Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ma ne! Meni se čini da se feminizam i borba za prava žena svodi na usisavanje i negiranje žene kao takve, uz uzurpiranje veze ženstvenosti i majčinstva i relativizacije roda, što je sve skupa besmisleno.

Majkemi idem u Palmu, pitat što je s tim misama, jer medijima već odavno ne vjerujem. Časna masna, raspitat ću se na izvoru i lijepo napisati, jer mi je preludo da bi u Palmi takvu ludost izvodili. To mora biti neka dezinformacija.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne! Meni se čini da se feminizam i borba za prava žena svodi na usisavanje i negiranje žene kao takve, uz uzurpiranje veze ženstvenosti i majčinstva i relativizacije roda, što je sve skupa besmisleno.

Majkemi idem u Palmu, pitat što je s tim misama, jer medijima već odavno ne vjerujem. Časna masna, raspitat ću se na izvoru i lijepo napisati, jer mi je preludo da bi u Palmi takvu ludost izvodili. To mora biti neka dezinformacija.

čini ti se Ifi, čini ti se samo...

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Časna masna, raspitat ću se na izvoru i lijepo napisati, jer mi je preludo da bi u Palmi takvu ludost izvodili.
    Za to ne znam,
    ali znam da je u Palmi na polnički prije blagoslova održana bukvica o zdravstvenom odgoju i dijelili su se letci protiv zdravstvenog odgoja.
    (izgleda da nije ni Palma što je nekad bila....)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •