Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
kako "izmikate" kupus za salatu? postoji li i za to stroj?
kako radite cufte, punite paprike il motate sarme?
Nisam sigurna da kužim pitanje. Več sam napisala da nije bit u bakterijama, nego gadljivosti, pa u tu svrhu sirovo meso filam rukama, ali ga ne ližem i ne isprobavam, jer mi se gadi.
Ne mislim da ću krepati ako pojedem sirovo meso, nego mi se gadi, ne gadi mi se dirati ga, pripremati ga, ali ga pripremam kako nekakav zdrav razum nalaže s pranjem ruku prije i poslije.

Isto tako i sirova jaja i sirovo tijesto, ništa ne kušam, jer mi se gadi, a djetetu uredno dam da sve to oblizuje.

Znači još jednom: NEMAM STRAH OD BAKTERIJA, NEGO MI SE NEKE STVARE GADE.

Npr. neočišćen wc, a u njemu govno po stranama wc - a. Ide mi na povraćanje dok to čistim, ali ne bojim se da će me bakterije pojesti, nego mi se gadi.

Ili kad netko fila kolače, torte i usput oblizuje prste, ne mislim da će netko umrijeti od toga, nego mi je gadno.

Poštujem svaku izlučevinu, ali tamo gdje joj je mjesto. Znači nemam frke s slinavim ljubljenjem, ali ne trebaš mi sliniti po hrani, nije mi problem gacati po stajskom gnoju i stavljati ga na vrt, ali ne mislim ga staviti kao aranžman na stol,...
Isto tako napunjena dječja pelena, smrdi mi, ne mogu reči da mi je super, ali ne znači da ne mogu djetetu očistiti guzu bez svemirskog odijela.

Usisavač nemam, metem partvišem, ali razmišljam o kupnji usisavača od kad imam psa.