e da... zaboravila sam se pohvaliti... bila sam u shoppingu, al ovaj put sam samo za sebe shopingirala... tri nove haljine su u ormarusad tek jedva čekam da malac ide van pa da ih mogu nositi.
p.s. uzela sam S veličinu, valjda budem stala, prije trudnoće sam nosila XS... joj jedva čekam malog u kolica a ja nove haljince i čizme. njemu sutra idem kupiti ono ovjčje krzo da mu ne bude hladno..... ajmekak se veselim
dugo nisam bila tak sretna kao u zadnje vrijeme
![]()

sad tek jedva čekam da malac ide van pa da ih mogu nositi.

nesvjestica me hvatala dok sam ovo tvoje čitala
kad mali dođe kak mi bude
i kekse..danas mi je rođendan. kolač nisam pekla jer sam jučer istegnula mišić rebra,boli me da jedva hodam,ovu noć sam spavala valjda sve skupa 3 sata,premještala sam se od sobe do boravka,ležala,šetala,užas,moram poslije staviti oblog,još moram danas do doktorice,a kod nje se uvijek čeka po par sati,ne znam kak bum to.
, jel najljepši ? A za bolnu kičmu, nadam se da je bolje nakon khmm spavanja

) ali sam tek treći, četvrti dan na jedvite jade uspjela sjedećki jer sam popucala za pop... (nisu me rezali ali je beba prokrčila put)
traume nosim i tri godine poslije...

I tek je sad nakon mjesec i pol počeo shvaćati da nikad ništa ne odradi kako isplanira. Žao mi ga je, jako, ali s druge strane nemam starce na raspolaganju a i znam da je to jako dobra prilagodba za ono što ga čeka kroz mjesec dana, samo ćemo tome još pridodati i buđenja kroz noć.