Ja sam sad sretna jer mi doma ne jedemo jaja.
nego šta radiš s njima?![]()
Nisi sama. I moj je takav. Sve knjige slaže po redu ( ne zamaram se kakvom, ali baš lijepo izgledaju) dok ne odem uzeti koju ili pobrisati prašinu ( a moram i to tu i tamo), pa mu pobrkam...A tek njegove stvari, ccccc, svaka svoje mjesto. Tako je uredan. A moj kreativan nered je svakodnevnica.
Ma, baš se super nadopunjujemo, pogotovo od kad smo skužili da se ne možemo mijenjati, nego lijepo suživiti.
A ono iz drugog posta, o slaganju namirnica u vrećice, ma kao da si moga opisala, blagajnicama nije jasno kad im već na traku složi po vrsti i veličini...Da nije takav ne bi mogao ovako uspješno raditi što radi, jer je tamo preciznost pitanje sigurnosti.
Malo ću skrenuti s teme ... Mijenjate li i vi ručnike za tuširanje svaki put ili ih koristite za više puta? Živciram samu sebe koliko dnevno ručnika potrošimo... MM kaže da nisam normalna, da trošimo struju samo na pranje ručnika... Ja svaki put poslije kupanja bacim ručnik u blatnu robu. MM koristi jedan i taj ne baca dok mu ja ne bacim, on je posve druga krajnostA meni se gadi da kao on obrišem u taj isti ručnik noge i onda ga opet upotrijebim...
Klinci imaju jedan ručnik za brisanje nakon kupanja, znači njih svo troje jednim... Nkaon toga u pranje.....
Ja ga imam nekoliko puta, jer se zabravo ne brišem, samo se ogrnem i namažem uljem pa čekam da se sve fino upije..
Mm ima i po nekoliko ručnika u opticaju,![]()
Beti, sve je to ok i super. Al cini mi se da se nakraju vise izivcira da sve bude na mjestu- nego koliko bi se izivcirao da to nesto trazi i ne moze nac...
Da se malo ubacim u temu, Laura, ja koristim nekoliko puta jedan ručnik. Nije mi bed, jer nisam božedragi obrisala
blatnjave noge o njega nego netom otuširane![]()
Ručnike i posteljinu mijenjam jednom tjedno.
Bez iznimke.
A propos ručnika, imamo zajednički ručnik za ruke, zajednički za noge, svako ima svoj za tijelo i lice, ja imam još jedan mali za intimne dijelove tijela. Upravo planiram uvesti isto po jedan mali za svako dijete.
ja se nadam da ih samo pere
inače jadan joj muž
ručnici:
evo ja svog školujem da se jednim briše više puta, a on nikako da usvoji
do nekog vremena sam i ja bacala svoj u pranje, ali prestala sam jer imam svaki dan tonu veša
tako da jedan za sebe koristim na tjednoj bazi
taj je za tijelo, za svakodnevno umivanje je poseban ručnik, za ruke isto poseban
i klinci imaju svoj mali za ruke
mala kupaona sa hrpom ručnika
Vraćam se na ovo i potpisujem, jer u vezi ručnika...perem ručnike nakon svakog tuširanja, onaj za ruke čim je mokar, za lice nakon jutarnjeg pranja, ali dobije premještaj na kukicu za noge i pere se navečer, krpe za suđe potrošim nekoliko na dan i još papirnate ručnike, spužvicu za suđe bacam svakih par dana, a ne perem suđe ručno...
Opsjednutost, što drugo. A sad, kad se ide dvaput na dan na more...ručnika kao u priči za pranje, i to ne na kratki program, ne, ja to cijeli na 60. Moram se promijeniti...nakon što operem ručnike kojima sam psa brisala nakon kupanja, ups...još i njeni ručnici...Moram prestati čitati ovu temu. Definitivno.
http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/v...?f=58&t=64746&
nezaboravna tema![]()
Ima mjesta na krevetcu a vidim da ima i kandidata...
![]()
Ja ne mogu vjerovati što sam sve ovdje pročitala...
sad pokušavam zamisliti kako se ti obrišeš nakno što se otuširaš i opereš kosu..
prvo uzmeš jedan za ruke pa uzimaš drugi za tijelo i lice, onda ga okačiš pa uzmeš treći za noge, pa četvrti za međunožje?
ili imaš jedan koji je za nakon kompletnog tuširanja, a ovi pojedinačni su za ako se parcijalno podapereš?
naj se ljutiti, ali ako se dobro opereš pa što nije svejedno jel i čiste noge i čista leđa obrišeš istim ručnikom?
mi imamo svako svojručnik za tuširanje i još jedan zajednički za ruke. ovaj za ruke mijenjam skoro svaki dan, ovi za tuš na tjednoj bazi.
dobro se peremo![]()
Nakon tuširanja sa ili bez pranja kose - glavu+ kosu i tijelo osim intimnih dijelova i stopala obrišem svojim velikim ručnikom. Mali ručnik je za zna-se-već-za-što, a ručnikom za noge obrišem stopala. Njega koristimo svi 4 samo za noge jer se često navečer operu samo stopala nakon igre na cesti/u parku i sl., ili ako se baš nije potrebno potpuno otuširati.
Ručnik za ruke stoji kraj lavaboa, u njega se brišu svi koji uđu u kupaonu oprati samo ruke.
Stvar navike iz djetinjstva.
Mislim da ima gorih navika...
Ja pokušavam zamisliti kako je to mijenjati ručnike nakon svakog pranja...
???
Ima nas svakakvih...
trebat će ovdje malo više krevetaca....puni se, puni
Ježi ga, sad je gotovo, već ste mi postavili dijagnozu...
nije neizlječivo
nećeš više prati jaja, nećeš više prati jaja.....
neću više prati jaja, neću više prati jaja...
![]()
eto vidiš kako je lako![]()
Sad svaki put kad budem uzela jaje past ce mi na pamet kako ne perem jaje
Uzas
A mene cijelo vrijeme muci taj Anemonin octenisept. :D
Da li je to ono za dezinfekciju ogrebotina? Bocica od 50 ml kosta 40ak kuna? A recesija?
Ustvari, ne mogu vjerovati koliko sam se promijenila. Ali jaja nikad nisam prala. Ni ona koja sam kupila ni ona koja sam dobila![]()
Imaš za kupit flašu Plivasepta, mislim da je litra. Nije neka velka lova. U svim ljekarnama.
Samo nemoj jaja s time prati.
mene izluđuje mijenjanje ručnika nakon svakog tuširanja. šogor to radi i samo on isproducira 2 ručnika dnevno + bar 2 majice + 2 bokserice.
koje baci di stigne na području kupaone.
s druge strane, posteljinu mijenja 2x godišnje, soba mu je u takvom kaosu da se pod ne vidi.
neuredan je za poluditi, sva urednost mu se skoncentrirala na mijenjanje ručnika nakon tuša :D
sad kad razmislim, možda i znam zašto ne koristi isti ručnik 2x. zato jer ga baci na pod pa mu ga je lijeno tražiti kad se navečer opet ide tuširati, lakše je otvoriti ormar i uzeti čisti
ručnike nakon svakog tuširanja
iako si mi već kandidat za ponovno liječenje sa brisanjem nogu/znasevećčega/glave-kose-tijela sa različitim ručnicima
ja bi si sve laktove oderala da iz tuš kabine posežem za tri različita ručnika
Ručnici? Pih. Koliko se sjećam, bilo je i onih koji su svaki drugi dan mijenjali posteljinu jer vole leć u čistu ispeglanu posteljinu. Tog se sjetim svaki put kad mijenjam posteljinu. A nije jednom tjedno![]()
Kakvi ste po pitanju (ne)urednosti spavaće sobe? Kažu da bi spavaća soba trebala biti oaza mira i spokoja...
Gomilate li neopeglani veš po foteljama, knjige ispod kreveta, kremice na nahtkaslu...?
Naša spavaća definitivno nije oaza mira i spokoja, ali mi je lijepo vidjeti uredne spavaće.![]()
hmmm...meni na pilu u banji stoji i boca plivasepta i octenisepta,ali (nicija) jaja ne perem....
i da,to za sugamane.....moj MM je takav,on nemoze obrisat noge s istim,mora uzet drugi ili ovaj odma bacit u pranje...grrr....ja nemam tih problema.....
a on bi da u banji imamo spuzvu za svaki element posebno....jednu za wc,jednu za pilo,jednu za pod....
i ima fobiju da mu bakcili skacu po cetkici za zube kad potegne vodu.....a nije da su jedno do drugog....
spavaca mi je ko iz kataloga....sve je cici mici....ali je prostrana pa nije problem sve stavit na svoje mjesto....kad za sve uistinu postoji mjesto....