Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
Kod nas nas je Grubišić otvoreno kritizirao Crkvu i prije umirovljenja, ako se ne varam?
Ali evo, ne znam, s obzirom na hijerarhijski ustroj Crkve, koliko netko može organizirati javni protest, a i dalje biti dio organizacije? Vjerojatno ljudi biraju druge putove. Ali ovo su zaista samo nagađanja.
Donekle se slažem da ljudi izvan Crkve zaista malo i ništa znaju o tome što je unutra i vjerujem da do nas lakše dopiru loše stvari.
u crkvi nema demokracije, točno se zna tko postavlja pravila i tko ih ne poštuje izlazi
dakle, ne može vjernik prosvjedovati protiv crkve i sutra ići na pričest.
može se ne slagati, komentirati, sugerirati u svojim malim vjerskim zajednicama i nadati se da će se jednom pokrenuti lavina. a o tome, niti emsa niti itko od nečlanova ne zna ništa. a čak i da sazna ne želi znati jer ju za to nije briga

žalosno je kad itko juriša i gazi preko neistomišljenika. o kojoj god se strani radi. i to ne samo preko neistomišljenika, preko nazovi prijatelja, poznanika...
meni je takav aktivizam stran i u tom se trenutku povlačim.

Citiraj cvijeta prvotno napisa
fali magriz, da čujemo što ona važe o golim cicama u crkvi
magriz uopće ne razmišlja o golim cicama u crkvi. obzirom je ovo pristojan forum, reći ću samo da me zaboli što su te tetke upale tamo. njima na dušu
puno više me boli i smeta netolerantnost i neprihvaćanje, vrijeđanje i selekcija. bez obzira na boju kože, spol i krvna zrnca