Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je sada došlo vrijeme za ovo!
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/j...13/714332.aspx

ne bih rekao. nije žvaka za seljaka, niti zna svinja što je dinja. ne znamo mi vladati ni upravljati. nas jedino spašava prodaja apsolutno svega što imamo (vode, željeznica, turizam, struja, ceste...) osim trobojnice za grbom, jedino materijalno. tako ćemo moći kriviti za naš položaj sve druge osim sebe.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Andro-gen prvotno napisa Vidi poruku
    ne bih rekao. nije žvaka za seljaka, niti zna svinja što je dinja. ne znamo mi vladati ni upravljati. nas jedino spašava prodaja apsolutno svega što imamo (vode, željeznica, turizam, struja, ceste...) osim trobojnice za grbom, jedino materijalno. tako ćemo moći kriviti za naš položaj sve druge osim sebe.
    E, ovo su razlozi zašto se ne ulaže u školski sustav. Pa lakše je upravljati profanom masom koja nema pojma nego se natezati s obrazovanim narodom koji misli.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    E, ovo su razlozi zašto se ne ulaže u školski sustav. Pa lakše je upravljati profanom masom koja nema pojma nego se natezati s obrazovanim narodom koji misli.
    Radim u jednoj prosječnoj školi, u manjem gradu. Većina mojih učenika ne želi razmišljati. Rekli su im (negdje, netko) kakve stavove trebaju imati i to je to... Čak mi se i prijetilo gradonačelnikom (roditelj) kada sam pokušala uspostaviti međunacionalnu toleranciju u svome razredu.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Radim u jednoj prosječnoj školi, u manjem gradu. Većina mojih učenika ne želi razmišljati. Rekli su im (negdje, netko) kakve stavove trebaju imati i to je to... Čak mi se i prijetilo gradonačelnikom (roditelj) kada sam pokušala uspostaviti međunacionalnu toleranciju u svome razredu.
    Kako mogu razmisljati na vjeronauku? Moj B nikada nije dosao iz skole i rekao - kako smo super razgovarali o tome i tome na zemljopisu ili matematici, ma niti na satu razredne zajednice, nikada mi nije gorljivo prepricavao o tome sto su govorili u okviru zdravstvenog odgoja (uopce ne percipira te teme), ali zato nije bilo drustvenog dogadjaja kojeg na vjeronauku nisu iskomentirali, naravno, i referendum, i nakon preporuke ministarstva da se u skolama ne namecu stavovi ili sto vec.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •