kokos, i sama željno očekujem kada će se dogoditi to drugo čudo da više ne pokazujem interes za -imati dijete-. Razum mi govori da do toga mora doći, ali kada?? Nije da nemam neki svoj život, ali prije MPO sam stalno imala neke ciljeve koji bi me veselili (obrazovanje, jezici, rekreacija i sl.), a sada jedno veliko ništa. Kao da čekam da sto posto izađem iz MPO pa će onda biti bolje. I kod mene je tako da me dolazak na rodu samo vrati natrag iako više i nisam ovdje aktivna i uvijek taj povratak me iznova "motivira" za neki postupak za koji ubrzo shvatim da nemam snage. Naravno da ovdje ima i drugih dobrih tema, i meni je ovo prvi, ali i jedini forum s kojim sam živjela intenzivno nekoliko godina, upoznala predobre ljude i zbog toga će mi ostati u sjećanju zauvijek, eto pomislim pa "prošetaj" do recepata ili filozofskog kutka, no prije nego se snađem već sam na PO ili Prije začeća (smiješno, ali istinito). TeddyB., drago mi je da si dobro što se ove naše trenutne teme tiče i pomalo ti zavidim . ...Kako ina33 kaže "A tu sam i dijelom jer su to neispricane price pa me to motivira da se motam ovuda.", i to potpisujem. Ali bojim se da nam to neće uspjeti jer velika većina cura koje nisu uspjele više nisu ovdje - ovdje se slažem s kokos.
Sad kad završim s ovim pisanjem, pogodite što ću prvo pogledati? ... Pa naravno, kliniku u Makedoniji koju preporuča hulija
Moje drage "stare" forumašice veliko