-
e rominka...znas da ocekuj neocekivano..i dosli mi,kasnili zbog magle,al aj...udje moj cojek,nema ga pol sata...nis od punkcije.najvjerovatnije je nece ni biti.ali sreca neopisiva kad nam je doktor rekao,a nalaz kariograma,il kak se vec to zove.kaze muz,sta je to.kao,pa kak su vam radili mikrodeleciju bez tog na k,to ide skupa...mi blup,ko ribice tupave..nis,dao uzorak u nekom sobicku,krv mu izvadili i to je bilo to.kao,kad napravi taj kariogram,damn,ne znma ni napisat,onda nek se narucimo.i ja suze ronim od bijesa niz on brdo.i kazem ja,aj na rebro,mozda su nekim cudom izvadili.kad ono-nisu!!i moli,kukaj,cvili i uguraju nas na red 8.4. na rebro..al ne znam sta ja moram ic na rebro vadit isto nest?mora i uzv testisa radit jer vrli urolog nas nije vidio variokelu ko prst velku i debelu..to nie vidjo pametnjakovic.i bris mora vadit.tak da je situacija mutava,sve naginje na to da ce bit prag...al ovo tapkanje ime ubi...i odemo se nazderat ko prasci u arena centar,onda nam bilo lakse...morala sam razvuc post jer nemam kom cvilit osim vama..sve u svemu,muz je dosao bez ikakvih nalaza osim sgrama.al dr.peros stvarno ok lik,i sestre i sestre na rebru.stvanro su nam izasli u susret.tak da mirujemo sliejdecih 3 tj.,onda opet u osvajanje brda,al na rebru..tko znam di ce nam kraj bti i sta jos..al cim je doktor rekao da vec na prvu se vidi da nece bit potrebe za punkcijom...tako nam usrano stanje...
eto,drage moje kameleon i rominka,kao sto vidite,na rubu sam da se odam alkoholu od srece neizrecive:DDDD
sta kod vas?de mal pozitive neke da citam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma