Hvala na iskustvima, čula sam da se pojavljuju i glavobolje, ali zasad kod mene toga nema.

Zuska, da, planiram smršavjeti, to mi je jedini motiv , jer ja ne vjerujem da je prehrana koja se bazira na mastima i proteinima a proglašava namirnice koje su u piramidi najzastupljenije lošima, uistinu toliko zdrava. Nešto kao što su pisale BB i anchie na prethodnim stranicama.
Ali, pristupam svemu otvorenog uma .
Negdje krajem ožujka idem na sistematski i jako me zanima kakva će mi biti krvna slika i koji će mi komentar dati internist.
Je li koja od vas radila KKS nakon duljeg LCHF-a? Freja? Anledo?

Htjela bih skinuti između 10 i 15 kg, ali ne znam ni koliko ih sad imam, nisam se vagala već jako dugo (razvila sam strah od vage unazad 10 godina), nego ću tek kad vidim značajnije rezultate.
Veći dio mladosti imala sam oko 63 kg i to mi je super stajalo, ali sam mislila da sam debela , e sad bih se voljela približiti toj kilaži.

Inače mi se prehrana bazirala gotovo isključivo na UH i mesu, tako da mi već sad (četvrti dan) fali kruh uz većinu stvari koje jedem, ali kako sam prije dva mjeseca odlučila da krećem, dugo sam se nabrijavala i stvorila jaku motivaciju, ne pada mi na pamet griješiti.