Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
Moja bebica je isto prvih mjesec dana, možda mjesec i pol dosta spavala, pa sam se ja hvalila okolo kak je "dobra, lagana, tiha....blabla". Uglavnom, ta priča je prošlost, sad se nosi, nosi i nosim, cica, cica, pa se nosi, ne spava i ne spava ili se nosi i spava i cica u isto vrijeme i tako i dobra je, ali dok je u tom filmu, tj. čim ju spustim počinje negodovanje, ako mi padne napamet udaljiti se - glasno negodovanje. Evo danas je bila dva puta po 5 minuta na baby gymu i jednom 3 minute u AS, ostalo vrijeme ili ju nosim u slingu ili ju nosi muž. Hoće se igrati rado, svakako, ali samo dok ju netko zabavlja inače joj je dosadno. Uz to mojoj E baš i nije presuper naravno. Tih par minuta kad je mala na miru bez zabavljanja, E baš odluči se malo podružiti tako da se niti tada ne mogu udaljiti od nje ili moram joj govoriti da ju ostavi na miru dok je malo sama.....joj, grozno, a ima preko 9 kila. Jedva čekam da može sama sjediti jer sad je u fazi da neće ležati, a sjediti još ne može.....
ajme ovo mi je bila najgora faza, najljepše mi je bilo kad su počeli puzat, tad bih se preporodila, za hodanje me nije bila briga, samo neka mogu sami doći od točke A do toče B.