Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A uzgred, ono što je bitnije od ovakvih uleta je recimo nedavni slučaj ovdje na forumu da je žena eutanazirala zdravog i mladog psa upravo iz ovih svih razloga oko kojih ovdje diksutiramo, bila je napadnuta do te mjere da se morala povući sa foruma, prijetnje tužbom i slično...
    Jer opet je u prvi plan izbilo to što je učinila, a ne zašto je to učinila, a učinila je to zbog razloga što je baš u to zašto nitko nije uputio, ali naravno opet po prirodi stvari nije kriv niti uzagjivač koji joj je prodao psa, niti sve te ružičaste priče oko pasa.
    Gdje je tu logika, ja je ne vidim, ali očito je uvijek bitnija posljedica, a ne uzrok, a za uzrok nikad nitko ne pita, ali upirati prstom svi znamo. Da li će se pri tome netko uvrijediti manje mi je bitno, bitnije mi je da se tako nešto događa što manje puta do nikada, pa kolika god cijena za to bila.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    A uzgred, ono što je bitnije od ovakvih uleta je recimo nedavni slučaj ovdje na forumu da je žena eutanazirala zdravog i mladog psa upravo iz ovih svih razloga oko kojih ovdje diksutiramo, bila je napadnuta do te mjere da se morala povući sa foruma, prijetnje tužbom i slično...
    Jer opet je u prvi plan izbilo to što je učinila, a ne zašto je to učinila, a učinila je to zbog razloga što je baš u to zašto nitko nije uputio, ali naravno opet po prirodi stvari nije kriv niti uzagjivač koji joj je prodao psa, niti sve te ružičaste priče oko pasa.
    Gdje je tu logika, ja je ne vidim, ali očito je uvijek bitnija posljedica, a ne uzrok, a za uzrok nikad nitko ne pita, ali upirati prstom svi znamo. Da li će se pri tome netko uvrijediti manje mi je bitno, bitnije mi je da se tako nešto događa što manje puta do nikada, pa kolika god cijena za to bila.
    o uspavljivanju zdravog psa u zemlji koja ima organiziran prihvat u azile upravo takvih zivotinja koji su dosli u ruke neodgovornim vlasnicima koji su htjeli imati pesa za kojim ce se svi okretati (ali ne zbog toga jer je pas odlicno odgojen, nego iz straha) nema se kaj puno za reci. tako se i djeca rode u zlostavljackim obiteljima, neku zatuku vlastiti roditelji, neke siluju. tak im je valjda pao grah

pas bas kao i svaka druga veza sa ziovim bicem zahtjeva odgovornost i predanost. odnos se gradi i razvija i ideja je da uzivate zajedno. ali kako su ljudi vrlo cesto sebicni, neodgovorni i nesvjesni vlastite gluposti i psi stradaju kad dodju u ruke takvim osobama. neke jos jednostavno nije dodirnula evolucija koja sa ovom indigo generacijom podize stupanj svijesti pa se osim golog shopinga kao smisla zivota i najprimitivnijeg prezivljavanja ti ljudi nisu u stanju kvalitetnije baviti ni samim sobom ni drugima (i ljudima, i zivotinjama i prirodom i planetom koju jednosmjerno iskoristavaju)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •