Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    0407, razumijem da te neuspjeh demotivira, sve smo mi ovdje to prošle u većoj ili manjoj mjeri. Odlično je da si već iz prve inseminacije ostala u drugom stanju i ne bi trebala gubiti nadu. Svaki postupak je nova nada i nova šansa. Imate li neku dijagnozu ili se radi o idiopatskoj neplodnosti?

malianđelak, ivana83 ti je dobro rekla. Svaki test prije 12 dpo nema puno smisla. Em se embrij treba implantirati, em treba početi lučiti HCG, em HCG treba doći u krv, em treba u krvi biti dovoljno HCG-a da bi se pokazalo na testu. Moj test na 12 dpo bio je negativan, iako je do drugi dan u smeću dobio i drugu crticu , a tek je onaj 14 dpo pokazao slabašnu crticu odmah.
    meni dr. rekao da se beta vadi 14. dpo ako je bila štoperica, jer na uputstvima
    sa štoperice piše da treba do dva tjedna da se beta HCG isčisti iz organizma,
    dakle prije 14. dana nikako ne možemo znati da li je T ili nije

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    meni dr. rekao da se beta vadi 14. dpo ako je bila štoperica, jer na uputstvima
    sa štoperice piše da treba do dva tjedna da se beta HCG isčisti iz organizma,
    dakle prije 14. dana nikako ne možemo znati da li je T ili nije
    Ovisi koja stoperica, kolika je koncentracija Hcg i, naravno, o organizmu samom.
    Svejedno, i da tvoj organizam turbosporo razgraduje taj hormon, beta na 10-12. dan nakon stoperice od stoperice same moze biti 7 ili 10 (a prije da bi bila 3-4), a u trudnoci bi bila 50-100.

Ivana83 neka sutra bude lijepa trocifrena beta ~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

curke bok,Ivana83 želim da ti beta bude najbolje do sada i držim fige da bude sve ok, evo meni je danas 12 d i i ko bi reko već je dosta folik. veliki pa štoperica večeras 22h pa u srijedu aih vv endometrij super e sad samo dosta vjere i to je to isčekivanje........cure hvala što ste mi vratile onaj mali tračak nadeeeeee.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •