inesz pa evo meni je stimulacija bila suprefact sprej i puregon 1050 jedinica (to bi ispalo 14 kom ali pošto je u penu onda računam u jedinicama ,valjda sam se dobro izrazila), dobila sam 8 js od toga 5 embrija. Budući da sam ja inzistirala na transferu 5 dan evo sad sam u fazi čekanja. Danas je 4 dan i sutra bi trebao biti transfer. Ako ih više preživi zamrzavaju se. Zamrzavanje se ne plaća jer to pokriva uputnica od postupka,ali kad se ide na odmrzavanje onda se plaća.Nisam pitala koliko tak da to ne znam. Ja sam prošli ciklus odradila prirodnjak u fazi čekanja i obavljanja papirologije.Ulovili smo js i transfer je bio 3 dan osmostanične mrve ali nije se primila. Čim sam dobila odmah smo krenuli u stimulirani tak da nismo gubili vrijeme. Inače anestezija se plaća 1000 kn,ako ne želite onda dobijete ketonal ili tako nešto. Ja sam išla bez anestezije u prirodnjaku i tu 1 js nisam ni osjetila ali sad sam uzela anesteziju pošto je više kom u pitanju. Uglavnom čekanja nema sve ide po ps-u...za 2014 još neznaju ali imaju volju obnoviti ugovor sad je samo pitanje dali će im hzzo odobriti kao što je već netko rekao.