ručnik uzmi jedan manji i jedan veci, jer onaj jod se teže pere pa da ga postružeš s tim manjim, a nije ni meni djelovala 100% epiduralna, al reci nek ti naprave kako tebi paše operaciju.....uložaka sam potrošila 4 paketa, ali sam ja išla 4-ti dan doma, ali se inače ide 5-ti. nemoraš uzeti odmah sve uloške neka ti mm donese naknadno, tako je i meni......a bebu dobiješ nakon par sati, tako sam i ja i isto smo uspostavili dojenje......mene je operirao dr. Marić i dr. Bačić......nemam nikakvog prigovora na nikoga, dapače bili su svi jako dobri.....sestrama nažalos neznam ime, ali na intenzivnoj su divne sestre sve ti pomognu.......e da što se tiče uložaka, po meni da sad idem opet rodit onda bi si uzela noćne uloške, ko kad imam menstruaciju, jer su veliki i dugački, jer ni vir 8o, ni lola lola (tako nešto) iz dm-a, sve ti ne upijaju i ne drže kao noćni, tako da je moj savijet ako ceš zasigurno imati carski da si uzmeš noćne uloške....
Citiraj Diana72 prvotno napisa Vidi poruku
Prvi sam put imala opću a navikla sam, jer sam prošla desetak operacija, većinom zbog hidrocefalusa, a osim toga, kod mene epiduralna nije potpuno učinkovita, jer imam višak tekućine u leđnoj moždini, pa ne mogu staviti iglu kako treba, prvi sam put dobila i epiduralnu, jer su mislili da ću roditi vaginalno, pa sam poslije imala problem sa trncima u nozi, i dugo nisam mogla normalno hodati, osjećala sam bolove. Ja sam bebu dobila odmah ujutro, negdje oko 8, 9 sati, normalno sam je počela dojiti, i nije bilo nikakvih problema, nakon 5 dana smo izašle. Reci mi još samo, koliko paketa uložaka treba ponijeti i koje se preporučuju? da li je dovoljan jedan ručnik ili treba više?