Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    moja kad je narasla i prestala sisati se cesce budila kad je spavala sama nego kad je s nama.
    s nama bi se probudila u onom polusnu, vidjela da smo tu i nastavila bi spavati.
    kad je spavala sama, razbudila bi se, pa se rastuzila.

i dan danas me svako malo pita kako to kad spava s nekim se ne budi, a kad ne spava se budi.
    Leonisa, to je ključ onoga što želim reći - znakovi koje nam dijete daje. Ako je tvoje dijete (a i vi s njom) zadovoljnije i smirenije s vama u krevetu, očito je TO ono što joj treba i što je povoljno za njezin san. U tom slučaju co-sleeping mi je sasvim prihvatljiv.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Leonisa, to je ključ onoga što želim reći - znakovi koje nam dijete daje. Ako je tvoje dijete (a i vi s njom) zadovoljnije i smirenije s vama u krevetu, očito je TO ono što joj treba i što je povoljno za njezin san. U tom slučaju co-sleeping mi je sasvim prihvatljiv.
    eee to sto pises je ono sto ja pisem svo vrijeme. nauciti citati znakove djeteta, uspjeti ga shvatiti i prihvatiti i naci najoptimalnije rjesenje kad stavis "na papir" djetetove i svoje zahtjeve i prohtjeve, vase mogucnosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •