milena,krescenija![]()
mislim da svaka riječ utjehe ne može biti krivo napisana i nikad nikome ne bi ništa zamjerila,vjerojatno me je samo htio utješiti.....ja sam jako dugo stavljala ruku na trbuh nesvijesno,mm je mislio da me nešto boli dok nije shvatio

.Krescenija sve smo mi to prosle,ali i skupile hrabrosti za dalje,vidi mene...nakon onoliko suza i prozivljene boli ponovo se radujem jednom malenom bicu,tako ces i ti,vjeruj mi.Koliko god mi to opovrgavale,ali vrijeme je ipak covijekov najbolji prijatelj.Sad curke drzite fige da izguram do kraja i da sve dobro prodje(TO MI JE SAD POSTALA OPSESIJA).
a Patik sata je s njom...Patik javi seeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
) i tako, radujemo se!!Jucer moj muzic kaze, joj jedva cekam kad ce se roditi! Ja se samo bojim da ce ona svog taju vise voljeti od mene, jer ga sve curice obozavaju, ali dobro, ja cu glumit autoritet :D Sto se tice poroda, ne bojim se jos, i ne pomisljam cak na to da ce mi se opet desiti isto-..kad mislim na nju, mislim na to kako ju nosim u narucju i dojim i sigurna sam da ce ovaj put tako biti, a ako ne..Boze moj, sto mogu...Nebu podariti Andjele je za mene nesto jako tesko, ali lijepo...to iskustvo me naucilo puno toga i popravilo one stvari koje nisu valjale

Pa zašto nisi pitala što to znači? Zapiši pa pitaj drugi put

ali brzo se vratim u stvarnost i pomislim da je on tu mozda ne bih imala svoju djevojcicu....