići betu vaditi - daje se na znanje da je moja prijateljica još jedna trudnica sa VV ...beta joj je cca 250...drhtale smo skupa do maloprije na kavi...i sad mi je javila sva u panici da šta to znači 250 hhhh..znači prvi postupak, dr. A, menopur stimulacija...i bingoooooo
    Ma znači da je trudna. Neka se veseli.
    Možeš pogleati i na ovoj temi:
    http://forum.roda.hr/threads/54020-j...lije-transfera

Čestitke!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke frendici!!!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ne mora se zvati od 13-14, to vise ne vrijedi. pokusaj sada

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala!
    zvala sam, naručena u petka od 7.30-8h , super da nemoram 3dc, tad najviše curim!!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Kadauna.....ma ne ljutim se, zašto bih?!Sve 5!!
    Strašna...sretno u novom postupku!!Neka ovaj put bude onaj dobitni!
    Geceta...žao mi je, znam da to svatko kaže i da nije lako ni jednostavno to prihvatiti, ali nemoj dopustiti da te to slomi...samo guraj naprijed još čvršća i jača nego ikada!!
    U dobru i zlu...sretno ti draga!!Drži se!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Richy ja sad jedva čekam petak, šta će tek biti kad budem u postupku!! Kad ti ideš opet gore?

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo, danas bila gore, 3. d.c., no međutim od postupka u ovom ciklusu, ništa.Na lijevom jajniku cista, još jedna tura Lindymeda, od 7. do 27.6, te 27.6. opet gore, dr A rekao da ću od tad dobit injekcije, koje, nije rekao, pa ako bude sve u redu, onda u postupak.

Koliko sam skužila danas je kod dr.A bilo više trudnica, pa svima šaljem čestitke, a onima u postupku sretno.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Hej,meni je biologica govorila da oni pogledajh drugo jutro nakon punkcije a na dan et ne gledaju tak da si ju mozda krivo shvatila da ti se tek na dan et oplodila i podijelila.
    geceta,
    zar stvarno ne gledaju embrije na dan transfera?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ne znam,meni je tak receno

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

U dobru i zlu....ja ovo ljeto odmaram ( tako je rekao dr.A....da se odmaram, opuštam, mazim s mužem..ha,ha.. ) i da budem spremna na nove pobjede i svoj 2. postupak na jesen!E sada, tko zna da li će sve odmah biti ok da mi odmah da kontracepciju ili će me nešto sribati, pa se opet sve pomakne...ma joj, ne smijem ni misliti o tome...Sretno ti bilo u petak!
    A svim trudnicama s VV želim iskrene čestitke!!

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

imam još jedno pitanje a znam da ste sve dobre pa cete mi odgovoriti posto sam vec rekla prvo put mi je sve ovo pa neznam kako ide...a pitanje je: ako beta bude negativna i ja dobijem glupu mengu da li se odma treci dan ide opet tamo da te stavi u postupak ili kaže da na iducoj mengi dođem..ili...ja se polako pripremam psihicki zato sto znam da nema nista od trudnoce grui su mi ko baloni a i dole osjetim lagane bolove kao i kad trebam dobiti (10dana prije menge mi pocne sa ti simptomima)ALI nedam se ja još MOŽDA bude nesto ali evo mene zanima vise ovo da li se ide odma ili te pusti jedan mjesec da se izluftaš

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja ću sad ko padobranac prvo estitati svim trudnicama sa VV i poželjeti puno sreće svima u postupku, a onda pitati radi li Alebić u četvrtak zna li tko?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •