Stranica 77 od 95 PrviPrvi ... 2767757677787987 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,801 do 3,850 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

milena,krescenija
    mislim da svaka riječ utjehe ne može biti krivo napisana i nikad nikome ne bi ništa zamjerila,vjerojatno me je samo htio utješiti.....ja sam jako dugo stavljala ruku na trbuh nesvijesno,mm je mislio da me nešto boli dok nije shvatio

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Milena

Renchy, kako si ti?
    Evo gura se po ovoj vrucini nekako,odpuhujem,gegam se i sve tako dan za danom...Ovo je polovica 8mj,ali ne dam se ja,planiram jos jednu turu mora.Beban se rita sve u 16 i veselim se njegovom dolasku .Krescenija sve smo mi to prosle,ali i skupile hrabrosti za dalje,vidi mene...nakon onoliko suza i prozivljene boli ponovo se radujem jednom malenom bicu,tako ces i ti,vjeruj mi.Koliko god mi to opovrgavale,ali vrijeme je ipak covijekov najbolji prijatelj.Sad curke drzite fige da izguram do kraja i da sve dobro prodje(TO MI JE SAD POSTALA OPSESIJA).

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

renchy, baš mi je drago da sve teče glatko. Evo još malo i stiže malecki. Šaljem jedan veliki

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nina nije bas glatko,cerviks skracen na 1/2 uloziv za vrh prsta,strogo mirovanje i idemo dalje.Danas su puna 34tj...jos dva svakako MORAM izdrzati i ne nadam se nicem osim najboljem.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

renchy držim fige i na rukama i na nogama da bude sve super

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala Krescenija,uistinu mi je potrebno to na ovim vrucinama

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

renchy kako si , 36tj je jel sve ok ?

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj anđeo26012013 prvotno napisa Vidi poruku
    milena,krescenija
    mislim da svaka riječ utjehe ne može biti krivo napisana i nikad nikome ne bi ništa zamjerila,vjerojatno me je samo htio utješiti.....ja sam jako dugo stavljala ruku na trbuh nesvijesno,mm je mislio da me nešto boli dok nije shvatio
    anđeooo pa to novosti ima ha.......evo nisam dugo bila pa reko da navratim kad ono novosti a Patik sata je s njom...Patik javi seeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Crvenkapice sad sam na mirovanju,je,je draga 36tj je sad u nedjelju pada 37tj i doktori kazu tad je beba zrela za roditi.Moram ti priznati da me sad hvata najveci strah i panika da se nesto ne desi kad sam dosla do cilja.Ne znam da li je to prirodno ili sta li je,ali priznajem bit cu mirna tek kad bebicu stavim u narucje i pocnem dojiti.Ove dane provodim kao na iglama.

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Heheh, drage moje, evo Patika :D
    ja i moja cura smo dobro hvala Bogu, debljamo se sto je manje dobro, ali boli nas briga :D Sto se tice trudnoce prolazi sve hvala Bogu vise manje dobro, moja psiha jos uvijek ponekad zeza, ali to je bilo i za ocekivati!!Jos uvijek uzimam antidepresive, idem na terapije i pomazu mi! Studiram, trenutno sam na bolovanju, pa imam neke zanimacije...Radujem se ovoj maloj kokoskici, vec smo joj tajo i ja sredili sobicu, kupujemo lagano roza stvarcice (posudile smo dosta i od brace ) i tako, radujemo se!!Jucer moj muzic kaze, joj jedva cekam kad ce se roditi! Ja se samo bojim da ce ona svog taju vise voljeti od mene, jer ga sve curice obozavaju, ali dobro, ja cu glumit autoritet :D Sto se tice poroda, ne bojim se jos, i ne pomisljam cak na to da ce mi se opet desiti isto-..kad mislim na nju, mislim na to kako ju nosim u narucju i dojim i sigurna sam da ce ovaj put tako biti, a ako ne..Boze moj, sto mogu...Nebu podariti Andjele je za mene nesto jako tesko, ali lijepo...to iskustvo me naucilo puno toga i popravilo one stvari koje nisu valjale zato je to sve moralo biti...i hvala Mu na toj odluci da bas mene izabere za Majku Njegovog Andjela!!
    Eto idem sada, javim vam se opet..nekako nisam htjela pisati, jer sam vidjela da je doslo puno novih mama Andjela, pa mislim da bas nisam kao trudnica dobra podrska...Ali ljubim vas sve i zelim vam puno snage...Nadam se da ce i vama vas Kriz donijeti srece i blagoslova...treba samo cekati...Patikova i Nikina mama

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Patik, sva sam se naježila od sreće čitajući tvoj post. Bravo na stavu, to tvoja curica itekako osjeti. Uživajte vas dvije. I tata, naravno.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Anđeo, Patik
    Renchy ~~~~~~~~~~~~~~~ za finiš
    Ostalim curama

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Patik super da je sve ok i naravno kao trudnica si još bolja podrška da žene koje su izgubile djecu ne odustanu od nove trudnoće koliko god bilo teško meni je za sad ok možda jer je trudnoća mala,kako ću poslije ne znam....na svoga anđela svaki dan mislim,on je jednostavno dio našega doma i nikada neće otići

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nina 70 hvala,evo danas punih 37tj,beba je dovoljno zrela i sad cekamo porod...jos samo da Bog pomogne da sve dobro prodje i ovog trenutka vise se nit ne bi usudila pozeljeti!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ajde naka kod Patik završi sve sretno i veselo. Zaslužila je.

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Heeej, drage moje!!

Jeste mi dobro? Drago mi je da u medjuvremenu nije bilo tuznih postova, nadam se da je to preslika stvarnosti Jel nam Renchy jos u komadu?? Moja cura i ja smo danas usle u 32.tj. <3 ide polako, ali dobro, nema veze, svakako imamo jaaaako puno toga za obaviti!! Moramo urediti sobicu do kraja i oprati odjecu koju smo dobile sa svih strana! Ne bojim se poroda, bojim se samo emocija koje ce isplivati ako ju zivu i zdravu rodim...ali o tome cu vam pisati kad je to vec iza mene Sada se zurim spremati na fax, ljubim vas puno i drzite nam fige odnosno, molite za nas, sto vam je god draze Ljubim puno

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Patik, kako vrijeme prolazi! Već 32 tj?! Ma naravno da ćeš roditi lijepu i zdravu curicu. Samo hrabro naprijed

Zar nije Renchy bio termn 22.09.?

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

da, da, leti vrijeme!! A ne znam kad je njoj termin, bas mislim sad nekako! Nadam se da je sve uredu!O Boze, molim te, budi joj na pomoci!!
    Kako si mi ti, nina70?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Patik_moj <3 prvotno napisa Vidi poruku
    da, da, leti vrijeme!! A ne znam kad je njoj termin, bas mislim sad nekako! Nadam se da je sve uredu!O Boze, molim te, budi joj na pomoci!!
    Kako si mi ti, nina70?

i mene uhvatilo, zateklo....32 tjedan?! To je već dosta. Ja sam svog rodila u 36.
    Ajde sretno!! Uživaj i želim ti lijep, ispunjen i što manje bolan porod!

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

žene, sretno

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

@majuska- hvala puno
    @Optimisticna- ma ja cu sigurno opet prenijeti! Mislim, barem sam si tako sve poslozila u glavi :D I kad sam jednom bila na pregledu zbog bolova u trbuhu, kaze ginic, prijevremeni porod nema nikakve sanse kod mene, cerviks mi je kilometar dug :D :D Tako da je moguce da cu se opet natezat, da prostite, a otvarat se necu, kao i prvi put...al kako god, samo nek moja vila dodje ziva i zdrava k nama...Ljubimo te

E sada jedno pitanje za sve one koje imaju pojma-sto znaci ako mi doktor dva puta za redom u jedno 1,5 mjeseca kaze da je beba zavratila glavu nazad?! Jeste vi to ikad cule? Bilo bi mi drago ako bi se netko javio sa kojim savjetom
    Ljubim sve mamice

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Patik_moj <3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako si mi ti, nina70?
    Uff, ne znam kako sam vrlo promjenjivog raspoloženja. Uglavnom, veselim se svakoj novoj trudnoći ovdje, a naročito kad se to dogodi mamama anđela.
    Ne znam što znači ono "zavratiti glavu unazad"...možda beba radi salto Pa zašto nisi pitala što to znači? Zapiši pa pitaj drugi put
    Pusa, i ja ti također želim lijepi ostatak trudnoće i što bezbolniji porod

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

sretno cure

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo da uljepsam ovu temu i voljela bi da se tako nastavi i u buduce sa novim mamicama,da ima sto manje majcica sto placu jer te sam suze okusila i ja i pekle su vise no ikoje do sad u zivotu pa sad hrabro mogu reci da mi niz lice potece pokoja suza sretnica od samog pogleda na zamotuljak sto sam nakon svega donjela na svijet!Cure moje rodila sam zdravog djecacica 2920g i 47cm 18.9.2013 i evo kuci smo papamo,pajkimo,smijemo se i saljemo vam svima bezbroj poljubaca i zagrljaja.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

renchy!!! čestitam!
    puno sreće & zdravlja nek vas prati i dalje

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala Majuska od srca !

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Renchy tako mi je drago da je stigao i tvoj rainbow baby, evo suze mi cure od miline

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

renchyyyy Bravo za tebe i malenog!!!Hvala sto si se javila da ne brinemo vise! Ljubim puno tvoj zamotuljak! Jooooj, kako bih ga sada mirisala :D

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

čestitam renchy !!!!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od anđeo26012013 : 27.09.2013. at 18:06

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bravo Rency, neka je sa srećom !!! Dao Bog da sve uskoro nakon gorkih suza osjetimo i suze radosnice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Renchy Isti scenarij želim svim mamicama anđela

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bravo renchy Uživajte svi zajedno!!!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kako ti netko koga nikada nisi vidio u životu može uljepšati ovaj tmuran dan... Čestiram od srca i želim svako dobro i tebi Renchy i tvome dječarcu

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Renchy draga, čestitam od srca, a tvom malom smotuljku želim sretan i duuuug život

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Joj cure citajuci vase zelje i cestitke izmamile ste mi suze sretnice na licu,hvala vam od srca na njima!Sad navijamo za Patik da nam i ona uljepsa ovaj post jer cini mi se prva je,a onda i sve ostale jer nama zenama u prirodi i naravi je boriti se do ostvarenja,a ne odustati.Sretno svima i volim vas puno!

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Mame anđela, često vas čitam jer sam skoro i ja završila među vama.

Željela sam samo izraziti divljenje vašoj hrabrosti, hrabrosti vaših obitelji i svih koji su to sve prolazili s vama.

Nadam se da će i vama, kao i renchy, suze za vašim anđelima zamijeniti suze radosnice

A Renchy, tebi čestitam od srca

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jarčica, hvala ti na lijepim riječima. Nismo hrabri nego nemamo izbora, život ide dalje i hoćeš-nećeš moraš naprijed.
    Ne znam ako sam dobro shvatila, rekla si da si zamalo izgubila bebicu? Dakle, sve je ok završilo..ono u potpisu je datum rođenja tvoje bumbarice?

Renchy, šaljem tvom dečkiću. Se dobro oporavaljaš?

Patik, hrabro do kraja

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Da Nina, na kraju je sve ok završilo, iako sam imala jaaaako tešku trudnoću i doktori mi nisu baš ulijevali neke nade i govorili su mi da je pitanje vremena kad će sve završiti, ali eto nisam se dala. Bila sam jako otvorena od najranije trudnoće, i sama sam ju u jednom trenutku pustila i rekla joj: dijete drago, ako ti je suđeno da ne budemo više zajedno onda idi na način koji će biti najmanje bolan za tebe. Onda sam se zainatila i brojila dan po dan i rekla sam si da ću ići i protiv sebe, samo da sve bude u redu. I na kraju je tako bilo, hvala Bogu.

Ti i sve vi ste jako hrabre i zbilja vam se divim s koliko hrabrosti prolazite kroz sve: birokraciju, nerazumijevanje medicinskog osoblja, šire i uže obitelji....nisam bila neki vjernik, ali se otkad se sve ovo kod mene počelo događati pomolim za sve male anđele i njihove obitelji

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jarčica, tako mi je drago da je kod vas sve sretno završilo. Tvoja bumbarica je pravi mali borac. Ja sam u bolnici stalno razmišljala kako su curice izdržljivije od dečkića (tako pričaju), ali se bez obzira na to nisam nadala nesretnom kraju. Sad već dugo mislim kako mi je to bilo suđeno i da nikako nisam mogla protiv toga, ali to nimalo ne umanjuje tugu.
    Možeš li mi reći u kojem si tjednu rodila?
    Posljednje uređivanje od nina70 : 30.09.2013. at 11:28

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja sam na kraju rodila u 38. tjednu...hrabro smo se držale do samog kraja....

Vjerujem da ti je i dan danas teško. Ni ja ne mogu reći da mi nisu ostale neke psihičke (uz fizičke) posljedice svega ovoga. Onda mogu tek misliti kako je vama.
    Ne želim zvučati "pokroviteljski", ali vjerujem da ćete sve naći jedan dan ponovo djelić sreće za sebe. Želim vam od srca da čim prije budete kao Renchy i da uživate u neprospavanim noćima, kolikama, pelenama i svim ostalim čarima koje muče novopečene mame

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

renchi čestitam od srca!!!!!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jarčica, super! Vi ste dogurale gotovo do kraja. Bitno je da je sve ružno ostalo iza vas i da sada uživate u svojoj maloj bebici. Neka vas i dalje prati sreća

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Renchy CESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tek sam sad vidjela................ renchy čestitke!!!!!!!!!!! Uživajte!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam cure moje,uistinu se osjecam ponosno kad pogledam malenog,nekako i ja mislim da je Bog osjetio moju bol,ne moze nista boljeti vise od majcinih suza za djetetom i odlucio me ozdraviti jer ne znam kako bi nazvala ovaj dar s kojim sam pocascena.Od srca vam svima zelim da mi se pridruzite i da ova nasa tuzna tema na kraju za sve nas zavrsi sa hapy endom jer poslije svake kise ipak dolazi sunce.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kako ste mi zenice moje drage?
    renchy cestitam
    patik draga kako si ti,jos malo i eto i tvoje djevojcice
    nije me bilo dugo na forumu pa sam malo van desavanja,svima vam saljem puno

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Draga adal, primjetila sam ja da si se ti izvukla na neko vrijeme
    Da, kod nas jos malo i zajedno smo!! Mada se meni cini kao da ce to trajati godinu a ne nekih mjesec, mjesec i pol dok se ne upoznamo
    Kako si nam ti? Pusa

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ma brzo ce to draga moja proletit i eto tvoje curice
    mi smo super,rastemo napredujemo vec smo veliki,mama uziva u svakoj sekundi sa svojim blagom,ali mi cesto misli odlutaju pa se pitam kako bi nam bilo da nam je i braco sa nama ali brzo se vratim u stvarnost i pomislim da je on tu mozda ne bih imala svoju djevojcicu....
    ljubi nam pupu od nas

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Joj tocno znam kako ti je, prolazim kroz isto, kako si? Jesi uspijela bar malo krenut dalje i skupit snage? Ja kao da tonem svaki dan sve vise, nije me nista volja, samo bi plakala i stalno mislim na svog mišića. Ja sam isto izgubila dijete u 13 tjednu. Proslo je godinu dana ja se osjecam
    Sve gore. kako
    Je tebi?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hedoniza tebi sam napisala ovaj post nova sam na forumu pa jos neznam kako sve funkcionira ))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •