hvala na brzim odogovorima! proslijediti ću ih! Makar, čini mi se da je skype isto uzaludni prijedlog. Kartice će biti najbolja varijanta mislim...
Sretno svim putnicima za Prag!
hvala na brzim odogovorima! proslijediti ću ih! Makar, čini mi se da je skype isto uzaludni prijedlog. Kartice će biti najbolja varijanta mislim...
Sretno svim putnicima za Prag!
Ja sam jela cveklu...ananas...brazilske orahe(4-5/na dan)...aspirin 100(1 dnevno)...puno voca...tecnosti...i naravno kretanja...Dok nisam krenula u postupak vezbala sam....od kada sam krenula samo setnje ali bas duge...prosparatala sam Prag uzduz i poprijeko bas puno...
Sto se tice telefoniranja mislim da to nije nesto extra skupo....zavisi koliko ostaju...ja sam vjerovatno potrosila oko 10 e za 15 dana...gotovo svaki dan smo se culi...na kratko ali svaki dan...sa malenom a sa muzicem najvise email-om...
Bmaric zelim ti svu srecu ma kako god bilo.....
Kojeg datuma sjeda povrat za prijevoz?
Pusa pipi i valiana, prvoj ~~~~~~~da se posteljica lijepo podigne do idućeg uvz-a, a Valiani za praško uspješno proljeće!
Stiglo je prije dva tjedna ali nista ne pise kad sjeda. Danas nisam dobila nista.
Valjda bude ovaj tjedan onda. Hvala!
i meni je stiglo rjesenje, ali ja se nadam tek sljedeci mjesec, obzirom da su mi rekli da vjerojatno nece biti u veljači
Nisam u toku da si bila gore
Kad ce test?
bio je to jos jedan inkognito i neuspjesan postupak o kojem ne zelim razgovarati ni slusati tjesenje niti uopce razmisljati o istom
na sve drugo odgovaram
Oprosti kaj sam pitala. Nisam nis lose misla.Znam da ti ne volis tjesenja i tak to! Pozdrav!
ma sve pet
sama sam se izlajala
trenutno sam u cudnoj fazi, nisam jos ni doktoru u rh javila da nije uspjelo, a proslo je vec skoro mjesec dana
nisam ni novi zahtjev predala
zapravo mi se vise ni ne ide....
Ma kaj ti se ne ide .... samo se sjeti proljeća u Pragu ... držim fige!!
pipi 73
htjela bih te pitat sta si bila u Pragu 2 tjedna za FET ili sam nesto pobrkala?
zelim ti ugodne trudnicke dane.
Nisi draga...ja sam u Pragu obavila folikulometriju...tako mi bilo i jeftinije i jednostavnije...i ciklus mi se bio produzio za 2-3 dana a i poslije postupka ja sam ostala jos 2 noci ili 3 dana tamo...tako kada se sve sabere 15 dana...14 noci...Hvala ti...i ja tebi zelim sve najbolje aBda....sretno
Kismet...ti si jedno veliko srece...na moju posteljicu i ja cesto zaboravim..hvala od srca sto mislis...Inace sam danas punih 22 nedelje...Malo se bolje i osjecam...pijem neku konjsku dozu gvozdja pa valjda daje rezultate...Bice bolje...4 marta imam zakazano kod babice pa cu da vidim kakvo je stanje....Jos uvjek ne radim ali po kuci stignem sve obaviti ...plus malena..odvedi- dovedi u vrtic...jeste da se jos uvjek vucem ali ne zalim se....osjecam da ide na bolje...
Valiana srecno...mogu da zamislim kako je Prag lijep u proljece...
Svaka čast daani13, zaista si brza !
Ja cesto pomislim na Miny....nadam se da je dobro...
patuljcicatebi i tvojoj ljepotici
Da spremam se za Prag po moje smrzlice imamo 3
Posto sam ja u totalnoj menopauzi moram uzimat hormone da se se sve opet pokrene
bojim se da nije opet koji polip narastao ako je sve ok onda april- maj bi na put.
da sam malo mlada jos bi malo sacekala jer moj decko je zahtjevan hoce puno paznje a opet bi sto prije da ima bracu ili seku![]()
pipi73 hvala na odgovoru
nadam se da ce i moj Fet biti uspjesan kao tvoj![]()
pretorija, za fet je dosta dva, tri dana u pragu, bas me veseli sta vas puno, koje sam vas pratila za prvu bebu, sad idete po drugu, sretno!
Ovo ide OKNP
Znas sto,zapravo je to normalno i razumljivo.Sve su zene kao voda,podlozne plimi i oseki,sto je oseka veca to ce plima biti bujnija.Vrlo si osjecajna pa kad te oseka zareze,to zvuci kao ovo sto si napisala.Uopce se ne bojim za tebe kad krene plima.Sretno!
Posljednje uređivanje od Sela : 22.02.2013. at 09:34
Evo da se malo javim i dragim cehinjama i cesima posaljemod
mene i moje micekice! U bolnici smo na promatranju i ocekujemo najljepsi susretsaljem svima ~~~~~~~~~~~~ za sto god treba (pratim vas, al mi je tesko s moba puno pisat)
![]()
sejla, da što prije držite svoju ljepoticu u naručju, za brz i lagan porod puno vibrica šaljem !
pretorija, nadam se da će se sve odvijati po planu i upaliti od prve kao našoj dragoj pipi!
pipi, već si više od pola puta prošla, rano ljeto će biti veselo, u punom sastavu, mislim na tebe i puse šaljem!
daani, valiani, bmaric, ma svima koji se spremaju u čaroban Prag - sve što si same želite, od srca!
Redovno vas pratim, ali nekako se još ne usuđujem pisati, danas smo 12+1, obavljen uvz i mjerenje NN, glavice, bedrene kosti, ma svega...doktor je zadovoljan, sve mu izgleda ok, čak su mjere kaže za 12+3
Imala sam jučer neku laganu sukrvicu u Crinoneu (tako mi i treba kad "kopam", samo od sebe ne ide ništa, sve čisto) pa sam prepala, ali doktor kaže da je sigurno iritacija/zagrebanje kod aplikacije gela jer on ne vidi ništa sumnjivo...barem me umirio, mada iza svakog uvz-a osjećam nelagodu i pritisak kao u pms-u pa sam "na iglama"...uh, oduljila sam, ne znam smijem li tu sve ovo pisati, ako ne smijem, prebacite me
Puse svima![]()
Posljednje uređivanje od kismet : 22.02.2013. at 13:09
sejla, potpisujem riječi kismeta!
da i ovdje javim: moja beta 0.
kismet, hvala!
Poslala sam Mirni mail i pitala da li mogu stati sa utrićima, pa mi se ne javlja, vjerojatno jer su u selidbi. Što vi mislite? Baš mi se ne da stavljati ih do ponedjeljka...
bmarić, žao mi je što nije došlo do trudnoće,ali sljedeći put će biti dobitan.kao što je kazala OKNP nema potrebe za utrićima kada je beta O.
draga Sejla ,sretno i da što prije uzmeš u naručje svoju malecku.kako nam se ostale trudnice drže, koje su već po dosta odmakle u trudnoći. Svim ostalima sretno koje se nalaze u pragu ili se pripremaju
Hvala cure, ja sam odmah jucer prestala s utricima, jer ne vidim smisao zasto ih dalje koristiti. zelim svima puno srece sa postupcima!!!
Bmaric zao mi je....mislim da mozes prestati sa utricima...
Sejla....ljubim i tebe i malenu ljubicicu.....sto prije da se zagrlite...
Kismet....malo uspori ovih dana ali je sigurno iritacija....meni je i stavljanje urica bilo mora....jedva sam cekala da prestanem....I ne misli previse....Prva kriza i najveca je hvala Bogu prosla...Ja vjerovatno nisam puno razmisljla o tome sta bi moglo da bude kad bi bilo zbog uzasne mucnine....sad sam iscrpljena i bez snage tako da opet nemam snage da mislim o eventualnim problemima...ali kada covjek prodje neku 26 nedelju onda sve bude drugacije....bar meni...Pisi sta ti padne na pamet...Po meni je bolje pricati nego potiskivati u sebi...Ali ja znam da je to kod tebe ono najbolje....Poljubac
Ljubim i ostatak ekipe...
Drage cure, sve vas puno pozdravljam, svima u postupcima od srca želimo puno
sreće, putnicima u Prag sretan put!!
bmaric, žao mi je jako, nek sljedeći postupak bude dobitan.
Sejla, vibre za lagan porod i da što prije zagrlite svoju princezu.
Samo da vam dojavim da smo mi bili na našem drugom UZ-u, i za sada je sve ok,
čuli smo srce i dr. je zadovoljan. Idemo polako, dan po dan, nadamo se da će sve
biti u najboljem redu.
Svima želimo puno sreće!!
hannah8, hvala! nama je suđeno da vidimo prag bar još jednom i to u proljeće
i bravo za srce!!!
i cure, da vas pitam: koliko nakon prestajanja s utrićima bi trebala doći m? ja sam prestala u petak, pa još ništa, niti osjećam da će skoro doći...
svima koje čekaju betu![]()
hannah, divne vijesti!
bmaric, kazu nakon 3-5 dana, imas jos fore
Mare, tnx!
Drage cure, hvala vam puno!!
Svima želimo puno sreće!![]()
Nisam dobila jos povrat prijevoza. Zvala sam i rekla mi je zena da nemaju novaca i da mozda mi sjedne do kraja treceg mj. Cifra je 730 kunavaljda su klinici platili,nije Mirna nista javila da nisu.
Cure, gdje nam je sejlica, jel ima tko kakvu info, da nije Ema stigla?
I ja mislim...ako je u bolnici onda koristi mob pa joj je teze kuckati....Samo nek su dobro....
prenesi sejli nase pozdrave!
cure, jel bi se ko podruzio drugi tjedan-srijeda, cetvrtak?
mare ja bi se družila, ali kad nisam u metropoli
Ali spremam se ja na proljeće k vama, puse!
Ja sam za kavu u srijedu - dosla bi s princezom ak nam je blizu I iza 5! Bilo bi lijepo upoznati nove putnice, a I vidjeti opet neke stare prazanke!
Kismet - javi kad stizes, pa cemo organizirat druzenje I onda!
Posljednje uređivanje od patuljchica : 27.02.2013. at 17:13
to stvarno nikada nije bio problem, i opet i opet...kava ..piva...keksi za spermice
pridruzujem se
kad se dogovorite eto mene![]()
Poljubac Sejli i ljepotici....a vama koji idete na druzenje mogu samo da zavidim ovako sva kao neka isprebijana macka....lijepo se provedite....
Evo me cure moje, puno vam hvala na pitanjima i briziDanas nam je 38+1, bila sam na pregledu jutros i 2cm sam otvorena, pa dr misli da cu skoro
trudovi se vec par dana detektiraju na ctg-u, osjecam lagana stezanja u trbuhu ali puno vise bolove u ledjima. Ako ne krene samo od sebe, iduci tjedan ce biti inducirani. Sve vas ljubim i pozdravljam
![]()
![]()