Stranica 56 od 83 PrviPrvi ... 646545556575866 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,751 do 2,800 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    eh da mi je razumijet kaj piše,
    Nego, čudno mi kaj nemaju cijene u eurima???
    zasto bi imali?

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

pa ako se može plaćat u eurima onda bi mogli imat i cijene u eurima, ili?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znate li kamo je nestao svjezi zrnati sir iz lidla? ovisna sam o njemu, a vec sam dvaput bila uzalud - nije bilo nijednog

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam ga jučer kupila, (isto ga nije bilo jedno vrijeme)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

njihova sluzbena valuta je forinta, nemaju nikakvu obavezu istaknuti cijene u eurima
    moze se placati u eurima (ne svugdje), ali se to ne isplati bas
    a i vrate ti kusur u forintama

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

eh da mi je razumijet kaj piše,
    Nego, čudno mi kaj nemaju cijene u eurima???
    Probaj ovo: http://translate.google.com/?hl=hr&tab=wT

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Također su pogodne za šivanje debele materijale
    • šivanje, šivanje obloge i overlock uboda i eltisztázáshoz
    • Automatsko 4 koraka rupica šivanje program i gombfelvarrás
    • Ugrađeni pretinac za varrógépasztalban, prostran dodatne Kit
    • Elektronski nogom pedalu i prašina pokriti
    • Praktičan ugrađeni u šivaće svijetlo i konac rezač
    • 33 öltésfunkcióval i twin igla
    • Opsežna dodatne Kit

A kolko je to kuna? 20tis ft?
    oko oko 600 ili?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

100 forinti je oko 2,6 kuna.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj školica prvotno napisa Vidi poruku
    Jel netko kupovao traperice za sebe? Od sutra su na akciji, al ne znam kako da odaberem broj. Jesu li njihovi brojevi veći li manji? Inače nosim 40. Isto pitanje i za majce.
    Mislim da su brojevi tu negdje. Meni je njihov najmanji broj velik (36-38), ali ionako nosim 32-34, pa vjerojatno zato.

No, meni njihove hlače nikako ne pašu jer su tipično "švapske", s izrazito visokim strukom.

U svakom Lidlu, bez iznimke, možeš kupiti odjeću (i ostale neprehrambene proizvode) te ih bez ikakvog objašnjenja vratiti u roku od 30 dana ako ti ne odgovaraju. Mislim da se isplati uzeti ako ti se hlače učine OK.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da su brojevi tu negdje. Meni je njihov najmanji broj velik (36-38), ali ionako nosim 32-34, pa vjerojatno zato.

No, meni njihove hlače nikako ne pašu jer su tipično "švapske", s izrazito visokim strukom.

U svakom Lidlu, bez iznimke, možeš kupiti odjeću (i ostale neprehrambene proizvode) te ih bez ikakvog objašnjenja vratiti u roku od 30 dana ako ti ne odgovaraju. Mislim da se isplati uzeti ako ti se hlače učine OK.
    Hvala. Kupila sam ih danas. trapke i 4 majice( po dvije u pakiranju), sve za 150 kn. Samo, od danas akcija. Bila u 8 i 15, ostale 4 trapke, majica nešto više. A parking prepun.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj školica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala. Kupila sam ih danas. trapke i 4 majice( po dvije u pakiranju), sve za 150 kn. Samo, od danas akcija. Bila u 8 i 15, ostale 4 trapke, majica nešto više. A parking prepun.
    I ja danas uzela traperice.
    Bili iza 9,30 i bilo jos brdo traperica i majica.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    U ponudi od ponedjeljka imaju alu krovne nosace s bravicom, za 259kn sto mi se cini jako povoljno spram recimo i njuskala, da ne spominjem molydon i slicne.
    Zna li tko vise o ovim nosacima? Jesu li to univerzalni nosaci, tj. pasu li na sve automobile? Treba li auto imati prethodno montirane jos kakve nosace (uzduzne) da se mogu montirati ovi ili su dovoljni samo ti jedni (poprecni pretpostavljam)?

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu li to univerzalni nosaci, tj. pasu li na sve automobile?
    Ne mogu ti baš posve odgovoriti na ovo pitanje jer nisam baš detaljno gledala, ali sam uočila da na omotu nosača piše popis automobila pa još nešto uz to, tako da ti vjerojatno piše pašu li za tvoj auto. I opet ostaje ono - kupiš, ako ne pašu - vratiš i uzmeš novac natrag.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ne znam ima li tema Što kupujete u Sparu?
    Smijem se jer sam jutros našla letak za Spar kakav još ne vidjeh. Naime, u njemu garantiraju da će redovne cijene brendiranih proizvoda u njih od 10. 10. ove godine biti iste kao u prodavaonicama Lidla!
    Ako primijetite da je koja cijena veća, nazovete besplatni broj i oni to odmah korigiraju.
    Čula sam već reklame u kojima netko garantira da je najjeftiniji na tržištu, ali ovako, da se uspoređuju s jednim, precizno imenovanim lancem, još nisam.

Je li i vama ovo ovako čudno kao i meni?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne. Ali kvaka je u brendiranim artiklima, a oba lanca dobro žive od vlastitih proizvoda označenih njihovom vlastitom robnom markom.
    Osobno izbjegavam brendove ako postoji nebrendirana alternativa.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zar je kod nas to dozvoljeno?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ih, kad bi se krenulo nabrajati što nije dozvoljenno pa se ipak reklamira...
    Najjače su mi cigarete i alkohol, k'o da smo imbecili pa ne znamo što reklamiraju.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Smijem se jer sam jutros našla letak za Spar kakav još ne vidjeh. Naime, u njemu garantiraju da će redovne cijene brendiranih proizvoda u njih od 10. 10. ove godine biti iste kao u prodavaonicama Lidla!
    Ako primijetite da je koja cijena veća, nazovete besplatni broj i oni to odmah korigiraju.
    Čula sam već reklame u kojima netko garantira da je najjeftiniji na tržištu, ali ovako, da se uspoređuju s jednim, precizno imenovanim lancem, još nisam.

Koliko se sjećam od unatrag mnogo godina iz psihologije marketinga bilo je da to rade jedino u političkim kampanjama, a firme su "politički korektne". Zato postoji u reklamama: obični detergenti -mrlje ostaju, ali naš super truper turbo prima klasik novo mirisni je neusporedivo bolji.

Dakle rekla bih, počeli su igrati prljavo
    Posljednje uređivanje od makita : 18.10.2012. at 08:52

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da, i mi smo jučer vidjeli taj letak, baš smo se smijali...Očito su se zaratili s Lidlom, kad se već ne usude s Konzumom.

Datum pristupanja
    Jan 2007

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja sam glupa i ne kuzim tu recenicu "Naime, u njemu garantiraju da će redovne cijene brendiranih proizvoda u njih od 10. 10. ove godine biti iste kao u prodavaonicama Lidla! "

sto su kod njih cijene brendiranih proizvoda do sada bile vece od lidl-ovih cijena istih proizvoda i sad su se oni nasli fini pa ce ih spusti, ne da budu manje od lidl-ovih nego jednake?
    kao da bih zbog toga kupovala u sparu.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hoće reći da to ne garantiraju za cijene onih proizvoda koji su njihova robna marka, nego za brendove, npr. čokolada Dorina od 200 grama će i u Sparu i u Lidlu koštati ... kuna.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pa kuzim to, ali ako ljudi vec kupuju u lidl-u, nece odjednom navaliti u spar kad je cijena te dorine i vamo i tamo 6 kuna, recimo.
    meni je to promasena politika, ali sto ja znam. u lidl-u ionako kupujem neke njihove stvari, a ne kras, podravku...

ali, kako jedna hrvatska cokolada moze biti jeftinija u recimo lidl-u nego u krasu? ili kako mi skuplje placamo cedevitu nego slovenci?
    cini mi se da nasi proizvođaci ocito imaju manevarskog prostora.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ponekad su i prisiljeni, da bi uopće ušli u neki lanac, dati proizvod jako jeftino ili čak dio pošiljke besplatno, pa i plaćati najam police na kojoj je njihov prozivod, ali to se više odnosi na onaj lanac čije ime nećemo spominjati
    A ja sam jako offtopic

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I mi smo kupili baksu Studenca jeftinije u Lidlu. I jedan poznati šampon je u Lidlu jeftiniji nego u drogerijama.

A je li itko hvalio Lidlove zobene pahuljice Zahrte haferflocken? meni su sjajne one fino mljevene

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    I mi smo kupili baksu Studenca jeftinije u Lidlu. I jedan poznati šampon je u Lidlu jeftiniji nego u drogerijama.

A je li itko hvalio Lidlove zobene pahuljice Zahrte haferflocken? meni su sjajne one fino mljevene
    Aj kad ti se sviđaju, da ti napišem: od ponedjeljka će biti još i jeftinije, po 3,79

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ma nemoj me zezat!
    Čudila sam se da su jeftine po 5 i nešto kuna, a sad ću napravit godišnju zalihu
    Thanks Jurana

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Aj kad ti se sviđaju, da ti napišem: od ponedjeljka će biti još i jeftinije, po 3,79
    Hvala i od mene. Sad ćemo i mi napraviti godišnju zalihu. Ukoliko je to "u količinama prikladnim za kućanstvo".

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kupila sam kestene u Lidlu. Veliki su, lako se gule, skuhala sam, napravila kesten pire i sa onim PIKovim šlagom...Moram sakriti vagu.
    Fini su i maruni, ali nažalost ove godine su radi suše manji, pa dobro dođu i ovi, španjolski Lidlovi.
    Našla sam svoj post od prije godinu dana. Evo i danas sam kupila njihove kestene. Sada su 49,99 kuna, žao mi je da nisam stavila lanjsku cijenu. A maruna ni ove godine nema puno...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Koje jadno reklamiranje. E ja sad iz principa necu u spar, ne volim takav pristup, jednostavno mi je u startu bzvz

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nije ni lidl ostao dužan, naslovnica glasi:
    Potvrđeno
    Kupci izabrali - konkurencija potvrdila

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Je pa najbolje da ostane duzan na takve niske udarce, al opet nisu isli ispod pojasa

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni je bilo cudno, tu preko bare, dok se jednostavno nisam naviknula na cinjenicu da se ovdje tako reklamira.

Kupite 'Nekidrek', znate, on vam odgovara sastojcima 'Nekogdrugogdreka'. Bas na originalnom pakiranju, recimo, neke robne marke pise, XY, compares to QW. I sve pet. Reklame na TV i u novinama su ista stvar. Lijepo objasne tko je kome konkurencija i tko je od koga bolji. Jos i otisnu sliku konkurentnog proizvoda posred svojeg.

A ducani uvijek igraju na we'll match the price, samo im trebas donijeti letak, a ponekad samo i reci da kod Pere ta ista stvar kosta manje.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ma, ja sam ostala sokirana onom emisijom extreme couponing ( imate na youtubeu) i kako oni mogu iskombinirati kupone da od 1000 potrosenih, na kraju plate 5 dolara.
    evo npr. u mercatoru je woolite 4,5 L snizen na 44, 99. a imam i onih 10% popusta subotom i nema sanse da jedno prolazi s drugim. a ja vec mislila jeftino proci

inace, u lidl-u bi trebali u pon imati raznih slatkisa za halloween, a imaju i tri nova kataloga na stranici.
    ne znam je li tko spomenuo njihov cips od slanine... trebam napraviti zalihu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku

Ja ih redovito uzimam, ali više volim one krupne. A ako mi trebaju sitnije za nešto, onda ih smeljem.

hrvatska cokolada moze biti jeftinija u recimo lidl-u nego u krasu
    I zato jer valjda imaju veću maržu (tako su bar meni rekli)

Jel vidio tko u Lidlu kestenpire onaj smrznuti što je lani bio po 10 kuna?

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Da se netko ne zaleti kao ja - smrznute pogačice od krumpira (9,99 na akciji) su straaaašno uljave. Mm i djeca ih doduše rado jedu.

Otkriće mi je njihov svježi i zrnati sir. Svježi je kremast kao i abc namaz. S čipsom od slanine nisam nešto oduševljena.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja Jel vidio tko u Lidlu kestenpire onaj smrznuti što je lani bio po 10 kuna?
    i ja ga tražim. Kod mene ga nema.

Vidjela sam u nekom letku da ga imaju sličan u sparu, možda malo skuplji, ali mi je Interspar predaleko

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Beti3, zašto si vratila mašinu? Što nije valjalo?

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne kupovati ove trenirkice (mi imao sivu, odmah nakon pranja je loše izgledala);
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_28803.htm

Jedna od rijetkih stvari iz Lidla kojom nisam zadovoljna!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa Vidi poruku
    Beti3, zašto si vratila mašinu? Što nije valjalo?
    Pogledala sam upute i vidjela da je komplicirano navođenje konaca, ona radi sa 4 konca i svakoga treba u određene rupe. Nije mi se dalo upuštati u to. Trebam jednostavniju ( moje oči trebaju jednostavniju).

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne kupovati ove trenirkice (mi imao sivu, odmah nakon pranja je loše izgledala);
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_28803.htm

Jedna od rijetkih stvari iz Lidla kojom nisam zadovoljna!
    Ja kupila i sasvim mi je O.K.

Da pohvalim cien mlijeko za tijelo,plavo-za suhu kožu.Meni baš odgovara,koža mi je izrazito suha,a mirisom podsjeća na niveu.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Beti3, a ta šivaća mašina iz Lidla može sve ko i obična, i još nešto, ili.. ?

Ja bi jaaaaako voljela nešto šivati na mašini, al ne znam bi li se s ovom mogla poslužiti. Koliko je to komplicirano?!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Imat će oni u ponudi obične mašine. Ova je bila overlock, možda je nekome to jednostavno, ali nije mi se dalo upuštati u isprobavanje.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_28715.htm ručni čistač na paru... ima li tko , jeste li zadovoljni???

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_28715.htm ručni čistač na paru... ima li tko , jeste li zadovoljni???
    Bilo je nekakvih tema (mislim i na ovom forumu) o dotičnom čistaču. Nije me baš impresioniralo napsiano pa sam odustala od kupovine. Navodno je pretežak za ručno baratanje i ne daje dovoljan pritisak pare.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledala sam upute i vidjela da je komplicirano navođenje konaca, ona radi sa 4 konca i svakoga treba u određene rupe. Nije mi se dalo upuštati u to. Trebam jednostavniju ( moje oči trebaju jednostavniju).
    Jučer sam je ogledala i zaključila da mi je dovoljna moja obična toyota. Ova nije skupa, čak mi se ne čini ni jako komplicirana, imam nove naočale koje su koštale 6,5 puta koliko košta ova mašina, ali NE treba mi. To bi bila samo još jedna stvar koja bi svjetlo dana vidjela 2x godišnje.

A da budem sebična, mnogi iz moje okoline dočekali bi to kao "baš fino, sad imamo besplatan servis".... Pa sam odustala.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Vec neko vrijeme, jedno mjesec dana, trazim u "svojem" Lidl onaj njihov blagi izbjeljivac za ves. Jeste ga mozda vidjele sad nedugo?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam, ali sam pitala za kesten pire. Kaže čovjek nemaju više, pa kvrapcu, malo malo pa se dogodi da nestane neki proizvod koji je dobar ...

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja sam pitala na njihovoj fejs stranici za kesten pire pa su mi zbrisali pitanje

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    Vec neko vrijeme, jedno mjesec dana, trazim u "svojem" Lidl onaj njihov blagi izbjeljivac za ves. Jeste ga mozda vidjele sad nedugo?
    prije par tjedana kupila sam ga u Lidlu na Laništu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •