Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lili75,
    pisala sam u svoje ime. Nisam spominjala one koji će glasati za, niti mplicirala da oni ne misle svojom glavom. Svatko ima slobodu odlučiti.

Ja glasam protiv.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Lili75,
    pisala sam u svoje ime. Nisam spominjala one koji će glasati za, niti mplicirala da oni ne misle svojom glavom. Svatko ima slobodu odlučiti.

Ja glasam protiv.
    sve 5, onako kad se doslovno čita ispadne drugačije. Slažem se s tobom, svatko zna za sebe.

Kao što reče beti3 samom definicijom braka u Ustavu uopće se ne ukidaju prava istospolnih zajednica, ona svoja prava imaju s tim i bez, samo što se ne zovu bračni supružnici.Tako je i u prijedlogu Obiteljskog zakona koji stoji na Vladi.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    sve 5, onako kad se doslovno čita ispadne drugačije. Slažem se s tobom, svatko zna za sebe.

Kao što reče beti3 samom definicijom braka u Ustavu uopće se ne ukidaju prava istospolnih zajednica, ona svoja prava imaju s tim i bez, samo što se ne zovu bračni supružnici.Tako je i u prijedlogu Obiteljskog zakona koji stoji na Vladi.
    U potpunosti se slažem sa tobom Lili75!.....Osim toga nitko nema pravo na dijete već samo dijete ima prava!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •