Pirice nemam pojma jesu bile morule ili blastice. Kad je bio transfer bila je snježna mećava i jedva sam stigla do sale na vrijeme i biologica mi je na licu mjesta rekla samo da su dva embrija (5-ti dan). A ja od uzbuđenja dalje nisam ni pitala![]()
Pirice nemam pojma jesu bile morule ili blastice. Kad je bio transfer bila je snježna mećava i jedva sam stigla do sale na vrijeme i biologica mi je na licu mjesta rekla samo da su dva embrija (5-ti dan). A ja od uzbuđenja dalje nisam ni pitala![]()
Piki i lina ~~~~~~~~~~~~ za duplanje
Tuznicama topli zagrljaj
Cekalicama ~~~~~~~~~~~~~ za veeelike duplajuce bete; ruza82do neba
piki, ja mislim da je beta ok, ali najvažnij eje da se pravilno dupla...čuvam fige i tebi i lini za duplanje.
bubi, obožavam ovakve stavove (još da ih se i ja držim, ccc)...za proljeće
lottos~~~~~~~~~~~~~~~, za novu nadu...
Piki ~~~~~~ do neba za srijedu!!!
SivkaCestitam!!!!!
Bubi, hvala! Žao mi je zbog tvoje bete,ali za stav skidam kapu.., Piki draga držim fige da se pravilno podupla..
, SVIM curama ( da ne izostavim nekog ) želim sreću ~~~~~~~ za sve što trebate... ja sam jako u šoku bojim se da je to san i da me ne probude....eto zvala dr.A i on je užasno zadovoljan s brojem pa sam i ja... ponavljam u srijedu i opet mu javim i onda budemo vidli kako dalje...
![]()
Hvala na pozitivnim mislima cure!
Sivka prekrasna beta! Stvarno sam sretna zbog tebe![]()
Piki, nije vazno koliko je visoka beta, vazno je da se duplira pravilno... dzim palceve da bude veeelikaaaa!!!!
Sivka, cestitam!!!!
Piki za duplanje,sivka bravo za lijepu betu!
Cure hvala, nadajmo se najboljem!!
Sivka, čestitam!!!!!
Sivka čestitam. Svim curama za što god da treba ~~~~~~~~~~~~~~~~
Kod mene je ovaj puta dobro krenulo, ali nažalost ne sluti na dobro.
Danas krenula krv i bojim da sutra kada ponavljam betu neće biti dobro. Ali što je tu.
Sutra ću biti pametnija što dalje.
sivkavau koja beta! bravo!!!
piki~~~~~~~~~~
bubekicai neka fet bude dobitni!!!!!!!!
mi dan za danom,još sutra uzv pa ćemo vidjeti kad štoperica...onaj veliki nije puno narastao,a maleni su malo porasli, pa se ipak nadam da će biti sve ok!!
pozdravi svima i još malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~!!!
piki,lina~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepo duplanje!
sivka čestitam na divnoj beti,bravo!
svima ostalima još kolektivnih~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
bubekica veliki hug i bravo za stav, da travanj bude dobitni
svim tužnicama držite se, slijedeći postupci su vaši
betočekalicama puno vibrica za prekrasne bete, svima ostalima vibrice za što god vam treba
Vidim da jutros nema ranoranilica, pa cu ponuditi kavicu i ostale tople napitke
Svim danasnjim cekalicama svega i svacega saljem hrpu Alt Gr+1 za veeelike bete, uspjesne transfere, lude tulume u labu, bezbolne i plodonosne punkcije, lijepe folikulice...
Ajmo ispratiti ovu veljacu sa stilom![]()
Jutro cure...poslužujem čaj..........
piki,lina,sivka
Ja danas ponovila betu pa da mogu u miru čekati m.
Lotta81od srca ti želim da ti ovaj put uspije,od samog početka sam molila za tebe skoro više nego za sebe. Samo hrabro. Mi smo se vec pomirili s činjenicom...i odlučili da idemo u prirodnjak,ali ovaj put u polikliniku ivf,dok čekamo ovih 4 mj. do stimuliranog.
Jutro svima.
Puno ~~~~ cekalicama...
Puno ~~~~ za duplajuce bete...
Puno hug hug tuznicama...
Ja danas 3dpt. Nista me ne boli. Ne znam kakav je to znak. Utrogestani me zivciraju. Imam osjecaj da mi je sve dolje iziritirano. Al sve za mrvice...
svima
Bubi... piki držim figice .... sivka čestitam na divnoj beti ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim curkama za što god im bilo potrebno !!!!!!!!!!!!
stena
lotta,potpis na kismet i evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ !
wbm,evo da i tu maloza sutra i mrvice!
PROSINAC 2012. (9)
anabanana, VV, IVF
Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH)
kismet, PFC Prag, IVF
nana 72, PFC Prag, IVF
anny5, SD, IVF u prirodnom ciklusu
Mali Mimi, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 13xIVF)
SIJEČANJ 2013. (11)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
kleopatra, SD, IVF
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Lotta81, Vg, 1. IVF
piki, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF) 22.02.
ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF) 26.02.
MARYTA, Ri, 1. IVF 28.02.
mala i/ili mali, Petrova, 1. IVF 01.03.
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF) 02.03.
tina_julija, VV, 1. IVF 04.03.
tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET) 08.03.
sandy0606, VV, 1. IVF 08.03.
tajcigb, VV, 1. IVF/ICSI 08.03.
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
krojachica, IVF Centar, 1. AIH
dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF) 12.03.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
wanna be mommy, Petrova, 1.IVF
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
theorema, Vg, IVF (nakon 1xIVF)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); barkica, Petrova, IVF/ICSI
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH; LOTTOS, IVF Centar, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF)
ON-GO
2/2013 ~~~~~~~~~~
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH)
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
mima32, SD, 1. IVF
mravak, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu, nakon 1xsek.ICSI, 1xprir.ICSI)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće); crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF); doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI); ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH); Tasha1981, Petrova, 1. IVF; linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni); Loly, Cito, IVF/ICSI (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF/ICSI); Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); vatra86, Ri, 1. IVF (nakon 1xAIH); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); magy7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF), Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET); mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1xIVF/ICSI
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, jejja, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Mary123, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
piki, Lotta strpala sam vas u trudnice u najboljoj namjeri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stena, ruža javite se!
veljaca nam je brzo prosla, molim da se jave cure koje su trebale krenuti u veljaci kako napreduje... ako imate inf o nekome, slobodno javite, moze na PP.
bubek kako god bilo lijepo je vidjeti se na toj listi, hvala tiMalo copranja dobro dođe.
stena, ruža![]()
Svim curama pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što im treba
Evo i mene napokon, menga uranila 5 dana tako da sam od sutra pikalica![]()
![]()
Neke od ovih trudnica trebam preseliti na veljacu...
opet ništa... 0.0
ruža grlimostalo je jos smrzlica?
Lotta, gdje si?
Piki i sivka, nek bude sutra sjajna beta i padne dogovor za prvi uvz
Sandy, ne brini zbog ne-simptoma, mogla bih ti napisati knjigu o tome, križaj dane do testića, ja držim fige!
Hvala vam cure, da bio je FET, imamo još dvije slamčice po dva... sutra zovem dr da čujem za dalje!!
ruža, žao mi je!!!
ova veljača je stvarno užasna!
ruza bit ce dalje u travnju, nadam se da cemo se dobro poklopiti![]()
Konačno stigoh kući. Nakon svega ne znam kaj da si mislim. Prvu betu sam vadila 11. dan nakon transfera ( na otpusnom pismu je pisalo 12. dan , ali kak je to bila subota išla sam dan prije računajući da do tad nešto mora biti). I stigla beta od 230. Ja u šoku, em 11. dan, em ja u 90% slučajeva do bete ni ne dođem. I tad se s obzirom na betu ja se stvarno ponadala da je to to. I u ponedjeljak navečer par kapi krvi se pojavilo. Naravno dušu isplakala. I sad sva zbunjena, otišla sam danas ponoviti betu, koja je bila 0,600. Otišla sam na odjel, dr. vidio nalaze i rekao da je to čudno, u dva dana spustiti se na 0. Rekao mi je da ponovim još jednom u drugom laboratoriju. I jesam, beta 0,370 dakle ništa. I da ne duljim, nekako sam uvjerena ( ne znam možda griješim)da je onaj prvi nalaz greška.
I tako sad po smrzlića.
Ispričavam se kaj sam oduljila.
Lotta81
stvarno mi je zao, nema druge nego optimisticno dalje.
I meni je ova brojka malo cudna i rekla bi da je moguce da se dogodila pogreska, ne bi bilo prvi put nazalost.
Cure saljem puno ~~~~~~~~~~~~ za sutra.
Joj Lotta, silno mi je žao...je li to bio privatni ili bolnički lab, kako su tako pogriješili?
Baš sam se veselila dobrim vijestima; sreća pa imaš smrzliće, bar neka utjeha, iako znam da ti sad nije do ničega.
Reci di si vadila betu da dodjem istući onoga koji je printao/potpisao nalaz
Drži se, šaljem veliki hug, nakon ovoliko ružnih vijesti i tebi i svim ostalim curama mora zasjati proljetno sunce!
Puse![]()
Ajoj lotta, uz sve to sto prolazimo ovakve stvari zbilja nisu potrebne. Saljem puno puno altgr+1 za dobitni fet!!!!![]()
Cure hvala vam na podršci. Kako kažete nema druge nego odtugovati svoje i krenuti dalje. (iako moram priznati da mi sad uspješan postupak djeluje ko znanstvena fantastika)
Sutra zovem za nove konzultacije i nadam se da negdje u 5. ili 6. mjesecu idemo po smzlića.(valjda)
Kismet betu sam vadila u Vg laboratoriju (prve dvije). A što ćemo, greške se događaju.
Svim curama za što god da trebaju ~~~~~~~
lotta i ruža držite se cure baš mi je žao, da brzo krenete po svoje smrzliće!
Ruzo, Lotta zao mi je
Lotta, ja bih posla u laboratoriju i ponijela im sve te nalaze zajedno, da vide. Da li si ove druge vadila u istoj laboratoriji?
Ja sam sinoc prestala sa utrogestanom, ciklusa jos nema, a 13dpt je. Poslije koliko je vama poceo ciklus?
Ozana ja sam s utricima prestala u petak ujutro, jucer je krenula M , ali moze potrajati do dodje..