Stranica 6 od 14 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 663

Tema: Božićni kolači 2013.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

maslac

drago mi je da moj recept živahan

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Btw, jel netko radio princess pufice bez grozdjica? Ja ih ne podnosim, ne bih ih stavljala, hoce li mi to jako promijeniti ishod?
    mislim da hoće, nažalost

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam radila puffiće bez suvog grožđa (BAŠ ga ne volim, a ni moji)
    svejedno su bili fini, familija je oduševljena

Mojca ne znam još kako izgleda taj mlin za klinčiće, kad odem kod prije da sameljem, javim

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Ako stavljaš zobeno i raženo, neznam kako oni reagiraju s kvascem, mislim da se ne bi digli lijepo, pa stavi više praška za pecivo, onu jednu kesicu. Umijesto jaja stavi malo mlijeka oko 1dl, ipak ti treba neko vezivno sredstvo, a masnoću možeš koju želiš. Kažem, jedino neznam za brašno Bijela čoksa je za ukus, nije bitna za razvoj priče. Stavi malo više tamne!
    mislila sam bananu zdrobit i malo zobenog mlijeka, ne smije ni kravlje mlijeko.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Trebala bih recept za neke čokoladne kekse. Nešto kao krašuljci ili tako nešto.
    http://forum.roda.hr/threads/77681-Pipli-s-cookies

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    mislila sam bananu zdrobit i malo zobenog mlijeka, ne smije ni kravlje mlijeko.
    Može banana umjesto jaja, ma nema tu šta ne uspiti

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam radila puffiće bez suvog grožđa (BAŠ ga ne volim, a ni moji)
    svejedno su bili fini, familija je oduševljena
    i ja sam ih radila, i sa i bez grozdjica
    meni osobno nisu falile, a oni koji ih ne podnose su bili odusevljeni

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca mi je preporučila da pogledam ovaj recept, djeluje mi super, ali kako imam u planu raditi narančine ploške, ne bih i kuglice s okusom naračne, pa mooolim još koji provjereni recept za neke "dječje" kuglice. Dječje u smislu kompaktne smjese koju mogu i djeca sa mnom oblikovati i uvaljavati u šarene mrvice, mljevene orahe, sjajne kuglice... Bez ruma i grožđica (jer ovo drugo ne vole, a za ono prvo još ne znam ), lješnjaka (alergija) i naranača.

Jako mi se sviđaju snowball cookies, definitivno će doći na red, ako ne već ovih blagdana.

Prošle godine sam po prvi puta radila trokute s lješnjacima, svima su se jako svidjeli, evo ako netko nema recept.
    Posljednje uređivanje od Shanti : 16.12.2013. at 16:08

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ovi trokuti od lješnjaka su super, ja ih skoro svake godine radim za Božić.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

netko je tražio (pominjao me) imam recept za zebra tortu , fora je ali ne biskvit jedne boje krema druge nego se krema tako pravi da u presjeku izgleda zebrasto..
    ako nekom treba pisat ću
    Posljednje uređivanje od pužić : 17.12.2013. at 16:06

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kod nas ove god brzinski kolači-Božićni keksići, Figaro kolač s oblatnama,kuglice s narančom, lažna mađarica (s rozen korama) i mileram torta, eventulano kolač od mrkve ako bude trebalo da popuni repertoar

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca mi je preporučila da pogledam ovaj recept, djeluje mi super, ali kako imam u planu raditi narančine ploške, ne bih i kuglice s okusom naračne, pa mooolim još koji provjereni recept za neke "dječje" kuglice. Dječje u smislu kompaktne smjese koju mogu i djeca sa mnom oblikovati i uvaljavati u šarene mrvice, mljevene orahe, sjajne kuglice... Bez ruma i grožđica (jer ovo drugo ne vole, a za ono prvo još ne znam ), lješnjaka (alergija) i naranača.

Jako mi se sviđaju snowball cookies, definitivno će doći na red, ako ne već ovih blagdana.

Prošle godine sam po prvi puta radila trokute s lješnjacima, svima su se jako svidjeli, evo ako netko nema recept.
    ČOKO KOKOS KUGLICE
    20 dkg keksa
    10 dkg kokosa
    25 dkg štaub šećera
    1 vanilin
    3 žlice ruma
    3 žlice putra
    10 dkg mliječne čokolade
    1,5 kavena šalica vode

sve osim kokosa i keksa prokuhati i u vruće umješati kokos i kekse
    kada se ohladi, oblikovati kuglice i uvalajti u kokos

kopiram ti sa stare teme, moji klinci vole ove kuglice

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ubacujem se pratit za složit finalnu listu
    Za sada radim:
    linzere
    mak kocke

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca mi je preporučila da pogledam ovaj recept, djeluje mi super, ali kako imam u planu raditi narančine ploške, ne bih i kuglice s okusom naračne, pa mooolim još koji provjereni recept za neke "dječje" kuglice. Dječje u smislu kompaktne smjese koju mogu i djeca sa mnom oblikovati i uvaljavati u šarene mrvice, mljevene orahe, sjajne kuglice... Bez ruma i grožđica (jer ovo drugo ne vole, a za ono prvo još ne znam ), lješnjaka (alergija) i naranača..
    KUGLICE S KOKOSOM I KEKSIMA
    10dag keksa (kao pettit beure)
    3dag badema
    8dag čok.za kuhanje
    3dag bijele čokolade
    1žlica slatkog vrhnja
    1/2 žličice instant kave u prahu (može i bez toga)
    5dag kokosa

Ovo je recept za malo kuglica, neznam ni ja koliko, možda nekih 30-ak komada ili manje
    Bademe oljuštite i sitno nasjeckajte, kekse sameljite i pomiješajte s bademima. Otopite čokoladu za kuhanje na pari sa žlicom slatkog vrhnja i malo vode. U toplo umiješajte kekse s bademima. U ohlađenu masu dodajte naribanu bijelu čokoladu pazeći da se ne otopi. Oblikujte kuglice i uvaljajte ih u kokos.
    Meni je ovaj receptić jako drag, brz i jakooo fin!
    Posljednje uređivanje od fingertips : 17.12.2013. at 17:30

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ove godine samo mađarica i torta od (odmrznutih)malina. Toliko su se prejeli slatkiša od sv.Nikole da vlada intolerancija na šećer. Možda ispečem i strudl od šljiva isto iz škrinje da pokrenemo probavu LOL

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Plivadoni, crni i bijeli by apricot
    Sastojci:
    15 dag lješnjaka (popržiti i fino samljeti)
    8dag šećera u prahu
    7dag maslaca
    5dag čokolade (u bijeloj varijanti, ako je čokolada masnija, staviti malo manje)
    Umiješati tijesto i praviti maaale plivadončiće (što manji, to bolji – ovisi koliko živaca imate).
    Protvan isprati hladnom vodom, poslagati plivadone i ostaviti preko noći. Sutradan ih peći na 110°C, a onda ostaviti da se dalje suše u isključenoj pećnici. (Pazite na veličinu – pri pečenju dosta narastu).

Pitanje: Na kojoj temperaturi trebaju plivadončići prespavati noć (sobna temp. ili frižider)? Također, koliko dugo ih treba peći na 110C?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Ove godine samo mađarica i torta od (odmrznutih)malina. Toliko su se prejeli slatkiša od sv.Nikole da vlada intolerancija na šećer. Možda ispečem i strudl od šljiva isto iz škrinje da pokrenemo probavu LOL
    SOrry na offt. - moji su ove godine OSTAVILI slatkiše od sv.Nikole - nitko ih nije ni pogledao. Nadam se da će i kod tebe biti tako već iduće godine. MOji su jednostavno prerasli to prejedanje, na svu sreću. ALI mm nije, he he he... Čak je i mene dopala trećina jednog čokoladnog lika.

Ont. od "mokrih" kolača namjeravam za Božić napraviti podravske kocke, s kavom (mlađi sin je obožavatelj iste): http://www.coolinarika.com/slika/pod...-sa-kavom8230/.
    To dugo nisam radila, a bitno je odabrati nešto što gerijatriji ne smeta za gebise + da se i djeca slažu s odabirom kolača.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

To dugo nisam radila, a bitno je odabrati nešto što gerijatriji ne smeta za gebise
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

joj, peterlin, sva sam se zamuljala s maskarom ispod očiju

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

naime, nisam imala pojma šta je gebis, nešto mi bacalo na giht (o kojem si nekada pričala) pa sam išla guglat
    a kada sam izguglala ovo uhvatio me smijeh.

na temu
    ja obožavam podravske kocke, a poodavno sam ih jela. ne znam bi li mi sada bile preslatke? naime, zadnjih 10 godina sam velike količine šećera izbacila iz kolača.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    naime, nisam imala pojma šta je gebis, nešto mi bacalo na giht (o kojem si nekada pričala) pa sam išla guglat
    a kada sam izguglala ovo uhvatio me smijeh.

na temu
    ja obožavam podravske kocke, a poodavno sam ih jela. ne znam bi li mi sada bile preslatke? naime, zadnjih 10 godina sam velike količine šećera izbacila iz kolača.
    Aha, vidiš kak se uče strani jezici! Ali dobro te razumijem, kao i reakciju. Asocijacija - jedan od Krležinih eseja (nemam pojma više što je to bilo i u kojem obliku) ali bila je riječ o kazališnoj predstavi neke od njegovih drama... E, sad, koja je bila, nije ni bitno. Uglavnom - radi se o tome da predstava treba početi, a glavni glumac je izgubio gebis i nigdje ga ne može naći... Tekst koji pamtim ide ovako:

"Na kraju se DENTIJERA našla u Sotošekovoj grah-salati!" Tu riječ ću valjda pamtiti za sva vremena. Eto, sad smo spomenuli i talijansku (ili francusku) varijantu!

Naravno, sad i meni cure suze od smijeha.... Maskara je srećom smeđa, valjda se ne bude jako razmuljala... he he he... Fala na ovome, baš mi je falilo malo smijeha!

Ont. U podravskim kockama ja sam i inače smanjivala količinu šećera za 25-30%. Može u svemu osim u gornjem preljevu (šaum) jer taj se raspada ako nema odgovarajuću količinu šećera.

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    netko je tražio (pominjao me) imam recept za zebra tortu , fora je ali ne biskvit jedne boje krema druge nego se krema tako pravi da u presjeku izgleda zebrasto..
    ako nekom treba pisat ću
    Ja sam bila žicala, al je već prošao rođendan, napravila sam zebra-presjek tortu. Hvala svejedno!

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Da se i ja pridružim,....
    naime, trebam recept za kolače koje nemam pojima kak se zovu al su mi fini pa bi to probala napravit.
    gore i dole je oblatna a u stedinu ide neka krema od mislim oraha ili lješnjaka i čokolade.
    visoki su oko 2cm a režu se na debljinu prsta
    jesam fino objasnila
    ima možda netko?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zovu se napolitanke bake anke, ima recept negdje na forumu, al ne stignem ti tražiti.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam jučer sve suhe zgotovila a mokre ne radim za Božić:

zobeni kokos cookies
    florentineri
    marcipan medenjaci
    linzeri sa lješnjacima
    linzeri sa makom
    limun-ružmarin keksi
    limun-čokolada trokuti
    kardamom kuglice
    cimet štangice
    čoko snježne kugle
    i kokos-limeta štangice-neuspjele

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni treba neka alkoholna krema za oblatne. Ili mi preporučujete da jednostavno skuham kremu od jaja na pari i ulijem alkohol unutra?

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

joj super,
    hvala

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sinoc ispecene krancle ili ti ga zvjezdice.
    uvijek ih zamijesim punoooooooo, a onda navecer u neko doba mrzim sama sebe.
    ali to je iza mene. sad jos kad naparvim kore za 3-4 madjarice kao da sam napravila sve, ovo drugo mi je pice od cake (radim puno kora, jer na badnjak idemo kod familije, ja sam kolac djevojka, starijoj sestri radi ove godine kolace za bozic, i za doma da se nadje, da odmah odgovorim na pitanje zasto toliko.)
    danas pecem paprenjake i mozda napravim jos nesto, ne znam, jer balerina ima pokazni sat na ritmici, a navecer imaju neko polaganje oboje, na teakwondoou, u kojoj rupi cu peci ili kad nevecer, ne znam. pa prema tome ce biti i broj kolaca.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Meni treba neka alkoholna krema za oblatne. Ili mi preporučujete da jednostavno skuham kremu od jaja na pari i ulijem alkohol unutra?
    Evo ti pijanih napolitanki bake Ane (izvor "Hrana i vino") pa usporedi sa svojom idejom: http://www.youtube.com/watch?v=N5Ukj7LEwDY

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neloše, hvala Peterlin!

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja u oblatnama radim figaro
    http://www.coolinarika.com/recept/705753/
    a meni treba ideja tj mišljenje -imam lješnjake a ekipa želi jaffa kuglice pa me zanima da li da u svaku kuglicu ubacim po lješnjak ili bolje da ih smrvim na komadiće pa u smjesu ubacim da dobijemo nešto slično kao čoksa s narančom i lješnjacima?
    i sam da napomenem da nisam još ni počela i ne znam ni sama kako i kad ću stići
    Posljednje uređivanje od pužić : 18.12.2013. at 13:03

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja bi na tvom mjestu napravila stih probu sa jednim i drugim i odlucila.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Puno hvala svima na temi, mislim da sam listu napravila

samo hoću reći onima koji mogu doći do neprskanih limuna i naranči, meni su u ovo doba godine predivne tradicionalne dalmatinske torte, lani smo napravili 3.
    Moja omiljena je Dubrovačka torta http://www.coolinarika.com/recept/763050/, a tik do nje Hvarska http://mari-the-gold.blogspot.com/20...la-starih.html

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ne kužim ovaj figaro
    radila sam ga prije jedno 20 godina i krivo pročitala pa u karamel ubacila sjeckane orahe
    kad je to počelo divljati povratka više nije bilo.

pužić je li ovo dobar recept?
    cijela jaja, maslac i šećer se izrade mikserom, pa se stavi kuhati (u to dodaš sjeck. orahe) dok se ne zgusne.
    ovo mi je fora "dok se ne zgusne"
    ok, stigne li se to zgusnuti dok se otopi šećer?
    ajde pomozite, ja bih to radila.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja bi na tvom mjestu napravila stih probu sa jednim i drugim i odlucila.
    looool

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moze savjet/ideja s linkom :D za neke kekse/kolacice s orasima? imam domacih oraha pa da njih iskoristim za kolace.
    i da nisu suhi, ne volimo suhe :D
    i da nema grozdjica :D njih ne volim ja :D

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ti bi kekse, a ne bi da su suhi :D
    evo ti ovaj, ja sam ga radila prošle godine i genijalan mi je.
    brži za formirati i izrezati nego zvjezdice s pekmezom ili ne daj Bože vanil kiflice.

davidove rolnice

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

vaniline me ubijaju godinama. prestrasno nesto. okusom su boznastvene, ali izgledom. jednom su mi se sve kiflice spojile u jednu masu u pecnici. rekla sam da ako cu ih raditi, radit cu ih modlicama u neke oblike. nema vise kiflica!

ovaj tvoj recept, pretpostavljam da moze i bez grozdjica :D
    a rum ispari u pecnici, ne? :D

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

joj, nisam ni čitala recept, pa sam previdjela grožđice
    ma kakvi, nisam stavljala ni jedno ni drugo jer ni ja ne volim, nego sam dodala malo domaćeg pekmeza od marelice jer sam ga morala potrošiti :aleks:
    stavljaš u bazu (pofureni orasi) što god hoćeš!
    jedino pazi da ti fil bude dovoljno čvrst jer će ti u protivnom curiti iz rolnica.
    ja sam recimo zaboravila dodati prezle pa mi je malo pocurilo, ali ništa zato.

u nekoliko jufkica podijeliš to tijesto, svaku razvaljaš, premažeš filom, zarolaš i režeš tanjurićem ili nožem.
    ma čas posla, vjeruj mi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    vaniline me ubijaju godinama. prestrasno nesto. okusom su boznastvene, ali izgledom. jednom su mi se sve kiflice spojile u jednu masu u pecnici. rekla sam da ako cu ih raditi, radit cu ih modlicama u neke oblike. nema vise kiflica!

ovaj tvoj recept, pretpostavljam da moze i bez grozdjica :D
    a rum ispari u pecnici, ne? :D
    A raspucani kifli od oraha? Ali to je zeznuto i traži malo iskustva iako je sam recept jednostavan... ide u to orah, šećer, mrvica brašna, jaja i čokolada. Fini su mekani ako ih se ne prepeče, inače se mogu koristiti za lomljenje zubi.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jednom su mi se sve kiflice spojile u jednu masu u pecnici.
    hahahaha, šuti, šta se meni sve izdogađa s tim kolačima

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

eee treba mi nesto sto je cas posla jer muz ima fobiju od bozicnih kolaca jer svake godine crkavam od umora, pa je ove reko da ne zeli kolace, da mu je to draze nego da gleda mene mrtvu umornu i zivcanu kako ili kasnim ili siszim jer mi ne uspjeva ili sam preko dana sva nikakva i da bi radje veceri proveo samnom uz casu vina i dobar film nego mene u kuhinji sa slomom zivaca.
    i uvijek pretjeram pa onda te kolace moraju jesti do korizme

L. je vec pitala kad planiram pocet raditi toblerone, nju samo to zanima :D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

leonisa, palo mi je nešto jednostavno na pamet. Ne idu u to cvebe, brzo je gotovo i može stajati:

Orah štangice

Tijesto:
    7 dag margarina
    3 žumanjka
    12 dag šećera
    To sve dobro miješati da pobijeli.
    Dodati 9 dag brašna i malo (1/3 paketa) praška za pecivo i polako umiješati snijeg od 3 bjelanjka
    Ispeći u namazanom i posipanom plehu (pravokutni manji, NE onaj veliki od pećnice, u taj ide dvostruka smjesa!!!)

Krema (zakuhati dok se tijesto peče):
    10 žlica šećera
    4 žlice vode
    4 rebra čokolade za kuhanje
    To otopiti na sasvim laganoj vatri.
    Dodati 10 dag margarina, 15 dag mljevenih oraha i 1 čep ruma.
    Na vruće tijesto iskrenuti vruću kremu i razmazati.
    Posipati mljevenim orasima za dekoraciju.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.12.2013. at 14:03

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    hahahaha, šuti, šta se meni sve izdogađa s tim kolačima
    kad mi netko kaze kako su to jednostavni kolaci zelim mu nabiti sve kiflice u guzicu
    imam traume od njih. uzas!
    a i onih 4 komada koji u zdjelici zavrse u obliku kiflica uvijek puknu prije nego zavrse na stolu :D

a i vecina njih ne bude kiflica vec kifla :D

peterlin tnx!
    nadam se da to u pecnici ne raste inace ce zavrsiti ko kiflice, kakve sam srece
    Posljednje uređivanje od leonisa : 18.12.2013. at 14:04

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    kad mi netko kaze kako su to jednostavni kolaci zelim mu nabiti sve kiflice u guzicu
    imam traume od njih. uzas!
    a i onih 4 komada koji u zdjelici zavrse u obliku kiflica uvijek puknu prije nego zavrse na stolu :D

a i vecina njih ne bude kiflica vec kifla :D

peterlin tnx!
    nadam se da to u pecnici ne raste inace ce zavrsiti ko kiflice, kakve sam srece
    Raste kao i svako drugo biskvitno tijesto, ali ne jako, jer ide samo malo praška za pecivo. Tijesto nije jako debelo. To je gotovo za pol vure i zato je omiljeno kod mene doma. Radim to i s kokosom umjesto oraha i tada se zove "lažni čupavci". Jedina je razlika što za lažne čupavce ne odvajam bjelanjke nego derem sve zajedno, pa bi se tako sigurno moglo napraviti i s ovim.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ok, spremna sam .
    Keksici sa pekmezom, kiflice sa orasima, paprenjaci, isleri i rafaelo kuglice.
    sve potrebno je u kuhinji i krecem ...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

naisla sam na lazne cupavce na prvoj stranici pa cu baciti pogled. znaci, tanko cca? na koliko tanko ga razvaljam? i jel ide u pecnicu ko biskvit ili radim od tijesta oblike, tj. rezem ga?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, spremna sam .
    Bravo!

Ja čekam sutra da opljačkam Lidl - imaju sniženje. Rekla mi je kolegica da margarin koji inače košta 3.99 kn bude po 2.99 kn od sutra. Ja toga ne trebam puno, ali trebam brašno i šećer, čokoladu, kakao u prahu i druge stvari koje su također na akciji: http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-74302...rtkom-2760.htm

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, spremna sam .
    bas sam sinoc poslala frendicama poruku pocinjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Stranica 6 od 14 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •