Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    xx
    kako ste, da mi je znati, napravili djecu
    ne ti apri, nego ovi gadljivci
    Bez obzira na smjlobeljića, več sam napisala da mi se ne gade izlučevine tamo gdje su predviđene da idu, a smatram da na mojem tanjuru nisu predviđene.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

vidim da bi ekipa iz Odreda za čistoću kod nas bila prilično besposlena. zaista razlikujem gadjivost i strah od bakterija. ipak, kad se vide zmazanci koje posjeti taj odred, čovjek se zapita kako li su uopće još živi. one količine svih i svakakvih mikroorganizama koje pronađu, po meni bi trebale izazvati ozbiljne zdravstene probleme kod ljudi koji tamo žive, kad ono - ništa - oni nasmijani i zdravi, a meni slabo (nije da sam baš redovito pratila, ponekad bih ostavila kad bih naletila na to u vrijeme kada se bližila potreba za generalkom u stanu). njihova neurednost i prljavština, dakle, gore djeluj na moje zdravlje nego njihovo. prema ovdje napisanom, meni trebaju oba kauča - u nekim sam stvarima baš čistunka, a u nekima bože sačuvaj. ovih dana je zmajica propuzala, pa će podovi biti ponovo u dobroj fazi, inače sam usisivač tip - metlu uopće ne doživljavam kao stedstvo za čišćenje, služi samo da se prikupe veće količine nećega što se prosulo. smatram da će svi ti "bengovi", kako šefica zove sva sredstva za čišćenje, generalno puno više naškoditi našem zdravlju od onoga protiv čega se njima borimo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •