-
Tužna, nisam provjeravala štitnu, dobila sam spisak nalaza koje trebam da vadim, među njima je i tsh (možda lupetam, ali mislim da je taj hormon vezan za štitnu). A što se tiče polipa ja to ne bih dirala sada a evo iz kojeg razloga. 2007. godine sam se liječila od steriliteta kod dr. Godinjaka (prošli brak). Tada mi je rekao da sumnja na polip i da će mi uraditi histeroskopiju a ujedno i laparaskopiju da provjeri prohodnost jajovoda. Poslije operacije mi je rekao da polipa nije bilo i da su mi jajovodi prohodni. 2010 godine odem na redovnu kontrolu kod druge doktorice, kaže sumnja na polip, dobijem uputnicu za bolnicu i dr. Mašić mi uradi histeroskopiju. Poslije operacije mi je usput rekao da je bio mali polip, na nalazu samo šturo napisano da je urađena histeroskopija polipa, a patohistološki nalaz nikad nisam dobila. Poslije svega toga sam se pitala da li je taj polip uopšte i postojao ili je možda neka sjena koja je uvjek tu prisutna. Dr. Enver mi je rekao da to može biti samo sjena, a može i mali, vrlo mali polip. Iz tog razloga nisam htjela ni da ga pitam da mi odstrane to prije vto, jer možda bi mi bespotrebno radili opet histeroskopiju, a na kiretažu ne bih pristala, jer mi je i doktorica rekla da je kod žena koje nisu rađale bolje uraditi histeroskopiju a ne kiretažu.
Šta je s vama, jeste li išta radili po pitanju Micro Tese?
Pozdrav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma