Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
Prozivke?
Ovo ti stvarno nije u redu.

Pitam te za dio koji nisam nikad pročitala, možda ga ti jesi napisala, ali je meni promaknuo.
Jasni su mi tvoji argumenti o preuranjenosti i o zadržavanju na tehnikalijama. Pitala sam te za dio gdje mi tvoj stav nije jasan, odnosno nije mi poznat.

Za zmaj te pitam jer mi se uopće ne čini da pišete isto, ali se ti osjećaš prozvanom kad forumašice kritiziraju njene postove i to mi nije jasno.

Ali ako je pitanje postalo prozivka, onda je ova tema stvarno postala pretjerano mučna.

Vertex, nisam mislila samo na tebe nego i na Zuskine postove koje doživljavam neprijateljskima i podrugljivima. Ja sam se tu našla kao netko tko bi morao odgovarati na pitanja u ime drugih, a to ne želim. Već sam puno puta napisala svoje moje mišljenje o svemu ovome, pa mi nemoj zamjeriti što se osjećam neugodno kad me se ponovo poziva na objašnjavanje.

Zašto bih ja analizirala postove zmaj? Neka ona razjašnjava svoje stavove, ja pokušavam razjasniti svoje.

Nemojmo u diskusiji zaboraviti da nismo nickovi nego ljudi, onda će možda komunikacija biti tolerantinija i blaža.