Stranica 72 od 116 PrviPrvi ... 2262707172737482 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,551 do 3,600 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Corina II SRETNO!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

corina sretno!!!!!!!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Evo drage moje ja napokon dočekala i svoj dan za histeroskopiju ..... Evo ležim u OB Zadar i čekam svoj red... Več večeras sam sam svojoj kući

Bit ces ti ko nova za cas! a onda bi mogle i onu kavicu ispiti?!?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dobila sam neku turbo tableticu i sad sam cila fiuuu i bas mi je dobro .
    Maco kava obavezno - ako bude lipo vrime slijedeči tjedan mislim da bi mogla do bg pa da se napokon upoznamo

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila sam neku turbo tableticu i sad sam cila fiuuu i bas mi je dobro .
    Maco kava obavezno - ako bude lipo vrime slijedeči tjedan mislim da bi mogla do bg pa da se napokon upoznamo
    A mogla bi Maca i do Zd, pa da popijemo jedan makijato na Kalelargi . A Maco?!

Ima još cura koje bi na kavicu, pa mi mogla uskoro pasti jedna zadarska

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Loly moja imaš ti pravo mogla bi i Zadarska kavica pasti

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj split13 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Sara10 ja sam ti u 1mj. bila na prvi dogovor sa svim nalazima i napisala mi je da planiramo postupak u 3 mj jer sam ja tako htjela sobzirom da sam još u Cita imala 1 FET kojeg sam odradila u 2 mj nažalost bezuspješno..., tako da sam se zapisala za 13.03 u anbulantu za dogovor za protokol pa se nadam da ću moć odmah uletiti (naravno moraš imati sve nalaze spremne za postupak) a i mislim da se ne ćeka dugo.
    Split13 jel mi možeš ukratko samo napisat koje sve nalaze trebam imat spremno i je li MM također treba friške nalaze? Ja sam napravila kompletne nalaze prije nego što sam krenila prvi put u postupak u Cita, a to je bilo u 02/2012 pa pretpostavljam da će dr. sada tražiti friške!!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Split13 jel mi možeš ukratko samo napisat koje sve nalaze trebam imat spremno i je li MM također treba friške nalaze? Ja sam napravila kompletne nalaze prije nego što sam krenila prvi put u postupak u Cita, a to je bilo u 02/2012 pa pretpostavljam da će dr. sada tražiti friške!!
    Draga Sara10, treba ti :

1.nalaz hiv i hepatitis (ti i muž)
    2.papir za pristanak ( uzmeš u sestre Zdenke)
    3. nalaz spermiograma ali napravljen u bolnici
    4. urinokultura (ti)
    5. papa test + obrisak na hpv
    6. nalaz svh briseva
    7. nalaz svh hormona
    8. nalaz AMH
    9. i ostale nalaze koje imaš (trombofilija ili kardiogram itd)

Mislim da nisam ništa zaboravila!!!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    A mogla bi Maca i do Zd, pa da popijemo jedan makijato na Kalelargi . A Maco?!

Ima još cura koje bi na kavicu, pa mi mogla uskoro pasti jedna zadarska
    Ako dogovorite jednu ranopopodnevnu suncanu, mogla bi.
    Maca je ovisnik o suncu i pre lijena je dolaziti na ranovecernje kavice

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sara10 treba ti vjenčani list ne stariji od 6 mj, hiv i hepatitis tvoj i od muža,spermiogram al od firula (ne priznaju od cita) za briseve nisam sigurna ,ako sam šta izostavila neka me isprave

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja ću u mislima pit kavu s vama!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Željkica je u pravu još zaboravih napisat vjenčani list ne stariji od 3 mjeseca...za briseve ne piše koliko trebaju biti stari ali pretpostavljam ne stariji od 6 mjeseci , bolje da su friški..sestra Zdenka mi je dala papir kad sam bila na dogovor s dr.Šunj šta sve treba izvaditi tako da sam se vodila po tom papiru.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly jesi zvala Cito?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Loly jesi zvala Cito?
    Jesam, ujutro mi je folikulometrija, 5dc će biti, pa ćemo vidit kad opet! Živo me interesira kako ću reagirati na puregom!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jesam, ujutro mi je folikulometrija, 5dc će biti, pa ćemo vidit kad opet! Živo me interesira kako ću reagirati na puregom!
    ma bit će dobro !!!!!!!!!! kako si na gonal reagirala? ja baš na youtube gledam kako se puregon daje

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Split 13 zahvaljujem se na ovim informacijama! I tebi Željkice isto!! Mogla bi ja to pomalo već prikupljat i prije pregleda, pa šta uspijem napravit do 14.03. da uštedim na vremenu...Nedavno sma baš išla vadit krv za antitijela (protein C, S, homocistein i svašta nešto još...).
    Željkice kako misliš vjenčani list ne stariji od 6 mjes? U Cita sam donijala samo kopiju vjenčanog lista koji imam doma!!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Split 13 zahvaljujem se na ovim informacijama! I tebi Željkice isto!! Mogla bi ja to pomalo već prikupljat i prije pregleda, pa šta uspijem napravit do 14.03. da uštedim na vremenu...Nedavno sma baš išla vadit krv za antitijela (protein C, S, homocistein i svašta nešto još...).
    Željkice kako misliš vjenčani list ne stariji od 6 mjes? U Cita sam donijala samo kopiju vjenčanog lista koji imam doma!!
    Draga Sara10 vjenčani list ti ne smije biti stariji od 3 mjeseca tako mi je napisala sestra Zdenka na papiru, ali to ti nije ni najmanji problem ako si iz Splita izvadiš ga za minutu, ispunila sam folmular platila 25 kn i dobila ga u 5 min.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Draga Split 13 samo mi još reci gdje ću to izvadit, jel na Općini (nisam upoznata s tim s obz. da kod Polj. to nisam vadila)?!! I hvala ti punooooo....

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Draga Split 13 samo mi još reci gdje ću to izvadit, jel na Općini (nisam upoznata s tim s obz. da kod Polj. to nisam vadila)?!! I hvala ti punooooo....
    Tako je, na Općini na onaj ulaz na lijevo od autobusne stanice, odmah u prizemlju....i ja kad sam bila u Poljaka samo sam kopirala vjenčani ali bolnica sad valjda traži po novom ne stariji od 3 mj.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sve ti je split13 objasnila vrlo jednostavno za dobit ga,poćni prikupljan jer neki nalazi se malo duže čekaju.ja sam u 1 mj krenula u postupak a imala sam nalaze od 2 mj 2012 tako da možda i nećeš morat sve ponovno radit.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Loly 32 ja sam ti zvala 18.02. da se naručim i rekla sestri da želim u dr. Budimira, a on ima preglede samo četvrtkom, pa me zapisala za 14.03. jer prije nije bilo mjesta, a ja sam htjela baš kod njega. Al ako ti nije bitno kod kojeg ćeš dr., možda onda i ranije dobiješ termin..
    Pa ajde ne triba baš puno čekat mislila sam da je i duže ja bi isto išla kod njega al probat ću još jednom u cita nadam se iz sveg srca da će mi uspit ako ne najvjerojatnije idem na Firule nekad je možda i dobro malo prominit sredinu i dr.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala vam curke na informacijama!!! Željkice jel ti ideš 3. put na Firule ili?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ne idem kod Poljaka,još se držim njega!

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo i mene konačno u akciju,jučer bila kod dr.Budimira i dobila protokol, ovaj put mi je dao i femaru s kojom nemam iskustva plus puregon i cetrotide. Puregon u penkali če me spasit da nemoram lovit ko če me bocnit jer se gonale nisam nikad usudila sama. Krečem čim stigne vještica a to je nekih 6-7 dana. Jučer mi je sestra Zdenka rekla da vjenčani list sad vrijedi godinu dana a Sara10 kad dođeš kod njega na dogovor za postupak on če ti reći šta ti sve treba od nalaza i pošto te on naruči 20dc prije postupka stigneš do tad sve izvadit,bar ja još nisam imala nekih problema s tim, brisevi i papa test ne stariji od godinu dana,markeri 6mj. U 1mj.sam bila na dogovor kod Budimira i evo već akcija,prođe to začas. Mislim da je neki problem oko spermiograma na firule,koliko sam shvatila treba se zapisat i tu su gužve pa nebi bilo loše to odma obavit bez obzira kad si u njega naručena. Moj mm ima uredan nalaz pa nismo trebali ponavljat. Ako sam šta zaboravila pitaj
    Sretno nam svima i neka ovo proljeće Split potuće sve rekorde uspješnosti

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sissy na novom postupku i neka bude dobitan!i ja isto krećem za nekih 5-6 dana!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly si bila,šta kaže Poljak?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

corina kako je proslo ?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Loly si bila,šta kaže Poljak?
    Je bila jutros, gužva strašna, 7 žena na folikulometriji, dvi na punkciji, dvi na transferu!
    Kaže dr. da stanje nije ludilo, ali da nije ni loše s obzirom da je 5 dc, nastavljam sa puregonom, folikulometrija u ponediljak!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Je bila jutros, gužva strašna, 7 žena na folikulometriji, dvi na punkciji, dvi na transferu!
    Kaže dr. da stanje nije ludilo, ali da nije ni loše s obzirom da je 5 dc, nastavljam sa puregonom, folikulometrija u ponediljak!
    a kako si na gonale reagirala?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a kako si na gonale reagirala?
    U 1. postupku sam bila na gonalima (u Ljubljani) i dobili 8 js, od kojih se 7 oplodilo! Kombinacija gonali + menopur (S. Duh)i 1 js, a femara + menopuri 6 js od koje 4 zrele, a 2 se oplodile!
    Kad ti krećeš? Jel stigla M?
    Posljednje uređivanje od Loly : 03.03.2013. at 07:25

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma bit će to dobro i s puregonima ,i ja prvi put idem s njima!trebala bi krenut za koji dan zadnji put sam je dobila 7.2. tako da je očekujem premda nedaje nikakve znakove.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Drage cure jel ko možda ima info da li na Firulama zamrzavaju zametke?Od pustih pitanja kad sam bila na pregledu nisam pitala najbitniju stvar..ah!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

I mene to zanima Split 13, ali kako je po zakonu to sad dozvoljeno, trebali bi zamrzavat. Sissy75 baš mi je dago čuti da je netko bio kod dr. Budimira i da ide sve bez nekih problema. Evo ja baš jutros naručila MM na spermiogram u bolnicu (već je radio dva u bolnici, zadnji je bio u 06/2012), tek za 28.03. je dobio termin, al to je OK s obzirom da ja u protokol sigurno neću prije 4. mjes. najranije. Zvala sam telefonski za naručit ga, a treba bit uporan, jer često nitko ne diže slušalicu ili im je zauzeto..Baš treba biti UPORAN. Cito je tu u maloj prednosti jer uvijek možeš dobiti inform. u bilo koje doba dana i doći kad hoćeš na kratak infor. razgovor... Al nema veze, nije to ništa teško... Cure, da li MM treba radit briseve na klamidiju, ureapl. mikroplazmu...za postupak?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hej Crvenkapo moja evo ok. sam imala sam neke pregradice dr. kaže dvije po par milimetara tako da su mi to uklonili, sad sam doma par dana odmaram i tako.........čekam 4mj i onda idemo u FET.
    Draga kao si mi ti ?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

I mene to zanima Split 13, ali kako je po zakonu to sad dozvoljeno, trebali bi zamrzavat. Sissy75 baš mi je dago čuti da je netko bio kod dr. Budimira i da ide sve bez nekih problema. Evo ja baš jutros naručila MM na spermiogram u bolnicu (već je radio dva u bolnici, zadnji je bio u 06/2012), tek za 28.03. je dobio termin, al to je OK s obzirom da ja u protokol sigurno neću prije 4. mjes. najranije. Zvala sam telefonski za naručit ga, a treba bit uporan, jer često nitko ne diže slušalicu ili im je zauzeto..Baš treba biti UPORAN. Cito je tu u maloj prednosti jer uvijek možeš dobiti inform. u bilo koje doba dana i doći kad hoćeš na kratak infor. razgovor... Al nema veze, nije to ništa teško... Cure, da li MM treba radit briseve na klamidiju, ureapl. mikroplazmu...za postupak?
    Mislim da netreba.... Ja se isto nadam da zamrzavaju ...Ja sam i u Cita čekala tako da mi malo čekanja ne pada teško.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

corina

kakvo je to sad narucivanje za spermiogram u bolnici ?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    corina

kakvo je to sad narucivanje za spermiogram u bolnici ?
    Crvenkapice, ako želiš MM naručit u bolnicu na spermiogram, moraš dogovorit termin putem telefona (551-422) ili osobno doći kroz jutro. S obzirom na gužvu, ne može se baš brzo dobit termin. Evo vidila si u mom postu od danas da sam dobila termin tek za 28.03.
    Privatno to ide brže...tj. odmah u roku od dan-dva...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Split13 i ja se nadam da jesu (zamrzavaju), al ako ne dobijemo infomaciju na to, pitat ću ja na svom pregledu svakako...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Split13 i ja se nadam da jesu (zamrzavaju), al ako ne dobijemo infomaciju na to, pitat ću ja na svom pregledu svakako...
    Znam da sam još prije novog zakona jednom bila zvala sestru Zdenku da je pitam da li zamrzavaju pa mi je rekla da imaju svu novu opremu za zamzavanje ali dok novi zakon ne stupi na snagu da mi ne može ništa reći.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly kako je prošla folikumetrija?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Crvenkapice, ako želiš MM naručit u bolnicu na spermiogram, moraš dogovorit termin putem telefona (551-422) ili osobno doći kroz jutro. S obzirom na gužvu, ne može se baš brzo dobit termin. Evo vidila si u mom postu od danas da sam dobila termin tek za 28.03.
    sara10 - problem je što kbc ne priznaje spermiogram napravljen u cita

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cito sam navela samo kao primjer, mislim da je ista stvar i sa drugim lab.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    sara10 - problem je što kbc ne priznaje spermiogram napravljen u cita
    jojo znam to, samo sam navela primjer ako netko želi napraviti spermiogr., neovisno o svemu, da se ima mogućnost u bolnici i privatno di je brže...

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Loly kako je prošla folikumetrija?
    Kaže dr. da je stanje ok, ali je možda moglo i bolje, imam 7 - 8 folikula, oko 12 mm su, sutra opet folikulometrija i punkcija možda petak/subota.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kaže dr. da je stanje ok, ali je možda moglo i bolje, imam 7 - 8 folikula, oko 12 mm su, sutra opet folikulometrija i punkcija možda petak/subota.
    Loly, bit će tu lijepih staničica.

Držim

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

I mene je začudilo ovo za naručivanje s obzirom da bi ja prije samo donila uzorak i uputnicu nisam se ni naručivala ni zvala prije da ću doć, al vjerojatno su svi nahrlili sad u bolnicu pa zbog gužve, kod mm je bila jako mala razlika između nalaza iz cita i iz bolnice, al svejedno mi nikad nisu priznali nalaz iz cita.

A reci mi di se predaje uzorak u rodilištu jel odma dole na glavnom šalteru ili treba ić u laboratorij?

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj loly32 prvotno napisa Vidi poruku
    A reci mi di se predaje uzorak u rodilištu jel odma dole na glavnom šalteru ili treba ić u laboratorij?
    Uzorak se predaje na salteru sestri Zdenki, na odjelu Hum. reprodukcije!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Loly32 Medena ti je odgovoril gdje se predaje uzorak, a što se tiče naručivanja, moje iskustvo je takvo da sam ja sva tri puta nazvala na tel da ga upišem za termin i nikad to ne bi bilo ispod 15 dana od dana zvanja. A evo sada je još i duže. Jučer ja govorim sestri da imam dogovoren pregled kod dr. Budimira pa jel može neki raniji termin, a ona da nema šanse, da su puni...

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure hitno mi je, kako ste vi otvarale bolovanje za postupku? Do sada mi je otvarala dr. opće prakse, samo joj kažem sutra je punkcija, ona mi da 3 tjedna bolovanja i naknadno joj donesem papire.
    A sad otvara ginekolog i on traži odma sve papire, kad su bile folikulometrije, kad je punkcija, kad je planirani transfer, preporuku od MPO ginekologa za mirovanje. A znate da dr. Poljak to sve da na dan transfera, a ne prije punkcije, a za folikulometrije napiše samo na papirić. Jeste vi tražile da vam to sve napiše prije punkcije?
    Posljednje uređivanje od Loly : 05.03.2013. at 17:36

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Loly ja sam koristila god. odmor od dana punkcije pa do iza transfera tako da nisam upoznata sa tim detaljima, a mislim ako ti tvoj ginek. nije neki "filozof" pa zašto ne bi odmah otvorio bolovanje, a ti naknadno doneseš papire, ne znam zašto to nije moguće? A ako ne može to, zašto ti dr. opće prakse jednostavno ne da bolovanje kao da imaš virozu/gripu (ako si dobra s njom/njim)?!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •