Citiraj Onavi prvotno napisa Vidi poruku
XENA definitivno je u tvom slucaju razlika u godinama osla k tome u korist da starija seka nije osjecala ljubomoru.
Jos mi nije poznat slucaj da dvi, tri godine starija seka/braco ne osjeca ljubomoru samo se razlikuju u kolicini ljubomore.

A sta se tice te situacije o bebi-igracki...to me zgrozava...nisam za to da se djecu uci iskaljivat agresiju potaknutu ljubomorom il bilo cim na bilo cemu!

o da, ima nas, kako da ne, kod mene je razlika 2,2 god i starija curica nije uopće bila ljubomorna na malog bracu, ALI rekla bih da smo odradili jako dobru pripremu i svaki dan sam imala bar pola sata samo 1 na 1 s njom. Danas su 4 i 2 god, zajedno se igraju, obožavaju se. Mislim da je lakše u prosjeku kad je stariej dijete ženskog spola.

Mama mi je rekla da je tako bilo i sa mnom i sekom (razlika 3 god.), ja nisam bila ljubomorna, jedva sam čekala da se seka rodi, čak bi se reklo da je bilo suprotno.
Ja se dan danas sjećam tog trenutka kad su je donijeli kod bake na kauč u onoj nosiljci za bebe i kad mi je mama rekla da je mogu poljubit al lagano da je ne probudim