ovako teebaju ti 1-2 spavacice, ručnik, maleni šampon (ja imam kratku kosu pa nakon 5 dana sam je oprala

) vlažne maramice, ulošci svakako tvoji, jer ti nedaju ništa, spavacice dobiješ njihove, ali se dogodi da ti ih nedaju jer ih nemaju, tj nestanu im, vodu si uzmi da piješ uz njihov čaj, sto se tiče hrane meni ništa falilo nije, a što se tiče tog minimalnog prematanja dijece to bolje ni nemoj dirati bebu, jer tko zna ako dobije nedaj bože nešto onda bi tebe okrivili, strpi se par dana dok dodete kuci bit ce vam odmah bolje....zašto opcu anesteziju, kad imaš spinalnu i epiduralnu?? od opce se puno teže budiš, i sve ti je teže....sta si prvi puta imala opcu? cimerica je imala spinalnu, i dobila je bebu isti sekundu kad su ga izvadili, a ja sam bila nakraju ipak uspavana jer sam bila previše iznemogla, ali epiduralno sam operirana.....i anesteziologinja koja mi je stavljala kateter za epiduralnu je bila divna, sve govori sta ce ti radit, objasni i onda ju samo slušaš, ja sam inače protiv epiduralne bila, eli eto morala sam ju uzeti i sve je dobro prošlo...