Stranica 270 od 288 PrviPrvi ... 170220260268269270271272280 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,451 do 13,500 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

e da... zaboravila sam se pohvaliti... bila sam u shoppingu, al ovaj put sam samo za sebe shopingirala... tri nove haljine su u ormaru sad tek jedva čekam da malac ide van pa da ih mogu nositi.
    p.s. uzela sam S veličinu, valjda budem stala, prije trudnoće sam nosila XS... joj jedva čekam malog u kolica a ja nove haljince i čizme. njemu sutra idem kupiti ono ovjčje krzo da mu ne bude hladno..... ajme kak se veselim dugo nisam bila tak sretna kao u zadnje vrijeme

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bluebella pogledala sam tih 8 filmića ali sam čula da puno duže traje čitav cd, a ovih 8 filmića nije ni 2 sata.
    butterfly spermići sadrže prostaglandin koji omekšava cervix i potiče da porod krene - zato akcija ako želite prije

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Muma hvala na objasnjenju,stvarno nisam to znala...danas sam puno toga naucila

Sad je mm doso kuci, prvo sam pitala ako zna sta je milfaca, ali pojma nije imao....isla sam mu procitat na google,bas smo se nasmijali

Bbella ja sam jedva kupila haljinu za izlazak iz rodilista, nisam mogla nista probat sve mi dodje do cica,preko trbuha nista pa sam to odgodila jer neznam koje dimenzije cu ostat poslije poroda. Bitno da si se ti naoruzala, aaaaa bit ces prava milfaca, kako mi je fora ta rijec

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav cure,
    Bili smo danas na pregledu, sve je super, ima 341 g i zasad je na zadak, na pola puta smo.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    Sta mislis da smijemo TO prije , cini mi se da je Argente to prakticirala ali ne sjecam se kako je bilo!!!
    Ooo, kako ti se krivo čini, nije u mom domaćinstvu bilo nikog zainteresiranog za TO...zato- prisilite ih, ne može biti toliko loše kao indukcija na 41+4

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ma znaci nisi ti ??? Bila sam sigurna, hm neko je,ali sad vise neznam

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Ooo, kako ti se krivo čini, nije u mom domaćinstvu bilo nikog zainteresiranog za TO...zato- prisilite ih, ne može biti toliko loše kao indukcija na 41+4
    ajmo nek me netko prosvjetli... zašto je indukcija tak loša? ja ću skakati od sreće ako mi u petak doktorica predloži indukciju (a mislim da hoće zbog težine malog).
    dali više boli? duže traje? u čemu je razlika......

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ukratko: boli više, traje kraće.

U duže: neke je žene sasvim lijepo podnesu, ali većina ipak bolje podnese prirodan tijek poroda. I ima tu različitih stupnjeva; dodati malo dripa pred kraj nije isto kao inducirati potpuno zatvorenu ženu bez trudova (u osnovi, to ni ne rade -ili barem ne bi trebali- ako majka ili dijete nisu u opasnosti).

Dalje, masu induciranih poroda završi hitnim carskim. Po zagovornicima prirodnog poroda, indukcija je najgora opcija za porod- najbolja je potpuno prirodni, srednja hladni carski, najgora inducirani.
    Naravno da je nećeš odbiti ako je nužna, ali čemu silovanje prirode bez potrebe; prirodni porod se u pravilu odvija postepenije pa se tijelo ima vremena pripremiti, nego kad te odjednom šusnu droge pun gas i u roku od tri sata dođeš ni od čega do poroda. A najgore je što često jedna intervencija vuče drugu: gel te otvorio ali ti nije dao dovoljno dobre trudove - hop drip za dobre i ravnomjerne trudove - hop epiduralna (ako imaš sreće) da to možeš podnijeti - hop Kristellerov hvat jer se dijete nije stiglo spustiti - hop epiziotomija jer je izgon prenaglo krenuo pa se tkivo još nije dovoljno rasteglo, i dobiješ kompletan paket 'nesretna majka'...pokušavam pojednostaviti ali nemam osobno iskustvo prirodnog poroda pa možda bolje da o tome pročitaš dolje na podforumu porod, ima sto tema na tu temu

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    možda bolje da o tome pročitaš dolje na podforumu porod, ima sto tema na tu temu
    možda bolje ne čitati nesvjestica me hvatala dok sam ovo tvoje čitala
    budem vidjela u petak kaj će doktorica reći, ionako će biti kako ona kaže.
    strah me jedino što je na 35+6 procijenjen na 3040gr (32+6 je imao 2180gr) znači skoro kilu u tri tjedna, pa me brine koliko će još dobiti do termina. nebi baš vaginalno gurala bebu preko 4kg....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bluebella možda će se tvoj bebač roditi kad mu ponestane mjesta tako je i moj čini mi se odlučio doći tjedan dana ranije i onda je brže bolje narasao 4 cm u 2 tjedna (unutra je bilo tijesno).
    Slažem se s Argente što se tiče induciranog, meni je isto babica na porodu rekla da sam imala najgoru kombinaciju pukao vodenjak a ja zatvorena i bez trudova i što ću, malo smo odugovlačili ali na kraju sam i ja završila na indukciji.
    Ne bih vam to zaželjela.
    Muma DVD ti traje oko 1 sat čini mi se, 5 sati nije sigurno

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bbella, ma neka ima 4 kile, bitniji je opseg glave, jer kud prođe glava proći će sve

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja ko padobranac upadam ali evo : ako netko nije gledao dok. Film sve o Evi evo ima sada na HRT 3

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

milfaca i ja krepavam, a što se tiče ušminkavanja za šetnju ja od ovog malog jedva uspijem tenisice i jaknu navuć i onda ga pokušavam uspavati u šetnji jer naravno dok je budan u ležećem položaju on vrišti, proći će još malo vremena dok budem mogla s mirom spremiti sebe i njega

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja kada gledam video o dojenju, u ponašanju bebom, o prvim danima, o kupanju prvo mi se počne tresti brada pa kapne i suza, pa me sve steže u grlu. I tako već neko vrijeme, mislim da će za mene nakraju ići ona stara...sve će to doći prirodno samo bez učenja....a ja štreber[/QUOTE]

Ma je prirodno je to i dijete u biti bolje zna šta treba raditi nego mi, ali nekad se desi da krivo uhvati bradavicu, i dobro je da se podložite znanjem čisto da vas ne zbune kad krenu svi sa savjetima koji su u puno slučajeva krivi i onda da radi tog izgubite mlijeko, bila bi prava šteta. Eto meni je dobro došlo to što sam bar u teoriji neke stvari znala i sama sebi ih ponavljala kad je došla kriza ono mali se dere a drugi mi sole pamet kako mi je sigurno mlijeko preslabo i kako bi trebala preći na AD da ne bude gladno.
    I što se tiče pive nedavno sam pročitala u časopisu Mama i bebe da je to također laž i nemojte uzimati alkohol dok dojite jer kao što ide u krv nalazi se i u mlijeku, što se ranije recimo nije znalo.
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 18.11.2013. at 23:43

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    a što se tiče ušminkavanja za šetnju ja od ovog malog jedva uspijem tenisice i jaknu navuć i onda ga pokušavam uspavati u šetnji jer naravno dok je budan u ležećem položaju on vrišti, proći će još malo vremena dok budem mogla s mirom spremiti sebe i njega
    ovo mi svi govore.... al lijepo je maštati kad mali dođe kak mi bude

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Što se tiče indukcije, negdje sam čitala da je jedina pozitivna stvar da možeš tražiti epiduralnu, pa to sve bude malo lakše...

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jutro,evo nudim i kekse..danas mi je rođendan. kolač nisam pekla jer sam jučer istegnula mišić rebra,boli me da jedva hodam,ovu noć sam spavala valjda sve skupa 3 sata,premještala sam se od sobe do boravka,ležala,šetala,užas,moram poslije staviti oblog,još moram danas do doktorice,a kod nje se uvijek čeka po par sati,ne znam kak bum to.
    želim vam da vam danas dan počne bolje nek meni,ako tko ima pregled nek sve prođe u redu..

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lberc, sretan ti rođendan!

BB, samo da potpišem Argente, uz napomenu da uopće ne mora bit kraće - frendicu su mi inducirali gotovo zatvorenu i mučila se 12 sati na neprekidnim trudovima. druga 10h. sestra 16h. sumnjam da će ti samo zbog tt predložiti indukciju. ipak je za bebu bolje da je unutra što duže (doro, ne baš kao Argentić ). a težina ti nema veze s rađanjem. bar ne bi imala kad bi pustili da stvari idu svojim tokom i da rodiš kad je tijelo spremno na to i u pozi koja ti odgovara. i meni su recimo otvoreno rekli da nema šanse da bi me inducirali jer je onda šansa da ću završiti na CR ogromna, što su pošto poto htjeli izbjeći zbog prethodne operacije. brijem da to inače ne bi priznali ni pod razno. i btw, N. je bila cca iste težine u tim tjednima

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Potpisujem Argente i Frku što se tiče indukcije, sa mnom u rađaoni su mučili zatvorenu ženu dripom od 9 ujutro do 19 navečer i na kraju je završila na carskom, a ni moje iskustvo s dripom nije sjajno a bila sam otvorena (možda boli isto i bez njega ali nemam s čime usporediti )

A Mimi doći će to mirno razdoblje tako brzo, evo moja curka će skoro 5 mjeseci a meni se čini da se jučer rodila

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Promaknulo mi - Iberc sretan rođendan!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Iberc sretan rođendan
    Nisi jedina koja nije spavala.. i ja sam jedva nekih mozda tri sata odspavala.
    Frka... sa koliko je rodjena N i u kojem tt?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bas mi je noćas palo na pamet jedno pitanj za svjeze mame i one koje se tako osjećaju
    Zasto po bolnicama preferiraju da zene leze dok doje? Meni se nekako bas zgodno cini sjediti i dojiti (naravno ako mogu) a npr. Sa mojom frendicom u sobi je bila žena koja nije ni rezana ni popucala i rodila svoje treće dijete i nisu joj dali da doji sjedecki iako je dobro znala "posao".

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tonkica za polovinu tt i lijepi komad bebe

lberc sretan ročkas , jel najljepši ? A za bolnu kičmu, nadam se da je bolje nakon khmm spavanja

anddu jel već veliki curetak?

Snupi pregled

Kako su nam cure na mirovanju? Vrci, Muma
    a finalistice - u zadnjim pripremama

Mi sinoć posjetili isto jednu finalisticu, predivna je, uopće nije natekla (kako se sjećam frendice koja je rodila u rujnu), vjerojanto ima i do vremena nešto. Vidla robicu, i sve sve, joj i mm se raznježio. Nasmijala me ladica u ormora na kojoj piše na post-it za povratak iz bolnice

A kaj se učenja o bebi tiče - baš sam jučer gledala o dojenju i stvarno je to (dobar položaj bebe) potrebno znati prije kako bi se izbjegli problemi
    Posljednje uređivanje od linalena : 19.11.2013. at 08:45

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nama nitko nije govorio u kojem položaju dojiti (doduše mene uopće nisu obadali s tim dojenjem jer su, ne znam zašto, mislili da mi je ovo drugo dijete pa da sve znam ) ali sam tek treći, četvrti dan na jedvite jade uspjela sjedećki jer sam popucala za pop... (nisu me rezali ali je beba prokrčila put)

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Iberc,sretan rodendan

Bbella,ja sam prvih mjesec dana dojila lezecki jer su podoji trajali i po nekoliko sati pa mi je tak bilo.lakse..

Sto se tice haljinica,nisam jos niti jednu obukla,neprakticno za dojenje..jedino ak imaju gumbe..

Sretno drage trudnice u finali..
    Jos maloook

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nama isto nitko nije govorio u kojem položaju dojiti, a i ovo sa obaveznim dojenjem u ležećem položaju mi se čini kao totalna glupost-nisu sve grudi za taj položaj. Možda je tako njima lakše-bebe leže, mame leže, svi "na sigurnom" i nitko ne gnjavi kako namjestiti bebu

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Iberc Sretan rodjendan, sve najbolje ti zelim.
    Linalena hvala ti

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jutro!

Ja budna od 5.15
    Isla bih sad spat, al idm konacno na frizuru

Bblla, evo da ti i ja kazem za indukciju - moje iskusvo je bilo grozno (da se blago izrazim)
    Jedna intervencija vuce drugu, ja sam ih dobila sve po redu traume nosim i tri godine poslije...
    Tesko je i za mamu i za bebu, obje smo bile izmucne, jako
    Ni tijelo rodilje, ni beba se ne stignu pripremiti, sve je forsirano - u vecini slucajeva nije bas lijepo iskustvo
    Mene je bolilo nenormalno, a epiduralnu kod nas bas i ne mozes dobiti (a ni to ne djeluje od pocetka do kraja kako neki misle)
    Dok je s bebom i mamom sve ok, moj savjet je- nemojte ici na indukciju
    Druga stvar je dok nesto ne stima..

snupi??

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

lina mila, ne placi, svarno ti sve to dodje samo po sebi
    oko nekih stvari, tipa dojenja, se treba malo i potruditi, ali nije tako strasno kao sto zvuci

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    Bas mi je noćas palo na pamet jedno pitanj za svjeze mame i one koje se tako osjećaju
    Zasto po bolnicama preferiraju da zene leze dok doje? Meni se nekako bas zgodno cini sjediti i dojiti (naravno ako mogu) a npr. Sa mojom frendicom u sobi je bila žena koja nije ni rezana ni popucala i rodila svoje treće dijete i nisu joj dali da doji sjedecki iako je dobro znala "posao".
    Zato jer su moroni! Aaaa! (Pardon my french!)
    Ja sam drugi dan nakon carskog već sjedila u stolcu za dojenje i dojila.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E da, meni nije nitko govorio koji polozaj za dojenje smijem, a koji ne- a da i jesu, ne bi ih slusala, dojim kako nama pase
    Prvi put smo probavali sve moguce polozaje, jer je bio tezi pocetak
    Drugi put me nije nitko ni pogledao- kao drugorotka, dojila vec pa zna sve
    I oba puta su curke cijelo vrijeme bile samnom u krevetu, onaj krevet pored za bebe sam koristila samo kad sam se isla tusirati

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

lberc, sretan ti rođendan

Ja sinoć nikako nisam mogla zaspati, i taman odem u krevet i malac krene s tulumom. Lupao je po cijeloj širini trbuha u visini pupka. Sad je veći, i to priznajem postaje neugodnije...
    Mislim da ću nadoknaditi danas popodne

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jutro curke...

Ibrec sretan rodjendan

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ibrec sretan rodjendan!!!!

ja noćas spavala ko top u 21 h sati zaspala na kauč, ni bebač mi se još nije javio jugo nas je ošamutilo,i jutros sam se opet probudila s glavoboljom .

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

iberc sve najbolje

evo još jedne koja je opet loše spavala, ustvari nisam se naspavala od kad sam trudna, samo se vrtim po krevetu a i ova južina

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Iberc sretan rođendan!
    Ni nama nitko u bolnici nije rekao da moramo na ležećki dojiti iako mi je drugačije bilo nezamislivo (zbog povećeg reza nisam sjedila 2 tjedna bez šlaufa)

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

idem sutra popodne u Rodu na radionicu o dojenju pa ću nadam se usput i raspitati o platnenim pelenama

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    iberc sve najbolje

evo još jedne koja je opet loše spavala, ustvari nisam se naspavala od kad sam trudna, samo se vrtim po krevetu a i ova južina
    To vam je cure trening za ono što slijedi nakon poroda, meni se čini da još dugo, dugo neću spavati cijelu noć

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i onda se meni mm čudi kada ludim da kako ćemo mi to sve ihendlat uz 2 pesa (trenutno je jedan kod nas) i kupnju pa selidbu do sljedećeg ljeta
    jer njegov dan izgleda ovako:
    u 6-7 šeće pesa
    do 16,17 je na poslu
    pa poruča i začori u dnevnom
    pa oko 18,19 ide opet s pesom
    pa dnevnik, surfanje, malo TV i u 10 smo u krpama
    onda još malo surfamo, čitamo knjige kada se ne sexamo, eh svršeno vrijeme

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

lberc sretan ti rođendan!
    snupi gdje siiii?
    tonkica bravo za bebicu, sad lagano dalje!
    Izgleda da sam samo ja spavala ko top. Zaspala čim sam legla i ujutro me u 8.15 probudio maleni.
    Ja o dojenju čitam iznova i iznova...ali baš zbog ovog što Mimi kaže - da mi nešto od te teorije i ostane u glavi ako zapne. A i želim dobro shvatiti prirodu tog procesa stvaranja mlijeka od prvog dana, malo ga je-puno ga je-taman ga je...i kako to riješavati...prevelik sam štreber
    Apropos indukcije...pokušat ću je izbjeći u širokom luku, sve dok je beba dobro..ne zanimaju me njihove smjene, brzina kojom se otvaram i sl...ali, s druge strane, znam da je kod nas izbjeći drip ravno dobivanju na lottu. Ako i neće postojati valjani razlozi, oni će već nešto smisliti jer čisto sumnjam da ću se otvoriti baš ko šampanjac

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MaliMimi ja zbog reza nisam sjedila mjesec i pol, i nakon toga jedva
    Isto sam dojila lezecki

linalena, pa ovako, tvoj muz nece porucati kad dodje doma nego ce samo ubacati hranu (ako prije toga nece morati skuhati istu)
    Nece poslije toga zacoriti i nece gledati telku i surfati
    I eto, sve cete stici

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dan mm-a izgleda sad ovako: buđenje u pol 9, doručak, posao, vrati se doma u 19 sati. Večera, druženje sa mnom, surfanje i igrice, spavanje oko 2

Već mu neko vrijeme tupim kako mu neće biti tako lijepo uskoro, ne znam koliko će mu trebati na prilagodbu. Ali on kaže da je svjestan i da jedva čeka.
    Da, već vidim kakve će biti volje kad malac oko 6-7 ujutro krene plakati

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Snupi je otisla na go! To je kad se druzis sa ginekolozima onda odes sa njima i na cugu. Danas smo ravnih 23 tj. smjehuljica odgovara tocno tjednima u kojoj je, rađen anomaly scan - svi protoci rade kak spada, obadava bubrega, sve joj sljaka , ima irokez frizuru- dobro zna kaj mama voli od muzike, cijelo vrijeme je palac u zraku- zenica i pol! mamino stanje , cerviks u obliku slova t, 40 mm, 6 kg u plusu, kontrola 16.12. Iberc sve najbolje za r dan!! Lutonjiici jos jednom hvala za paket!!
    dojenje vidjet cemo kaj nas ceka -- nadam se da budemo dojiili se!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    idem sutra popodne u Rodu na radionicu o dojenju pa ću nadam se usput i raspitati o platnenim pelenama
    Bravo!

Meni je ta radionica puno, puno koristila! Kao i ova knjga http://www.harfa.hr/knjiga.asp?id=3049 koju sam dva puta pročitala prije odlaska u rodilište. Toplo preporučam.
    I... svakako si memorirajte broj Rodinog SOS telefona u mobitel.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

He he, pošto ja ležim, mm je sad kućanica. Uz posao do 16h, naravno. I mogu reći da je izgubljen u prostoru i vremenu. Ne zna se izorganizirati, ne stigne obaviti ni 30% isplaniranog i mislim da će tek sad znati cijeniti ulogu žene u kući. Crknut je. Fali mu daljinski u ruci nakon posla, kojeg je zamijenio kuhačom. I tek je sad nakon mjesec i pol počeo shvaćati da nikad ništa ne odradi kako isplanira. Žao mi ga je, jako, ali s druge strane nemam starce na raspolaganju a i znam da je to jako dobra prilagodba za ono što ga čeka kroz mjesec dana, samo ćemo tome još pridodati i buđenja kroz noć.
    Jučer smo napokon spakovali torbu za mene i bebicu za rodilište...bilo ga je lijepo vidjeti kako cvate nad tim pelenicama i kako uživa

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Jutro, evo mene na 7+3.. osim budjenja nocu bar dva puta za pi-pi simptoma nikakvih.. u glavi mi panikica lagana, jedva cekam cetvrtak i UZ da vidim jel sve ok.. bas me neko lose raspolozenje drzi, bit ce da ovo mirovanje i kuca lose utjecu na mene...

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

hvala vam svima

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Hej komadi, evo mene napokon da se javim, čitam vas al nemam nist pametnoga za reći većinom
    Od stvarčica za curku imamo sve nuzno bar za početak, u hodu budemo rješavali sve ostalo...
    Razmišljali smo dal kupovati neki kinerbet ili ne, al svejedno nećemo, ostajemo na onom ˝putnom˝ krevetiću, isto je udoban sa debelim madracem...a poslije će uskočiti u veliki krevet ko velika cura
    Kaj se tiče poslova po kući,kuhanja, šetnje, rondanja, čiščenja, ˝keksanja˝...prakticiramo sve ...redovito...
    Nekih dana budu kontrakcije pojačane, nekad je sve normalno....nekad nam probava ne radi po 3 dana...uglavnom....al sve u svemu, lijepo razdoblje traje...

Čuvalice trudnoće, nek vam vrijeme u krevetima čim brže prođe, jos malo i bude puno božićnih bebica

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Muma hvala ti
    Snupi bravo za pregled, i opet nam je sljedeci na isti dan
    Jejja poznat mi je taj osjecaj, tako sam i ja na pocetku dok sam samo lezala bila bezveze volje, ali još dva dana i vidit ćeš svoju mrvicu, i bit ce sve u najboljem redu.

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Svaki dan ovdje već tulum do 11h
    Ja nisam dugo mogla zaspati jučer pa sam jutros produžila.
    Iberc sretan rođendan!
    Tonkica, već na pola puta!!Čestitam Meni je uvijek lakše čekati kad si postavim tako neke etape, pa je prvo bilo "samo da izdržimo do 12tj i prestat ću brinuti", pa onda "samo do pola puta i onda sve bude dobro", sad jednako tako iščekujem 28 tjedana Sreća je da kad gledaš unatrag, vrijeme leti.
    Bbella, super ti je ovo pitanje za dojenje na ležećki. To sam se i ja pitala jer su mi obje frendice koje su rodile prije 2mj u bolnici (Ri i Os) tako učili dojiti i još uvijek se toga drže. Ja bih voljela odmah naučiti u sjedećem položaju tako da ih kasnije mogu učiti na tandem dojenje (držim sama sebi fige da uspije).
    Snupi, bravo za tebe i Smješkicu, sve izgleda super!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •