Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

i ja sam u postupku u Poliklinici Škvorc na uputnicu. Ako vas bilo što zanima pitajte rado ću odgovoriti. Inače dojmovi su jako dobri. Cijeli tim je jako susretljiv i dr. Škvorc je jedna krasna osoba koju možete sve pitati i skroz opušteno razgovarati. Prije nego smo se odlučili pokušati kod njih pretražili smo cijeli net o postupcima kod njih i vrlo malo info smo našli i baš mi je žao zbog toga.Očito nisu "razvikani" kao neki ali mi smo im dali priliku i nije nam žao. Prošli smo i VV i Petrovu i IVF polikliniku tako da iskustva već imamo i možemo uspoređivati. Svjesna sam da je jedini uspjeh rođenje djeteta ali iz iskustva znam da nije ni sve u klinici u koju idete jer nisu oni čarobnjaci. Jednostavno se sve zvijezde moraju poklopit i sreća mora biti na vašoj strani. Tako da ako i ne uspije ovaj postupak bar smo se osjećali kao ljudi i bili primljeni na jedan jako uljudan način.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj antalya prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam u postupku u Poliklinici Škvorc na uputnicu. Ako vas bilo što zanima pitajte rado ću odgovoriti. Inače dojmovi su jako dobri. Cijeli tim je jako susretljiv i dr. Škvorc je jedna krasna osoba koju možete sve pitati i skroz opušteno razgovarati. Prije nego smo se odlučili pokušati kod njih pretražili smo cijeli net o postupcima kod njih i vrlo malo info smo našli i baš mi je žao zbog toga.Očito nisu "razvikani" kao neki ali mi smo im dali priliku i nije nam žao. Prošli smo i VV i Petrovu i IVF polikliniku tako da iskustva već imamo i možemo uspoređivati. Svjesna sam da je jedini uspjeh rođenje djeteta ali iz iskustva znam da nije ni sve u klinici u koju idete jer nisu oni čarobnjaci. Jednostavno se sve zvijezde moraju poklopit i sreća mora biti na vašoj strani. Tako da ako i ne uspije ovaj postupak bar smo se osjećali kao ljudi i bili primljeni na jedan jako uljudan način.
    Poslala bih ti pp,al su ti iskljucene,da ne idem off topic,thanx

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj antalya prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam kod njih Slažem se s tobom, čitav tim uključujući anesteziologa (skroz je simpa i kul), je topao i susretljiv. Iako mi se čini da od ovog postupka ništa (ivf, dvije jajne, jučer je bila punkcija ali još nisu pripustile spermiće danas kada sam nazvala da vidim ima li partija), mislim da ću ponovo pokušati kod njih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •