ma jasno Sirius, svaki roditelj bi tako postupio , pričala sam o tom malenom a ne općenito. Općenito ne volim i ne želim pričati jer svatko ima svoj kontekst kako kaže ina33 al fakat sam ostala ononisam t onikad vidjela kod djeteta te dobi, bila je mala proslava samo mi s 2 djece i ta mama sa sincicem uz slavljenicku obitelj a dijete kad je vidjelo nove osobe (nas)počelo vrištata I plakat nije se dugo smirio bilo mi ga je tako zao. Ne znam ja bih svoje djetetu nastojala nekako rjesit tih strahova jer imam osjećaj da je ovdje puno do maminog stave jer mama nije par sati dijete puštala sa svog koljena čak ga je prenosila s kauca do stola do torte maleni od skoror 2 god. nije uopće hodao (e da al je stalno buljio na crtiće na njenom I-phone al cijelo vrijeme). neg oda se vratim na temu kako oni koji imaju neko iskustvo imaju potpuno drugaciju percepciju stvari npr umjesto 7-8 veselih malisana okruzenih divnim I posvečenim tetama vide valjda 2 dvoroga čudovišta u gomiletini djece najmanje 25-ro zato zapravo ako nešto ne prođeš ne možeš ni znati pa sukladno tome nešto ni tvrditi. a glede percepcija nikad necu zaboraviti mislim da je bila lutonjica. ja se veselim svom 2 porodiljnom kako cu se odmorit od posla, svega, kad ono veli ona ma kakav odmor, nema toga na 2. porodiljnom,ja onako razocarana WTF o čemu ona??? a na kraju bi: odmorila se ja kad sam se vratila na posao dok ne prodjes nešto nema ni govora da uopće možeš znat kako to izgleda i gotovs.