Stranica 95 od 112 PrviPrvi ... 45859394959697105 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,701 do 4,750 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

No sikiriki .

Ja bi ovu politiku pojedinih vrtića da sve osim iz porezne treba sada totalno ignorirala. Na stranicama od grada piše "sve do 31.3. osim izjave".

Domy, izjavu o prihodima imaš ovdje: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=508,
    a dijele je i u vrtiću kad dovedeš dijete. Osim toga imaš još dva lista koja treba popuniti - s podacima o članovima kućanstva. Pogledaj 1. i 3. dokument na ovom linku.

Mislim da ljudi imaju različite motive što su skupljali ovo sada, ja prvenstveno jer nisam znala koji bi iznos upisala. A ne znam ni sada.

Imam potvrdu od HZZO na kojoj su mi napisali krivi iznos, za 1500 kn više, i još piše da je do 30.11. (to su valjda samo u Klovićevoj tako radili), i nemam pojma hoće li me netko poslati da donesem novu potvrdu s uplatom za 12. mjesec i što će uračunati. Imam potvrdu od banke u eurima, ako računam po današnjem tečaju ispada 300 kn više nego kad računam pojedine uplate u kn po mjesecima... i još je tu neki iznos za osiguranje kredita koji je banka naplatila pod istim opisom kao rate, a pojma nemam jesu li ga uračunali u potvrdu ili ne... sve u svemu izračunala sam 9 različih ukupnih iznosa prihoda (minus kredit)... na sreću minimalna od maksimalne cifre se razlikuje samo 700 kn, i kako god okrenem u istoj sam kategoriji, pa se prestajem u potpunosti živcirati, i napisat ću jednu od tih 9 koja mi se ovaj tren čini najizglednijom (s obzirom na konačnu cifru HZZO-a i kredita).

A predajem sve nešto bezveze:
    - kopije potvrda o prebivalištu iz 2009. koje imam doma
    - netočnu potvrdu HZZO-a (ali ne idem ponovo dok me ne natjeraju)
    - potvrdu banke u eurima
    - potvrdu poslodavca koja ne izgleda kao IP obazac nego pišu samo u jednoj rečenici ukupni prihodi

To je sve što se za sad dobiti od mene.

Cure, sve potvrde o bolovanju i naknadi s burze isto treba prikupiti, tako piše:

"- potvrde poslodavaca i drugih isplatitelja prihoda o visini plaće, naknade plaće i drugog dohotka za svakog člana zajedničkog kućanstva koji je zaposlen ili samostalno obavlja djelatnost ili je ostvario drugi prihod (mirovina, naknada za bolovanje, rodiljne i roditeljske potpore, naknada za nezaposlene, naknada po ugovoru o djelu, drugi prihodi koji podliježu oporezivanju sukladno Zakonu o porezu na dohodak)"

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj navi prvotno napisa Vidi poruku
    Molim pomoć, ako ne predamo niti jedan papir (baš ništa) do 18.01. plaćamo 600 kn ili 1900?
    A zašto ne predate barem tu izjavu u koju napišeš ukupne prihode kućanstva i broj članova? Ili, ako si sigurna da će vam ionako biti 600 kn, napišeš u izjavi da je prihod po članu veći od 4500 kn, i nećeš morati ništa donositi.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

evo, da ne bi bilo zabune, nađoh ovo:

D O P U N A O B A V I J E ST I
    O PRAVU NA OLAKŠICE - SUDJELOVANJU RODITELJA U CIJENI REDOVITOG PROGRAMA PREDŠKOLSKOG ODGOJA DJECE U PREDŠKOLSKIM USTANOVAMA GRADA ZAGREBA
    OD 1. SIJEČNJA 2013.

I. U Obavijesti o ostvarivanju prava na olakšice - sudjelovanju roditelja u cijeni redovitog programa predškolskog odgoja djece u predškolskim ustanovama Grada Zagreba od 1. siječnja 2013. (KLASA:601-02/12-01/960 URBROJ:251-10-03-12-3 od 24.12.2012.), mijenjaju se propisani rokovi:

Zahtjev za ostvarivanje prava na olakšicu s traženom dokumentacijom dostavlja se predškolskoj ustanovi do 18. siječnja 2013., osim potvrda Porezne uprave Ministarstva financija o visini dohotka za sve članove zajedničkog kućanstva – za koje se rok dostave produžuje do 31. ožujka 2013.

II. Predškolske ustanove će utvrditi akontacijski iznos sudjelovanja roditelja u cijeni programa na temelju dokumentacije dostavljene do 18. siječnja 2013., a konačni iznos sudjelovanja nakon dostave potvrda Porezne uprave.

III. Ukoliko roditelji iz objektivnih razloga nisu u mogućnosti dostaviti potrebnu dokumentaciju do 18. siječnja 2013., dokumentacija dostavljena nakon tog roka uzet će se u obzir prilikom izračuna mjesečnog iznosa sudjelovanja roditelja u cijeni programa, počevši od mjeseca u kojem je dostavljena.

P R O Č E L N I K

Ivica Lovrić, v.r.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne Ekoi, sori krivo... to je stara obavijest, to su trebali maknuti, nakon par dana dodan je i 3. dopis (koji i visi u našem vrtiću)

KLASA:601-02/12-01/960
    URBROJ:251-10-03-13-5
    Zagreb, 4.1.2013.

DJEČJIM VRTIĆIMA GRADA ZAGREBA

PREDMET: Izjava o prihodima zajedničkog
    kućanstva u 2012.

U prilogu vam dostavljamo obrazac Izjave o prihodima zajedničkog kućanstva u 2012. te molimo da ga odmah uručite svim roditeljima upisane djece, počevši od 7. siječnja 2013.
    Zbog teškoća u prikupljanju propisane dokumentacije do 18. siječnja 2013. roditelji su dužni ispuniti priloženu Izjavu koja će poslužiti predškolskoj ustanovu za utvrđivanje akontacijskog iznosa sudjelovanja roditelja u cijeni redovitog programa predškolskog odgoja.
    Roditelj je obvezan do 31. ožujka 2013. dostaviti predškolskoj ustanovi svu propisanu dokumentaciju kojom se dokazuju podaci navedeni u Izjavi i na temelju koje će se utvrditi konačni mjesečni iznos sudjelovanja roditelja u cijeni programa.

S poštovanjem,

P R O Č E L N I K

Ivica Lovrić, v.r.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nisam baš previše noćas spavala, i kao nešto me muči u mom izračunu... i jesam, fulala sam...

Ovisno o tome prijavim li HZZO samo za 10. i 11. ili i za 12. mj. / te ovisno o tome kako preračunam kredit u kune, spadam za 5 do 16 kn u višu ili nižu kategoriju. Ha!

Uglavnom, ja znam što ću ja napisati, a nek si drugi misle što bi zapravo trebalo pisati...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kovrčava prvotno napisa Vidi poruku
    Ja zaposlena , dobila sam ip obrazac , a suprug je na zavodu za zapošljavanje vec 16 mjeseci, jel treba on kakvu potvrdu ?
    on treba samo svoju sa porezne di ce se vidjeti da nije imao nikakve oporezive primitke, osim ako nije dobijao naknadu sa Zavoda za zaposljavanje
    potvrde poslodavaca i drugih isplatitelja prihoda o visini plaće, naknade plaće i drugog dohotka za svakog člana zajedničkog kućanstva koji je zaposlen ili samostalno obavlja djelatnost ili je ostvario drugi prihod (mirovina, naknada za bolovanje, rodiljne i roditeljske potpore, naknada za nezaposlene, naknada po ugovoru o djelu, drugi prihodi koji podliježu oporezivanju sukladno Zakonu o porezu na dohodak

Citiraj jedna zdenka prvotno napisa Vidi poruku
    I ja imam problemčić. Bila sam početkom prošle godine na dugom bolovanju. Na PK 1 ispada da nisam primala nikakvu lovu tijekom dva mjeseca, a dobivala sam onu naknadu od HZZO-a, 65% plaće. Jel sad tu naknadu računam kao prihod ili da upišem samo ono što je na PK 1?
    pogledaj gore sto sam zalijepila sa stranice Grada, morala bi imati i potvrdu sa HZZO za to dulje bolovanje.

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam isto tako mislila, ali sam TAJ ČAS shvatila da nije tako
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    kako, kako, kako i kada ću sve te papire prikupiti, i to po tom snijegu, i uz posao?!?!?!
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu vjerovat
    nadam se da ću stići dobiti potvrdu iz banke
    muž neće dobiti karticu s prihodima jer je njihovo računovodstvo neće stići izdati

zanima me, moram li predati potvrdu o prebivalištu za dijete koje ne ide u vrtić? i dal mi vrijedi stara potvrda (stara cca godinu dana, gdje piše da smo prijavili novorođenče na našu adresu)? ako mi kažete da moram i u petrinjsku ubićuseeeeeeeeeeeeeeeeee

puntica ma sta ti je? ne treba nista do 31.3.2013. pogledaj sta je kopirala BB, ako imas probelm s vrticem ili bilo tko drugi, ja bi im ovo isprintala i lijepo ih upozorila da prate svoja nadlezna tijela. ako bi gospodje u vrticu inzistirale na papirima, nazvala bih gospodje iz Gradskog ureda za obrazovanje i sport i zamolila ih da mi lijepo kazu da li sam u pravu i da to potvrde i gospodjama u racunovodstvu. ma daj, Grad jedno objavi, a vrtici samovoljno to primjenjuju.

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Zagreb, 4.1.2013.

kućanstva u 2012.

U prilogu vam dostavljamo obrazac Izjave o prihodima zajedničkog kućanstva u 2012. te molimo da ga odmah uručite svim roditeljima upisane djece, počevši od 7. siječnja 2013.
    Zbog teškoća u prikupljanju propisane dokumentacije do 18. siječnja 2013. roditelji su dužni ispuniti priloženu Izjavu koja će poslužiti predškolskoj ustanovu za utvrđivanje akontacijskog iznosa sudjelovanja roditelja u cijeni redovitog programa predškolskog odgoja.
    Roditelj je obvezan do 31. ožujka 2013. dostaviti predškolskoj ustanovi svu propisanu dokumentaciju kojom se dokazuju podaci navedeni u Izjavi i na temelju koje će se utvrditi konačni mjesečni iznos sudjelovanja roditelja u cijeni programa.

S poštovanjem,

P R O Č E L N I K

Ivica Lovrić, v.r.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 16.01.2013. at 08:57

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    puntica ma sta ti je? ne treba nista do 31.3.2013. pogledaj sta je kopirala BB, ako imas probelm s vrticem ili bilo tko drugi, ja bi im ovo isprintala i lijepo ih upozorila da prate svoja nadlezna tijela. ako bi gospodje u vrticu inzistirale na papirima, nazvala bih gospodje iz Gradskog ureda za obrazovanje i sport i zamolila ih da mi lijepo kazu da li sam u pravu i da to potvrde i gospodjama u racunovodstvu. ma daj, Grad jedno objavi, a vrtici samovoljno to primjenjuju.
    ovo potpisujem.
    samo se prije dobro informirati (pročitati ovu temu ) i ne dati se otkantati.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nas vrtic inzistira na potvrdama o prijavi prebivalista, iz ovog mjeseca: na vidiku gadna svadja

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

hvala na najnovijoj obavijesti. sačuvale ste mi barem 10 godina života

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i jos nesto: papir da sam na drugih 6 mjeseci ne zele uzeti jer to nije u opisu; grrrrrr
    ( a potvrde prebivalistu, ganc nove kao jesu)

Iako mislim da je njima jako tesko, niti ih tko obavjestava posebno vise nego nas. Imam osjecaj da forum zna vise od teta.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sto se alimentacije tice nisam na sto razlicitih brojeva uspjela dobiti nikakvu informaciju. Ja sam jedno suprugovo dijete prijavila da je clan kucanstva ali on naravno zivi na adresi svoje mame. Teta iz racunovodstva mi je rekla da mi treba uvjerenje za njega koje nisam predala. Sramotno je da alimentaciju nisu uzeli u obzir. Ti se novci skidaju trajnim nalogom bas kao i rata kredita. Dakle, ja ih ne vidim. Jos cu pokusati pitati nekog do 31.3.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo Deaedi je stavila brojeve telefona, koiram ih jos jednom pa navalite.
    Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Kontakti u GU: tel: 6100495 Voditeljica odsjeka za predškolski odgoj, gđa. Bosiljka Devernaj i 6100536 gđa. Vuletić... No, nemojte se nadati odgovorima....

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj navi prvotno napisa Vidi poruku
    Molim pomoć, ako ne predamo niti jedan papir (baš ništa) do 18.01. plaćamo 600 kn ili 1900?
    Odgovor iz GU na e-mail upit:
    Poštovana
    Roditelji koji nisu dostavili ili do kraja trećeg mjeseca neće dostaviti nikakvu dokumentaciju, plaćat će najveći iznos od 600.00 K
    Lijepi pozdrav
    Devernay Bosiljka,prof., voditeljica Odjela za predškolski odgoj i obrazovanje

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jospial isprintaj lijepo sve obavijesti sa stranice Grada, uzmi si adresu i ako imas problema, lijepo im reci da je nama ovo dano kao obavijest i da molis lijepo da vidis po kojem dokumentu/dopisu i sl oni traze to i to. naravno sve ljubazno i pristojeno. salzem se da ni nijema nije lako, ali ne moze ni od nas ocekivati visenego pise da treba.

Citiraj josipal prvotno napisa Vidi poruku
    i jos nesto: papir da sam na drugih 6 mjeseci ne zele uzeti jer to nije u opisu; grrrrrr

Iako mislim da je njima jako tesko, niti ih tko obavjestava posebno vise nego nas. Imam osjecaj da forum zna vise od teta.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

prošli put (za 2011.) su kod nas tražili da uvjerenja o prebivalištu ne smiju biti starija od 6 mjeseci - pa sam lijepo zamolila tetu da mi kaže gdje to piše pa ću donijeti.
    odgovor je bio "ne znam ali piše".

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne Ekoi, sori krivo... to je stara obavijest, to su trebali maknuti, nakon par dana dodan je i 3. dopis (koji i visi u našem vrtiću)

Zagreb, 4.1.2013.

kućanstva u 2012.

S poštovanjem,

P R O Č E L N I K

Ivica Lovrić, v.r.
    zašto tog dopisa nema na stranicama grada? ili ga ja ne mogu naći?

nama su u vrtiću dali onaj prvi, najstariji dopis. Po njemu treba predati SVE sada. Ali mi je žena u računovodstvu rekla da ne treba jedino poreznu karticu
    a ja došla s izjavom, sigurna da je to dovoljno, jer sam, pratila
    ali nisam imala nikakve dokaze da nisam prolupala i sama izmislila tu odluku, a žena u računovodstvu me uvjeravala da sam u krivu?!?!?!?!
    i sad bih ja taj dopis isprintala i odnjela, ali mi treba link na njega...ako ga ima

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

našla sam
    to je pod Izjava o prihodima zajedničkog kućanstva
    printam i nosim u vrtić
    i baš me briga

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

a gdje se može nači rangovi po kojim će određivati koliko će tko plačati.
    Ono tipa ako imaš do 2500kn onda je 100kn....

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

domy, plaćat će se 150, 300, 450 ili 600 kn.

Ima evo ovdje:
    http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/...Z%202013-1.doc

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa Vidi poruku
    domy, plaćat će se 150, 300, 450 ili 600 kn.

Ima evo ovdje:
    http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/...Z%202013-1.doc
    hvala
    A nije mi jasno zakaj poludnevni nije na pola cjene...svugdje grabe gdje god stignu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

našla sam
    to je pod Izjava o prihodima zajedničkog kućanstva
    printam i nosim u vrtić
    i baš me briga
    tako jeeeeeeeeeee
    zalosti me jedino da smo bolje informirani od onih koji obavljaju svoj posao.
    od gospodja u vrticima, od gospodja/gospodina u bankama, ma zalosno

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    hvala
    A nije mi jasno zakaj poludnevni nije na pola cjene...svugdje grabe gdje god stignu
    može li pitanje kolko ti je ad na računu cifra?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A zašto ne predate barem tu izjavu u koju napišeš ukupne prihode kućanstva i broj članova? Ili, ako si sigurna da će vam ionako biti 600 kn, napišeš u izjavi da je prihod po članu veći od 4500 kn, i nećeš morati ništa donositi.
    mi moramo samo taj papir i predati po 18.1

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zanima me jel ti to imaš na dva papira, jedno za rodiljni jedan za roditeljski, ili pitaš radi toga kaj će ti sad naknada bit manja?

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    može li pitanje kolko ti je ad na računu cifra?
    misliš koliko dobijem na osnovu njege na račun...

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

mi moramo samo taj papir i predati po 18.1
    Aha, pazi sad. Iako sam skupila svega i svašta, i mozgala što da radimo s potvrdom iz HZZO-a i banke, jutros mi teta u tajništvu vrtića nije htjela uzetiti niti jedan jedini papir, osim Izjave o prihodima. Čak niti onaj formular za popis članova kućanstva sa stranica grada, ništa. "Samo ću vam ovaj papir uzeti, sve ostalo donesite kad budete imali potvrdu iz porezne".

Dakle, ne dajte se smesti, samo si isprintajte dopis.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne domy to znam, nek kolko si zadnje platila vrtić za mlca

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi taj papir o lovi i broju članova moramo dat tetama, zapakirano u kuvertu koju smo dobili, sve materijale smo dobili u vrtiću u grupi

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

naknada za drugih 6 mjeseci mi je punooo manja od prvih a ja bas za njih imam prosjek: sad me zanimalo da li ja sad odmah imam pravo na jefitniji vrtic ili cu cekati iducu godinu i novi prosjek iako pise da svaku promjenu javimo u roku 14 dana!
    Sad nemam novca a poslije cu ipak imati nesto vise?
    Bas su to malo zbrda-zdola pa sad nitko nema tocnu info

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ne domy to znam, nek kolko si zadnje platila vrtić za mlca
    150kn zakaj to pitaš

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a od kada će se primjenjivati nove cijene?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

prve uplatnice s novim cijenama odnosit ce se na 1. mjesec 2013. ili ti ga od siječnja
    Posljednje uređivanje od spajalica : 16.01.2013. at 16:04

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj twin prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se alimentacije tice nisam na sto razlicitih brojeva uspjela dobiti nikakvu informaciju.
    Ti nisi uspjela telefonom, a ja nisam uspio mailom. Par puta sam pisao gradonačelniku preko www.zagreb.hr, ali ta opcija je očito stavljena samo za naivne jer daje gore rezultate nego pisanje Djedu Mrazu. Kad tu nije bilo odgovora, poslao sam sljedeći mail na adrese oks@zagreb.hr, miro.laco@zagreb.hr i anica.tavra@zagreb.hr:

Poštovani,
    Vezano uz novi način plaćanja vrtića skrenuo bih Vam pažnju na nepravedan izračun prihoda domaćinstva. Naime, za svoje dijete iz prvog braka redovito plaćam alimentaciju obustavom na plaću. Prema "Obavijesti o pravu na olakšice" od 24.12.2012. iznos alimentacije ulazi u prihode mog domaćinstva iako se radi o iznosu za izdržavanje mog djeteta koje nije član mog kućanstva. Na taj način dobiva se nerealno visok prihod po članu mog kućanstva. Smatram da je ovakvu situaciju trebalo riješiti na način da se alimentacija izuzme iz prihoda kućanstva (za ovakav slučaj) ili da se kao članove kućanstva može navesti i djecu za koju se plaća alimentacija (eventualno u postotku navedenom na poreznoj kartici).

Molim vaše mišljenje.

U CC-u sam naveo g. Lacu i gđu Tavru budući da sam dva puta pisao gradonačelniku putem stranica zagreb.hr ("Gradonačelnik odgovara. Pišite mu!"), ali nisam dobio nikakav odgovor. U nastavku je poruka poslana na taj način 26.11.2012. Također, u CC-u je i udruga RODA budući da pratim forum Udruge i znam da nisam jedini u ovakvoj situaciji.

G. Laco i gđa. Tavra zauzimaju mjesto pročelnika i zamjenice pročelnika Ureda gradonačelnika pa bi kao trebali biti odgovorni za to "pisanje" gradonačelniku. Napisao sam "zauzimaju" jer bi drugi izraz mogao implicirati da nekog vraga rade, a nisam uvjeren da je to slučaj. Imam želju napisati još ponešto na ovu temu, ali mi nekako ne uspijeva to sročiti na pristojan način.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

naknada za drugih 6 mjeseci mi je punooo manja od prvih a ja bas za njih imam prosjek: sad me zanimalo da li ja sad odmah imam pravo na jefitniji vrtic ili cu cekati iducu godinu i novi prosjek iako pise da svaku promjenu javimo u roku 14 dana!
    Sad nemam novca a poslije cu ipak imati nesto vise?
    Bas su to malo zbrda-zdola pa sad nitko nema tocnu info
    to sam i ja pitala, cure su mi na par strana prije odgovorile da tek s idućom godinom prijavljujemo. ja sam se pravila blesava, predala dokumentaciju u vrtić koju su pregledali i ništa nisu pitali ni rekli. iako me i dalje kopka, nije mi logično da ne prijavim promjene.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A gdje piše da se svaka promjena mora prijaviti u roku od 14 dana? I promjena čega? Prihoda ili drugih činjenica?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja predala danas samo izjavu, i sve 5

ali žena ispred mene se pol sata s njima raspravljala, jer joj nisu vjerovali da je samohrana majka, i da baš nikakvu lovu ne dobiva od bivšeg. Rekli su joj da mora dofurati dokaz da prima (ili ne) alimentaciju, dječji doplatak itd. Ona je rekla da ne prima ništa, da živi od svoje plaće i to je to. Ali nisu joj baš povjerovale jer na izjavi je navela da su joj rate kredita veće od prihoda pa su joj rekli da nije moguće da živi od zraka

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sifgurno ste vec pisale ali nemrem naci - dakle, na onu izjavu, pod mene i MM pisem ukupni godisnji prihod, ili?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

da

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jel djecji doplatak treba upisati kao prihod?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja predala danas samo izjavu, i sve 5

ali žena ispred mene se pol sata s njima raspravljala, jer joj nisu vjerovali da je samohrana majka, i da baš nikakvu lovu ne dobiva od bivšeg. Rekli su joj da mora dofurati dokaz da prima (ili ne) alimentaciju, dječji doplatak itd. Ona je rekla da ne prima ništa, da živi od svoje plaće i to je to. Ali nisu joj baš povjerovale jer na izjavi je navela da su joj rate kredita veće od prihoda pa su joj rekli da nije moguće da živi od zraka
    zanimljivo, alimentaciju kao prihod traže da se prijavi, a kao rashod ništa

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Jel djecji doplatak treba upisati kao prihod?
    ne

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mojoj mami je jucer zena u racunovodstvu rekla da donesemo potvrdu o placenoj alimentaciji u 2012. Tako da cu to u ponedjeljak odnijeti kao i sudsku presudu

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam specijalno za ovu prigodu uzela jedan dan go da bez nervoze:
    - odcekam 2h u Petrinjskoj opet mijenjajuci adresu djece ( da budu u stanu za koji imam kredit)
    - odcekam pol sata u banci kreditnu referenticu da mi kaze da to moze biti gotovo tek sutra i da ce me to zadovoljstvo kostati 50kn
    - odem do HZZO gdje su mi odmah napravili papir i to za isplate u 2012 ( znaci onako kako su mi placali a ne za sto su mi placali, zacudo tocno kako sam ja izracunala s ebankingom)
    I to sve naravno po ovom divnom kaosu od snijegom zametenog grada gdje svaki cas neki tramvaj krepa ili izleti iz tracnica pa dalje pjesacis...

Potvrde o placi nemam namjeru sad vaditi, imam iz ebankinga to sto imam, a ip obrasci ionako nisu gotovi nit mislim gnjavit zenu u racunovodstvu kojoj pak to radi racunovodstveni servis, a muz vise ne radi u bivsoj firmi pa je i to gnjavaza ganajti...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A na temu alimentacije... mm ne moze ni donijeti potvrde da je placao jer njegova bivsa je pod ovrhom, racuni blokirani, pa sve daje u cashu bez ikakvog dokaza... Super, jelda?

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj MladenD prvotno napisa Vidi poruku
    Ti nisi uspjela telefonom, a ja nisam uspio mailom.
    Meni je uspjelo dobiti odgovor jedino na e-mail poslan voditeljici Odjela za predškolski odgoj i obrazovanje (Bosiljka.Devernay@zagreb.hr).

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Md jutros odnio papire bez potrvde poslodavca i u tajništvu su mu rekli da će nam zaračunati maksimalnu cijenu za siječanj ako ne donesemo potvrde do ponedjeljka. Znala sam da mu trebam dati isprintan ovaj treći dopis od grada. grrr

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Md jutros odnio papire bez potrvde poslodavca i u tajništvu su mu rekli da će nam zaračunati maksimalnu cijenu za siječanj ako ne donesemo potvrde do ponedjeljka. Znala sam da mu trebam dati isprintan ovaj treći dopis od grada. grrr
    čemu onda izjava o prihodima?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moguće je da živi od ušteđevine, i moguće je biti u minusu.

To je zato što koriste dohodovni a ne imovinski cenzus.

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Upravo je g Lovrić na radio Sljemenu rekao da roditelji koji misle da će plaćati punu cijenu ne trebaju donašati nikakve papire.

rekao je da sutra treba donijeti samo izjave, tko ima može i ostale papire, poslije je tokom razgovora rekao da može i do konca siječnja...

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pretpostavljam na u prihode ne ulazi povrat poreza i ona naknada od grada za djecu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •