-
Osvrt naanchie76 i kaae raaspravu: u drugoj trudnoći sam se normalno debijala do 700grama mjesečno(u prosjeku) sve do mog 6. mjeseca, a bio je juli, kada sam ne jedući ništa više od pečenih paprika, lubenice, i kuhanog kukuruza, dobila jedno 3 kg. A jela sam to kolko god sam mogla.
Primjer drugi:pisala sam na temi Pretilost kod djece, je moja porodica. Ima nas 5-oro(mašalah), svaki dan kuhamo hranu, ama baš svaki dan je bar jedno jelo iz kučne radinosti, i to ne nešto brzinsko, nego, pravi ručak. Šira porodica je uglavnom sva normalne težine, mm čak i mršav, ja ok, sin mršav, mala seka ok, dok mi je najstarija kći nabacila 20kg u neke 2 godine, pa sada ima 78 najmanje. A svi stalno jedemo isto, potpuno isto hranu, dijelimo sličan genetski materijal, ali naša kćerka jede više, jede puno hljeba, jede kasno, i uglavnom, ne diže dupe rado. Za ne povjerovat, jedno za stolom tjeraš da uzmejoš malo, drugo moliš da ne jede više. Prvi put se osvijestila prije 2 mjeseca, nakon brda mojih bezuspješnih priča, i odlučila ići u školu pješke(cca 3km). Bez ikakvog gladovanja, bez trunke promjene u načinu ili količini ishrane za sedam dana je izgubila 1kg, naredne sedmice još jedan. Matematički, ili ne, ona je unosila više no što joj treba, a plus užine su joj bile uglavnom hrana sa crne liste(čips, bombone i slično)
Posljednje uređivanje od eris : 08.06.2012. at 11:51
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma