Stranica 13 od 259 PrviPrvi ... 311121314152363113 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš, ne zam kako je tebi dok tako vježbaš, ali mene boli gledati." Nikad od njega sportiste. Imat će pivski trbuh do smrti.

Moj se pokrenuo prije mjesec-dva, ja vježbam 8+... ima nade i za tvog još

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros sam odvalila zwow 82 za 34:23 (zuzka je za 29 i nesto, a mislim da ju nasa insica sije).
    225 jump lunges. Dupe me vec danas boli, iducih 2 dana zeli prespavati jer me strah kako ce tek sutra izgledati.
    Nakon ovog sam morala ići baciti oko kakav je zwow 82 kad tebe dupe boli

(našla sam samo reklau, jel on nije free?)

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

betty, hvala na fotkama, odlično izgledaš, ne znam zašto moraš opet na "poslije"
    Posljednje uređivanje od pepi : 29.08.2013. at 09:22

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

zwow 82 je dio zgyma- plaća se. hoćeš da ti napišem kako ide??
    čekaj po sjećanj su. to je tzv. ladder trening. dakle napraviš 10 burpees pa jedan skok preko klupe. pa 10 burpees pa 2 skoka. i tako dok ne dodješ do 10. a onda krenes na jumping lunges i radiš 9 skokova preko klupe pa 10 lunges, pa 8 skokova pa jumping pa 7 skokova... i tako do 1 skoka. sutra radim!

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sasa, preko cega preskaces u kuci?
    preko nekog stolica, ili imas klupu?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

preko male ikeine mamut stolice!
    nemam klupu, ali danas idem po kettlebell!

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

btw, pomiješala sam s nekim drugim treningom. radi se 25 mountain climbersa, umjesto ovih 10 burpeesa. i 25 lungesa umjesto 10. umrijet cu sutra.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    zwow 82 je dio zgyma- plaća se. hoćeš da ti napišem kako ide??
    čekaj po sjećanj su. to je tzv. ladder trening. dakle napraviš 10 burpees pa jedan skok preko klupe. pa 10 burpees pa 2 skoka. i tako dok ne dodješ do 10. a onda krenes na jumping lunges i radiš 9 skokova preko klupe pa 10 lunges, pa 8 skokova pa jumping pa 7 skokova... i tako do 1 skoka. sutra radim!
    Vizualizirati mogu (ponoviti ne mogu), ali imam ozbiljan plan da vas stignem jednog dana, ne znam kad će to biti, ali doći ću i ja tamo

Gdje ideš po kettlebell?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

idem u polleo sport. bio je MM neki dan u rost sportu i kaže da su imali neki metalni od 8 kg ali ga nije htio kupiti jer tvrdi da će se ubiti preko njega- stalno se spotiče od moje utege..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam jucer bila u zajtnotu i bila je kisa pa s vjezbala focus. Meni je focus dosta dobar, na kraju sam zavoljela cardio dionice, a sjecam se, u poceku vjezbajuci jillian sam molila da sto prije pocne strenght i abs

I dalje imam mentalnu barijeru na neke cjezbe (npr. sklekove- koje mogu bez problema napraviti al imam strah).

Jucer sam tako neke vjezbe modificirala i uspjesno sam se iznojila. Onda se otusirala i osjecala fenomenalno!

Inace, klinke su kod bake pa sam s mm-om isla u kino. Ustvari smo se nasli u kinu i osjecala sam se totalno cudno. Em sama doma- sto nisam nikad, em se s rodjenim muzem nalazim negdje

Obukla i stikle :D

Ovo nema veze s vjezbama, ali morala sam napisati!

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

blago ti se anci... kako dobro! ( čekam da se povremena večernja čuvalica vrati s dvomjesečnog godišnjeg pa da negdje odem s mužem)

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je focus dosta dobar, na kraju sam zavoljela cardio dionice, a sjecam se, u poceku vjezbajuci jillian sam molila da sto prije pocne strenght i abs
    I ja sam na početku, i točno se ovako osjećam.A već sam škicala fokus, ali ostat će to još samo duže vremena na škicanju.

Anci super za štikle i dejt sa mužem

Da li si i ti imala fotke? :žicžic:

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uuuuf, kako zavidim. Ja imam osjećaj da nikad nigdje neću mrdnuti bez visilica.

Anci, ja sam isto zavoljela Cardio, puno brže mi je napredovala kondicija od snage... cardio sam mrzila na početku, a sad mi je super, ali od sklekova mi je i sad muka, mada sam se i tu jaaako poboljšala.

Shanti, spominjala si sklekove da ih nikad nisi radila, meni je trebalo punih 6 mjeseci da uspijem napraviti 10 muških sklekova, a mislim da mi je trebalo 4 da napravim jedan jedini. Nije lako, najviše treba ojačati core mišiće, onda cijelo tijelo diže cijelo tijelo, samo ruke ne mogu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anci, ti si promijenila avatar. Nemam pojma što si imala prije, ali ja sam tek sad skužila da si to ti.

Ja bih zabranila mijenjanje avatara, svaki put se moram navikavati na novu/staru osobu

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

hello,i meni cajtnot ovih dana,starija curka došla s operacije krajnika,bili ona i MM skupa tri dana u bolnici,pa sve nešto zbrda zdola.Ali redovito trčim,to je najvažniije,uspijem si ukrasti to vrijeme za sebe.
    Pozdrav svim novim curkama

E sad,imam jedno pitanje,nadam se da nije malo off topic. Dakle,kod nas se nešto događa u posljednjih par dana pa me zanima je li koja od vas imala sličnih problema,budući da ovdje ima puno mama dojilica. Naime,u zadnjih tjedan dana moja bebolina (skoro 5 mjeseci) kaka često,rijetko,malo sluzavo i zelenkasto. Stvar je u tome da i ja tijekom dana barem jednom imam stolicu koja naginje rjeđoj - je li moguće da je to posljedica svakodnevnog trčanja i promjene u prehrani (UH sam gotovo izbacila,ujutro miksam voće,jogurt,bademe,nema kruha,slatkog,tjestenine,eventualno nekad smeđa riža)?? Je li moguće da njoj to nešto ne odgovara ili je možda ipak neka viroza u pitanju? Mislim,ona je ovako ok,jedino me muče te stolice. A jel se možda i vama koje ste se šaltale s uobičajene prehrane na nešto slično ovome mome to događalo u počecima, drugačija stolica i metabolizam koji kao da se čisti (tako si ja to nekako objašnjavam)??

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

aha
    ja sam npr išla na detox sa zelenim čajem. Iduči dan sam išla četiri puta na wc ( i idučih par dana). Za bebolinka ti ne znam reći jer je tvoja još malena, moj je ipak bio blizu godinu dana i dojenje je puno rijeđe, ali moguće je. Sve što jedeš ipak ide u mlijeko.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Anci, ti si promijenila avatar. Nemam pojma što si imala prije, ali ja sam tek sad skužila da si to ti.

Ja bih zabranila mijenjanje avatara, svaki put se moram navikavati na novu/staru osobu
    Sori
    Malo mi je dojadila Hermiona Granger! No, slazem se s tobom za avatare.

Pepi, imam slike, saljem!

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajde Anci šibni i meni sličke

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sori
    E pa da!

Viš, ja uopće ne registriram tko kaj ima na avataru, ali kad promijeni onda sam izgubljena

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a ovaj tvoj novi avatar si u biti ti, jel?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ninik prvotno napisa Vidi poruku
    a ovaj tvoj novi avatar si u biti ti, jel?
    Tako je, to sam buduća ja koja svugdje šeće s podignutom majicom

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sori

Pepi, imam slike, saljem!
    hermione je super.
    da li si procitala istrazivanje o obozavateljima harry pottera?

ja i cura svako toliko, ponovo odvalimo rundu filmova HP.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e tako ću i ja
    i još kad si kupim hlače niskog struka....pa di će mi biti kraj!

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kavofob

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    što kaže? ja ne volim filmove, ali knjige obožavam, tim više što mi je sin naučio čitati uz hp

nego, mala slova su odličan način za nekažnjeno offtopičarenje

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hermione je super.

Ne?

Mene su djeca navukla na HP. Trenutno im citam naglas zadnju knjigu :mazohist:
    A filmove svako malo stavimo.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

hermione je super.

Nisi mene pitala, ali kao obožavatelj odgovaram... nisam čitala. Daj link ako ima.

A Anci, ti daj fotke.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Anci, i ja molim fotke

Sinoć sam bila začuđena što kvadrići više bole pri silasku, danas se nemam čemu čuditi jer nemilosrdno bole i pri penjanju. Jučer su od šoka zbog vježbanja zaboravili da trebaju boljeti u oba smjera.

Tako je, to sam buduća ja koja svugdje šeće s podignutom majicom

(za šetanje svugdje podignutom majicom, vizualiziram roditeljski sastanak, npr.)

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

A propos moje dijete, tu još nisam baš nešto poduzela. Ni meni, kao ni Mojci, LCHF nije prvi izbor, ni ja ne jedem meso, i teško mi je zamisliti prehranu bez mahunarki. Ovo što nam je Mojca dogovorila, coacha koji će nam pomoći mi djeluje pregenijalno, san snova!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I još ćeš slovenski usput naučiti.

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo i mene radi prijavka
    -sub+ned nula bodova (na putu)
    pon - 7 km
    danas 14 km....
    i opet, odmah nakon vožnje tako dobar osjećaj budnosti pa ne mogu shvatit kako to da uspijem "ne otići na vožnju"..(??!!!?) ok onaj jedan dan je padalo pa ajde...a ovo drugo sam imala goste...
    nadam se bar još jednom 14 km ovaj tjedan..zbog posla a ako upijem otići dvaput biti ću si wow...

nego, čitala sam tamo na xzortwr-xz stranici koju ste natukle kad me nije bilo () da imate iskustva sa dobrim zatezanjem tijela, a koje se ne vidi na vagi..a ja imam 2 kg manje (jeeeeeeeeee) i osjećam malo tanje nogice a ovo drugo još masno ko i prije...pa me to malo zbunilo tj. ja bi radije da se "vidi" a koliko kila imam ne piše mi na čelu 8ok ..vidi se oko pojasa, pa ne mogu baš tajit,,,, enivej..znam što mi je činiti (i što ne smijem heheheh)
    danas sam se uslikala za fotke koje ću koristiti pod "prije"..... samo si još moram uzet mjere u cm....

pozdrav novim vježbačicama! (ja sam kao već "stara"..vozikam se čitavih 3 tjedna...3,5 )
    Posljednje uređivanje od Canaj : 29.08.2013. at 12:21

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kavofob, baš cool avatar

baš bi mogli (makar privremeno) staviti neke vježbačke avatare,
    ja razmišljam da stavim one svoje noge

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Willow, stavljaj

Curke, dajte mi neke preporuke za ruke, skroz su oštrkljavile. Otkad nema sala bogme nema ni bicepsa ni tricepsa. Imam ruke kakve sam imala sa 16 :/

Utege imam bućice od 3 kg, ali mogla bih i mdu ukrasti, on ima i šipku i cijeli arsenal utega za dodavanje, samo nemam pojma što s tim da radim.
    Posljednje uređivanje od kavofob : 29.08.2013. at 12:50

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Anci s ovakvim tijelom možeš obući što god želiš . Nadam se da je muž ponosan na tebe

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jao, hvala ti puno

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad hoću i ja fotku!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i ja bi fotku

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Anci prosim fotku

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa Vidi poruku
    Anci s ovakvim tijelom možeš obući što god želiš .
    Potpisujem! I Anci kao i ostalim forumašicama čije sam fotke vidjela (kavofob, Betty Blue, Evey, Summer) - svaka čast, žene!

Prijavljujem da sam danas (recimo ) odradila svoje vježbanje jer popodne se nadamo, ako neće biti pljuska, otići na izletić.

A kako sam ga odradila: sve kao jučer (recimo tako ) ali! bez ijednog skleka, osim dva-tri pokušaja light verzije i još, za razliku od jučer, moja butt nije dobila skoro nijedan kick. Tu su me kvadricepsi najviše mučili, i jednostavno nisam mogla. Nešto sam malo skakutala, ali nisam to nije imalo veze s butt kickovima. Prisjetila sam se ninik i ostalih vaših postova o prvim danima, zanima me je li po vašem mišljenju najbitnije odvježbati ipak barem donekle, ili ste vi i s jakim muskulfiberom uspjevale sve vježbe odraditi? Ja sam dala svoj maksimum s obzirom na subjektivne okolnosti ("drvena" a bolna bedra), nisam odustala iako "patim" cijelo jutro i već zbog toga sam zadovoljna.

Tko je još ono od jučer spominjao svoje fotkice; ribice, jesi li ti? (žicam )

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Roza, hvala na fotkama! Sjajna figura, i ti izgledaš prekrasno!

Zbilja ste prava inspiracija!

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

drage vježbačice, i ja se pokušavam vratiti. za početak čitam ovu super živu novu temu, našla sam jillian vježbe koje su mi prošlo ljeto dale spajalica i storma (puno vam hvala) i krenula sam vježbati. ne jedem meso tako da ništa od palea, moram smisliti nešto drugo.
    obzirom da je mm fotograf amater nagovara me na kojekakve fotografije prije i poslije (npr. danas tužna buca s čokoladom u kuhinji a nakon 6mj. vježbanja gola u snijegu s ogromnim utezima).
    ustvari imam praktično pitanje: gdje ste se mjerile (struk, bokovi, bedra) ?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa Vidi poruku
    Prisjetila sam se ninik i ostalih vaših postova o prvim danima, zanima me je li po vašem mišljenju najbitnije odvježbati ipak barem donekle, ili ste vi i s jakim muskulfiberom uspjevale sve vježbe odraditi? Ja sam dala svoj maksimum s obzirom na subjektivne okolnosti ("drvena" a bolna bedra), nisam odustala iako "patim" cijelo jutro i već zbog toga sam zadovoljna.
    odradite one vježbe koje zahtjevaju dijelove tijela koji nisu pogođeni upalom. kako teta jill kombinira i gornji i donji dio tijela dok se vježba, kad kvadricepsi dođu na red, zadržite ritam korakom i mašite ručicama. dajte mišićima pogođenim upalom 2 dana odmora (to ne znači da ne vježbate uopće) i onda treći dan nastavite normalno.

ja sam malo u gužvi. vidim tu ima svašta lijepoga pa sutra svratim. i slike šaljem. i razglednice.

sad samo prijavljujem kako jesam prešišala zuzanu
    zwow 82 - 17:32
    i prije njega svakako se reba razgibat ali cardio zagrijat. onak, malo odtrčkarat. taj dio mi je falio pa sam u 2. krugu lovila dah. onda kad sam došla na svoje išlo je lakše. do trenutka kad je išlo teže

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    E to i mene zanima.
    Da ubacim napredak u neki xls. sheet.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    E to i mene zanima.
    Da ubacim napredak u neki xls. sheet.
    prvo su mjere koje vam mogu poslužit. kasnije su krojačke pa ako ustreba i to

http://www.wikihow.com/Take-Body-Measurements

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mjerite se prije obavezno. Ja sam se izmjerila tek kad sam izgubila 10 kg i sad mi je baš žao zbog toga.

Zgodno je provjeriti i body fat, ako nemate kaliper, onda uz ove podatke o opsezima. Ja sam na početku imala 44% body fata, sad je oko 22%.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kavofob, a jel ti uopće stigla štipalica, nisam vidjela da si napisala?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a betty je bombon,
    jako lijepo utrenirano!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da se i ja oglasim, nakon 100 god I dalje sam redovita, 6x tjedno. Nakon 6w6p odradila 4 tj killer abs ( uglavnom level 3). Trenutno sam na BR, i dalje vjerna Jill. Malo sam vise paznje posvetila prehrani kroz ljeto a zadnjih 10 dana se drzim lchf-a. Kg su ostali isti ali se body fatt smanjio za 2%. A primjecujem i sama da se tope masne naslage ali ja bi rado samo 2 kg skinula ali ne daju se, ne znam vise sto bi mogla poduzeti??? Drago mi je vidit da ima novih cura, bravo, bravo!!!
    Molim koju motivacijsku fotkicu, Anci, Evey, betty, Roza...

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kaže kavofob i promijeni avatar

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    drage vježbačice, i ja se pokušavam vratiti. za početak čitam ovu super živu novu temu, našla sam jillian vježbe koje su mi prošlo ljeto dale spajalica i storma (puno vam hvala) i krenula sam vježbati. ne jedem meso tako da ništa od palea, moram smisliti nešto drugo.
    obzirom da je mm fotograf amater nagovara me na kojekakve fotografije prije i poslije (npr. danas tužna buca s čokoladom u kuhinji a nakon 6mj. vježbanja gola u snijegu s ogromnim utezima).
    Moramo spojiti tvog i mog muža lolololol
    Struk gdje je najuži, bokove gdje su najširi,a bedra negdje na polovici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •