ma namćorasta lica su bila lica zapadnjakahoću reći... znam kako je to kad te zapadnjaci gledaju namćorasto i dignutih noseva. u biti se sjećam svih mogućih "kombinacija". i kad su talijani bili na "meti" (pa smo se i mi s njima sprdali), pa onda došao rat i onda smo mi bili na meti (pa onda odjednom nije bilo više tako zabavno), pa su sad muslimani (a opet, to me podsjeća na bosnu i mržnju koja se tamo razvijala)... tako da, iako se smatram velikom kritičarkom religijskog nasilja nad ženama, ipak... u biti ne želim nikako upasti u ksenofobni i desničarski tor. nadam se da razumiješ. ja tebe razumijem.
![]()

hoću reći... znam kako je to kad te zapadnjaci gledaju namćorasto i dignutih noseva. u biti se sjećam svih mogućih "kombinacija". i kad su talijani bili na "meti" (pa smo se i mi s njima sprdali), pa onda došao rat i onda smo mi bili na meti (pa onda odjednom nije bilo više tako zabavno), pa su sad muslimani (a opet, to me podsjeća na bosnu i mržnju koja se tamo razvijala)... tako da, iako se smatram velikom kritičarkom religijskog nasilja nad ženama, ipak... u biti ne želim nikako upasti u ksenofobni i desničarski tor. nadam se da razumiješ. ja tebe razumijem.