Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: ambicioznost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne trebala mi je četvorka da mu dokažem da ne zna sve, da mu dokažem da treba učiti.
    Niti kad ima 5 , ne zna bas sve. Zna samo trazeno. Bilo je dobro koncentrinano na zadatke. Razumjelo je pitanja.

hocu ti pokazati razliku od znanja i znanja za odlican.

imam dijete koje ima poteskoca u ucenju pa on moze kad zna sve trazeno dobiti 3 iz testa zbog dekoncentracije ili cudno postavljenih pitanja. Ne znam da li razumijes razliku?
    Posljednje uređivanje od sirius : 24.10.2013. at 09:44

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Niti kad ima 5 , ne zna bas sve. Zna samo trazeno. Bilo je dobro koncentrinano na zadatke. Razumjelo je pitanja.

hocu ti pokazati razliku od znanja i znanja za odlican.

imam dijete koje ima poteskoca u ucenju pa on moze kad zna sve trazeno dobiti 3 iz testa zbog dekoncentracije ili cudno postavljenih pitanja. Ne znam da li razumijes razliku?
    Razumijem ja razliku.
    Ali ne znam dali ti razumiješ mene, ja mu ne mogu tolerirati nerad i zezanciju(već spomenuto natjecanje) koje dovodi do glumpavih grešaka.
    I bitne su mi greške koje je napravio, recimo nije mi isto kada u hrv pogriješi u malom i velikom slovu na početku rečenice ili recimo kada uskrs napiše malim. Ili kada pogriješi s uskličnikom/točkom ili upitnikom.
    I ta četvorka, trojka mi nije razlog za dramu, kazne kojekakve ili što ja znam nego razlog da se taj dan ne bleji u tv nego se uz zadaću malo više pažnje obrati na ono što je bilo poblem u provjeri znanja.
    A ispravljanje ocjena mi ne dolaze u obzir. Loša ocijena znači jedino da će po to gradivo malo više ponoviti doma da ono najproblematičnije donekle svlada.
    I da tu govorim o prosječnima, niti o lumenima niti o djeci koja imaju problema s koncentracijom.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Razumijem ja razliku.
    Ali ne znam dali ti razumiješ mene, ja mu ne mogu tolerirati nerad i zezanciju(već spomenuto natjecanje) koje dovodi do glumpavih grešaka.
    I bitne su mi greške koje je napravio, recimo nije mi isto kada u hrv pogriješi u malom i velikom slovu na početku rečenice ili recimo kada uskrs napiše malim. Ili kada pogriješi s uskličnikom/točkom ili upitnikom.
    I ta četvorka, trojka mi nije razlog za dramu, kazne kojekakve ili što ja znam nego razlog da se taj dan ne bleji u tv nego se uz zadaću malo više pažnje obrati na ono što je bilo poblem u provjeri znanja.
    A ispravljanje ocjena mi ne dolaze u obzir. Loša ocijena znači jedino da će po to gradivo malo više ponoviti doma da ono najproblematičnije donekle svlada.
    I da tu govorim o prosječnima, niti o lumenima niti o djeci koja imaju problema s koncentracijom.
    Ma razumijem ja tebe . Ne znam bas tocno o kojem se razredu radi, nizi osnovne pretoatavljam.
    ali ja nekako od roditelja ocekujem da se ukljuce u proces , malo vise , u svakom slucaju vise od samo pricanja u stilu : " ne bulji toliko u televizor , uzmi knjigu."
    Nekako , ocekujem da oni dijete nauce kako se uci , jer sistem to nece , ili rijetki ucitelji to cine. A znati optimalno uciti za svako dijete ( nacin na koji se to radi) moze biti jako razlicit.
    Eto ,tako pisem iz cipela roditelja koji silom prilika mora biti jako u toku sa gradivom , a jos vise sa nacinom kako pripremiti dijete za testove i odgovaranja na optimalan nacin za njega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •