Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ovaj mali pinč je stvarno sladak
    ali fakat ne kužim koja je svrha govoriti psu "sit, jump, spin"? i to jedno za drugim
    za "sit" kužim
    ali za "jump i spin" baš i ne, koja je svrha?
    osim ako želiš od psa raditi klauna za zabavu

i nisam znala da se dijete odgaja od dana kad je rođeno
    vjerojatno sam ih odgajala u razdoblju dojenja, spavanja i njihovog urlanja u grčevima, a da to ni ne znam

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ovaj mali pinč je stvarno sladak
    ali fakat ne kužim koja je svrha govoriti psu "sit, jump, spin"? i to jedno za drugim
    za "sit" kužim
    ali za "jump i spin" baš i ne, koja je svrha?
    osim ako želiš od psa raditi klauna za zabavu

i nisam znala da se dijete odgaja od dana kad je rođeno
    vjerojatno sam ih odgajala u razdoblju dojenja, spavanja i njihovog urlanja u grčevima, a da to ni ne znam
    puno pinceva radi agility ili dog dance http://www.youtube.com/watch?v=n936e073z58 , dio ljudi to radi za zabavu. psi to obozavaju (obrati paznju na to da zenama psu rukom cijelo vrijeme daje komande i sve te komande su samo povezane )

meni je osobno komanda "mrtav" katastrofa premda sam se na ovo nasmijala http://www.youtube.com/watch?v=HGXIXLa5ID0

psi jednostavno raditi gluposti sa svojim obiteljima, mi saljemo luku da budi sebastiana. sa martom smo se po stanu igrali skrivaca. psima je najgore kad ih se u ime slobode zapostavi i sa njima se ne radi. dobro odgojen pas je bas kao i dobro odgojeno dijete svugdje dobrodosao gost. sa psom koji odlezi sat vremna mozes i u restoran i na plazu dok neodgojeni pas smrdi doma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •