Čini mi se da kod nje nema neke razlike između zemlje i kutije,barem ne u količini.Danas je jela juhicu od povrća sa bijelim mesomi opet pojela 30-40ml. Sad koliko je to grama, ne znam, samo mi se to čini sve jako malo.Za razliku od kupljene kašice od pire krumpira,šećerca i puretine ovo je pojela s guštom,ovo kupovno je stavila 2x u usta i ispovraćala.Kad krene jesti,misliš ma pojest će ne znam koliko kako mljacka i kad dođe do 30 ml počne pljuvati i plakati.Ista je stvar bila i u bolnici sa bočicom,popila je 30 ml i ni ml više i kad su je počeli prisiljavati više nije htjela ništa,zato ja sad kad više neće stanem.Eh da,od jučer traži piti vode
.To me jaako veseli.Doduše na čašu,izabrala si je onu od (kršitelj koda) što ima 2 ručke i žuti kljun samo što ona ne želi kljun nego primi za obje ručke(naravno uz moju pomoć)ali mora ona držati inače neće,isto kao i sa žlicom.Tako je komplicirana da mi se čini da ću izludit.
![]()

.To me jaako veseli.Doduše na čašu,izabrala si je onu od (kršitelj koda) što ima 2 ručke i žuti kljun samo što ona ne želi kljun nego primi za obje ručke(naravno uz moju pomoć)ali mora ona držati inače neće,isto kao i sa žlicom.Tako je komplicirana da mi se čini da ću izludit.
Odgovori s citatom