Stranica 156 od 191 PrviPrvi ... 56106146154155156157158166 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,751 do 7,800 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

piki u moje vrijeme dok sam bila na VV 18 j.s. nije bilo nikakvo čudo, većina žena je imala preko 10 j.s. ja sam se osjećala ko "crna ovca" kad sam dobila samo 2, sad su se očito stvari okrenule pa se čudimo kad netko dobije ono što je prije bilo uobičajeno...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Tina_julija dobrodošla natrag!
    Bila sam na punkciji u subotu i dobili smo 7 js. Čekam transfer u četvrtak, 5. dan jer ih se oplodilo više od dvije. Sretno curi koja je bila sa mnom na punkciji, koja nas škica ali ne piše. Punkcija je prošla puno bezbolnije od prethodne a dobila sam više stanica.
    piki ali i ostale, ne zaboravite se upisati u statistiku koju vodimo ovdje:

http://forum.roda.hr/threads/80273-K...=1#post2414241
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 08.07.2013. at 11:36

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nego u subotu su bile 2 punkcije i 5 transfera i bila je cura koja je dobila 18 js! Bila sam fascinirana tada i još uvijek sam. Od tih 18, 17 su bile zrele. Naravno, oplodili su ih samo 12 i sve su se razvile do 5-og dana.
    A što su napravili sa ostalih 5 zrelih stanica koje nisu oplodili, bacili?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pa, ljube... bit će da su bacili ili zamrzli što ti ga dođe na isto. Jer naša stuka kaže da je 12 js dovoljno...

Nema veze što kaže razvijeni svijet i njihova mpo iskustva. Naši su se potrudili da nam i novim zakonom otežaju put do djeteta.

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Piki sretno!
    Mima235 javi se

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    piki u moje vrijeme dok sam bila na VV 18 j.s. nije bilo nikakvo čudo, većina žena je imala preko 10 j.s. ja sam se osjećala ko "crna ovca" kad sam dobila samo 2, sad su se očito stvari okrenule pa se čudimo kad netko dobije ono što je prije bilo uobičajeno...
    Mora da je tako. Ja sam gore oko godinu dana i ovo je drugi takav slučaj za koji sam čula. Znam da ja kaj god da mi rade mogu samo sanjati o takvoj brojki.
    Ljube, onih 5 su zamrznuli neoplođene.

sunčeko71 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Bila sam na punkciji u subotu i dobili smo 7 js. Čekam transfer u četvrtak, 5. dan jer ih se oplodilo više od dvije. Sretno curi koja je bila sa mnom na punkciji, koja nas škica ali ne piše. Punkcija je prošla puno bezbolnije od prethodne a dobila sam više stanica.
    Sretno Piki u četvrtak ! Neka se sada lijepo i pravilno djele i da nas onda razveseliš sa lijepom brojčicom bete.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

odlicno piki
    puno srece ti zelim.....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ljube, onih 5 su zamrznuli neoplođene.
    Odakle si dobila tu informaciju?

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Piki, sretno

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Hvala cure na dobrim željama!
    Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Odakle si dobila tu informaciju?
    Rekla mi je cura o čijim se js radi.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo mene s problemom ili ne, dobila sam uputnice za 1.8 jednu za pregled kod dr alebića a druga je za hormone, glukozu i inzulin, no na njih je napisala klinička bolnica merkur iako je na prošlu napisala vuk vrhovec, i ja sam joj sad napomenula vuk vrhovec ali je vidjela da vv spada pod merkur i hladno napisala merkur. i neznam jel se glukoza i inzulin vade na istom mjestu gje i hormoni pa može na 1 uputnicu.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nema veze jel v vrhovac ili merkur... Meni je sestra rekla da je to isto, što se tiče hormona ja sam to sve izvadila tamo . I inzulin

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jedna putnica je za pregled, a druga za hormone

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

piki sretno!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pozdrav svima! Zna li itko kada doktor A. ide na godišnji? Nešto su sestre spominjale 18.08. kao završetak godišnjeg, a ne znam na koga se to odnosilo!?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Vaki, mislim da ti je netko već tu bio napisao pa pokušaj pogledati koju stranicu ranije...

Piki, kako si nam ti? Nadam se da odmaras i čuvas svoje mrvice! Javi kako je bilo i kad je beta...

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Vidjela sam sad da je TrudyC već napisala, hvala!

18.08. startamo. Trebam donijeti svu dokumentaciju i uputnicu za MPO. Nadam se da neće nešto krenuti po zlu, npr. da mi vještica dođe prerano, dok je doktorica još na godišnjem...

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bez obzira sto je doktorica na godisnjem pregledat cete i doktor... Sretno!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Vidjela sam sad da je TrudyC već napisala, hvala!

18.08. startamo. Trebam donijeti svu dokumentaciju i uputnicu za MPO. Nadam se da neće nešto krenuti po zlu, npr. da mi vještica dođe prerano, dok je doktorica još na godišnjem...
    Vaki kak to da vi krećete već u osmom mj, meni dr.A danas rekao da nitko ne radi do 20.08?? Ili sam ja neke krivo skužila... Ja danas bila bez muža, on nikak nije mogo doći i sad ispada da radi sgrama moram čekati 9 mj... A zvala sam sestru ovaj tj i pitala je jel obavezno muž mora doći ili može u osmom mj. I ona veli da može.. Tak da sam danas ostala paf kad mi je dr rekel tek za 9 mj.. Moram ići na petrovu 3 po još neke nalaze i onda u 9mj kod njega. Kad bi realno mogla očekivati postupak ako damo sgram i sve nalaze u 9mj???? Hvala vam žene, stvarno ne znam kaj bi da vas tu nemam

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Vaki kak to da vi krećete već u osmom mj, meni dr.A danas rekao da nitko ne radi do 20.08?? Ili sam ja neke krivo skužila... Ja danas bila bez muža, on nikak nije mogo doći i sad ispada da radi sgrama moram čekati 9 mj... A zvala sam sestru ovaj tj i pitala je jel obavezno muž mora doći ili može u osmom mj. I ona veli da može.. Tak da sam danas ostala paf kad mi je dr rekel tek za 9 mj.. Moram ići na petrovu 3 po još neke nalaze i onda u 9mj kod njega. Kad bi realno mogla očekivati postupak ako damo sgram i sve nalaze u 9mj???? Hvala vam žene, stvarno ne znam kaj bi da vas tu nemam
    Mi smo došli zajedno i čekali nalaze. Doktorica ih je pogledala i rekla da pokupimo dokumentaciju na 3. katu i obavezno donesem u 8. mjesecu (3.dc) + uputnica za MPO. Rekla je da nemamo što čekati jer je sgram isti kao i prije (slaba pokretljivost). Tako da pretpostavljam da ćeš i ti u 9. mjesecu kad doktor pogleda nalaze.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

I da, doktorica je gore od 18.08., tako mi je rekla.

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bok cure! Evo samo da vam javim da smo naruceni 15.07. u 10 h na prvi pregled kod dr.A . Sestra mi je rekla da i mm donese uputnicu za spermiogram. Moramo li doci ranije zbog spermiograma?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Zdravka, mislim da ne terbate dolaziti ranije. Sestre su te naručile nakon punkcija i transfera, a muž ce onda vjerovatno raditi spermiogram nakon toga svega. I tako vrijeme spermiograma nije bitno, samo vam je bitno onih par dana prije da nemate odnos...

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hvala puno 123beba!!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj zdravka82 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure! Evo samo da vam javim da smo naruceni 15.07. u 10 h na prvi pregled kod dr.A . Sestra mi je rekla da i mm donese uputnicu za spermiogram. Moramo li doci ranije zbog spermiograma?
    Ne morate, ali ja bih na vašem mjestu došla ranije tako da vam doktor odmah može očitati nalaz spermiograma. Mi smo došli u 7.30, a nalaz je bio gotov u 10h.

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

nisam znala da nalaz bude odmah gotov.. onda cemo tako i napraviti!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hej drage moje bok svima!Nova sam na forumu i kod dr A.
    Moja priča traje već evo treću godinu no tek sad prije koja dva mjeseca došli smo do našeg dr
    Uglavnom danas mi je 1.dc i dr me stavio na kontracepciju od 4.dc pa do 22.8. bez prestanka! Da mi kontrolira ciklus,smiri jajnike i taman da se vrati s godišnjeg jer smo po ciklusu zakasnili 2dana (da bi stigao prije Go) ... Je li neka od vas imala takav početak postupka? Je li to dugi protokol ?? E ,da!Nalazi hormona su kaže ok i spremna sam za postupak-sad ne kužim čemu tolike pilule...sjetila sam se milijun pitanja kad sam spustila slusalicu,pa mi bilo neugodno ponovno nazvati,da pokušam sutra?!
    Ima li netko doktorov mail?

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Imala sam i ja tako, preko bozicnih praznika.. Dvije kutije zaredom popila, samo da bi pomaknuli ciklus kad oni pocnu raditi... nije ti to dugi protokol, sa dugim protokolom kreces sa lijekovima a ne sa pilulama... Sretno!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Noemi,

možda ste mogli odgoditi postupak za rujan, listopad... ne piti pilule da se naštima ciklus za vrijeme kad se dr vraća sa godišnjeg.

Kakve su vam dijagnoze, koliko imaš godina?

Napiši nam nešto...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Noemi,

Kakve su vam dijagnoze, koliko imaš godina?

Napiši nam nešto...
    hvala vam cure na dobrodoslici!
    Ja imam31,m32g.
    Naša priča traje evo bit će 3godine,godinu i pol kao sve u redu mladi ste,nemojte misliti na to..bla bla...kad ja na pretrage -sve ok.M na pretrage-sve ok.Ja na laparoskopiju -zacepljeni jajovodi-i ostali zacepljeni-nije ih dr uspio odcepiti.
    Ovulacije uredne,sve ostalo super ali eto mehanički problem i ne mogu prirodno ni da hoću zatrudnjeti.Prosle g.prosla sam 2stimulirana postupka-oba puta negativne bete-namucila sam se i ne želim se ni sjecati-gubljenje vremena-sqmo cu vam reci da je dr nakon punkcije hladno otišao na GO a da nama pacijenticama nije rekao:/ toliko o strucnosti i svemu ostalom-mogla bih knjigu napisati.Zatim sam odmorila od svega i slučajno saznala za VV i dr.A.- samo cu reci odusevljena sam d pristupa pacijentu,sestara,komunikacije) nadamo se nadamo))
    P.S. ima li tu neka tema za lijekove:prijateljica je bila privatno na postupku i ostale joj 3kutije Gonala i 1Decqpeptyl pa želi prodati jeftino-rok za Gonal je 7/2014, a Decapeptyl čak 2015.g. Ne znam jel se na ovom forumu smije prodavati?

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Pozdrav cure već vas neko vrijeme škicam pa sam se evo sad odlučila i pridružiti vama.
    11-og sad imala tranfer i sad sam u onoj naj goroj fazi -čekanje bete,e sad me zanima dali je neko od vas imao krvareje nakon transfer jer ja sam prvi dan malo primjetila krvi na papiru onda više ništa do jutros opet malo i trbuh me boli kao pred mengu

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Pozdrav svima...

Eto mi smo se odlucili na MPO.
    Naime, voljela bih i malu pomoc od vas...
    Meni je dijagnostciran PCOS, muzu asthenozoospermia.
    Rekli su nam da namje najpametnije ici na MPO.
    Napravila sam hormonske pretrage..sve je ok.

Molim vas sve za pomoc..koji nam je sljedeci korak?

Hvala svima

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Draga Noemi,
    imaš tema gdje se lijekovi poklanjaju, ali se nikako ne smiju prodavati!
    Žao mi je što ste gubili vrijeme na očito sebičnog i neprofesionalnog doktora. Držim fige da brzo ostvarite trudnoću!!!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Marijana25 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima...

Eto mi smo se odlucili na MPO.
    Naime, voljela bih i malu pomoc od vas...
    Meni je dijagnostciran PCOS, muzu asthenozoospermia.
    Rekli su nam da namje najpametnije ici na MPO.
    Napravila sam hormonske pretrage..sve je ok.

Molim vas sve za pomoc..koji nam je sljedeci korak?

Hvala svima
    Najbolje da odmah nazovete VV i naručite se za pregled jer neke pretrage morate ponoviti kod njih (hormone, spermiogram...) pa da ne gubite vrijeme.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Noemi, mona22, Marijana25 samo vam želim poželjeti dobrodošlicu i da što prije dođete do svojih bebica!
    mona22 moguće je krvarenje nakon transfera, sve je to posljedica postupka i ja sam dobila uputu zanemariti takvo krvarenje. Nadam se da ga više nema i da će biti lijepa beta!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Noemi, mona i marijana dobro nam došle i čim prije postale trbušaste

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Pozdrav svim novim curama i želim vam da čim prije postanete lijepe debele trudnice!
    Citiraj mona22 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure već vas neko vrijeme škicam pa sam se evo sad odlučila i pridružiti vama.
    11-og sad imala tranfer i sad sam u onoj naj goroj fazi -čekanje bete,e sad me zanima dali je neko od vas imao krvareje nakon transfer jer ja sam prvi dan malo primjetila krvi na papiru onda više ništa do jutros opet malo i trbuh me boli kao pred mengu
    mona22 pa mi smo onda skupa bile na transferu! Ja sam bila druga na redu, poslije cure koja je imala FET. Jesi ti ona iz Zg ili iz Like? Imaš pdf Poslije transfera i Odbrojavanje pa si možemo i tamo pisati.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Djevojke, molila bih vas jednu informaciju. Tko radi kao biolog na VV?

Dosta mi je bitno!

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Da piki bilo smo skupa na transferu.Ja smo bila ona zadnja iz Garešnice.a iz like je mislim bila ona za FET.
    ok selim se na odbrojavanje...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj mona22 prvotno napisa Vidi poruku
    draga da ti vrijeme do bete brzo prodje ,trbuh će te sad svakako boljeti i sve će te bockati pa se probaj sto vise opustati citanjem knjige,laganini setnjicama ,kavicama...i onda nas obraduj veeelikom betom!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

curke ,je li jos netko imao ovako kao ja 2kutije kontracepcije pa kad popijem zadnju,3.dc kod dr-zanima me znate li slijede li bocke odmah od tog 3.dc? a one kontrole svaki drugi dan uzv i vadjenje krvi-od kojeg to dana se ide?ma zanima me sve zbog toga hoću li bolovanje uzimati i koliko dugo ,a i od kojeg dana?
    dr.mi je rekao da će mi protokol napisati tek taj 3.dc na pregled kad dodjem...rekoh možda vi vise znate koje ste duže kod njega i imate vise iskustva od drugih cura...

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Noemi i ja sam prvi put pila kontracepcijse ali samo jedan mjesec i da onda sam išla u postupak ...da tada slijede pikice folikulometrije vađenje krvi....ti piješ dva vjerovatno zbog gd

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Noemi ja mislim da sad nećeš krenuti s postupkom jer oni planiraju godišnji pa ti neće stići odraditi čitav postupak do GO. Kaj ti je doktor rekao? Inače, ako si popila kontracepciju onda bi trebala krenuti s postupkom...ali ja mislim da je sad kasno... Nakon koliko dana od zadnje tablete prokrvariš?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Muma, ma tek sam jutros popila 2.pilulu,i trebam piti do 22.8.taman na kraj go ,da dr nastima ciklus za svoj povratak. 22.8.mi je zadnja tabletica i kažu cure da 3-4 dana poslije zadnje procurim.Onda zovem 1.dc a 3.krecem,ali me zanima jel vec 5.dan kontrola-uzv i vadjenje krvi,pa od 5.-og dana stalno ili? znate li od kojeg dana pocinjemo vaditi krv redovno svaki drugi dan? Bas sam zbunjena. Nisam iz Zg pa me zanima zbog puta,smještaja,bolovanja da si bar nekako isplaniram okvirno...

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Noemi,ako je doktor zadoboljan taj 3.dan,onda kreces s pikanjem,vadjem krvi odmah.
    A nakon toga si svaki 2.dan na uzv.tako da si planiras cca 3 tjedna vv-a u komadu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

noemi dobro ti cure kazu, 3dc. kreces s pikanjem ako je sve ok na uzv pregledu. ja sam recimo dolazila na VV 3, 8, 10 dc. i 12. dc na punkciju, 17dc na transfer. al moguce je da te narucuju i cesce, ovisi kako ti rastu folikuli. svaki put kad si gore je vadjenje krvi i uzv. 3.dc. dolazis iza 10h, a ostale dane u pol 8. i sretno!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Noemi prvotno napisa Vidi poruku
    Muma, ma tek sam jutros popila 2.pilulu,i trebam piti do 22.8.taman na kraj go ,da dr nastima ciklus za svoj povratak. 22.8.mi je zadnja tabletica i kažu cure da 3-4 dana poslije zadnje procurim.Onda zovem 1.dc a 3.krecem,ali me zanima jel vec 5.dan kontrola-uzv i vadjenje krvi,pa od 5.-og dana stalno ili? znate li od kojeg dana pocinjemo vaditi krv redovno svaki drugi dan? Bas sam zbunjena. Nisam iz Zg pa me zanima zbog puta,smještaja,bolovanja da si bar nekako isplaniram okvirno...
    Aha, a ja mislila da bi sad trebala krenuti s postupkom, pa da ne budeš na kraju razočarana...
    Eto, riba ti je sve rekla! Uglavnom, počinju odmah folikulometrije, samo ovisi kako možda padne vikend. Ja sam znala doći gore 3.dc u četvrtak ili petak pa bi me onda ipak naručio za ponedjeljak. Ali uglavnom, svaki drugi dan. Sretno ti!

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Drage dame, puno sunčanih pozdrava s plaže. Kako nismo u ovom ciklusu krenuli s postupkom, ostavila ja u Zagrebu i muža i psa i nered i brige i pobjegla na more - da se pripremim za jesen.
    Noemi, ja zadnju pilulu pijem 23.8. pa možda skupa startamo.
    A kad smo kod pilula, budući da sam po tom pitanju pravi seljo-beljo: dobila sam Lindynette i sad sam na 2/3 prve kutije. Imam nekakav smećkasti iscjedak i iako internet kaže da se to zna događati, rađe bih od nekog čula iz prve ruke. Jel to normalno/relativno normalno/nenormalno?

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ima netko za kavu do 10,30? Marincezg.... Jesi uopće stigla,jer nisam vidjela nikog od jucer...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •