Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: Svečani meni za proslave i druženja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    X
    Baš bih morala nekoga pozvati na ručak.
    A dugo ćeš čekati - prosinac je! Prilika će biti i više nego dovoljno:

Uskoro stiže sveti Nikola (ali to samo pečem s djecom čizme svetog Nikole - tijesto za štehane medenjake), pa onda kreće redom Badnjak, Božić, Štefanje, Stara godina, Nova godina, Tri kralja... Prilika za druženje koliko ti srce želi...Ufff, opet ću dobiti 2 kile sigurno (nedajbog).

I da - nekak mi je milije da nas je više na hrpi nego da robujem tome da ispečem 12 vrsta kolača. Dođe susjeda s pladnjem, odem ja k njoj s pladnjem, dođu kumovi s pladnjevima, odemo k njima- isto ne praznih ruku itd... Kad tak razmijenimo kolače kriš-kraš, nađe se u kući začas 12 vrsta, a pekla sam samo 3-4, he he he....
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.12.2012. at 13:47

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Dođe susjeda s pladnjem, odem ja k njoj s pladnjem, dođu kumovi s pladnjevima, odemo k njima- isto ne praznih ruku itd... Kad tak razmijenimo kolače kriš-kraš, nađe se u kući začas 12 vrsta, a pekla sam samo 3-4, he he he....

I ja ovo radim. Obično pečem kolače i za mamu i sveki. One kuhaju svečarkse ručkove za blagdane pa im ja pripremim kolače. A sa susjedima i prijateljicama se razmenjujem, to mi je tako divan običaj

Kad sam rodila zhabicu došla mi je prijateljica i donila komad tijesta jer zna da ja volim kužinavat, a onda je još donila i pjat kolača ako nisam stigla sa malim ditetom da imam, baš me bila dirnula

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •