Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku

Naravno, svjesna sam da postoje razlike u moći i eksploataciji onih slabijih, ali moj komentar ne ide u tom smjeru. Ja sam više za to da u svojoj borbi, aktivizmu, komentarima, osjećajima itd. stvari sagledavamo malo šire, malo manje plošno, malo manje usko...nisu neke stvari ili pojave a priori loše, niti a priori dobre.
    pa meni se upravo cini da imam siru sliku od ostalih. no mi se nismo slozile, ako se dobro sjecam, samo sam se s emsom slagala na temi, da je prostitucija kako god okrenes eksploatacija i da nema slobode izbora (odnosno da je postotak zanemariv).
    isto tako gledam i u ovoj temi. ne vidim to kao oslobodjavajuce za zenu vec upravo suprotno, porobljavajuce.

sjetite se mineine sise koja je ispala na koncertu. mislim, sta se nakon toga dogodilo? skoro zaboravljena opet je postala sveprisutna. naizgled, takvi odabiri izgledaju da su slobodni, ali u siroj slici oni su i te kako uvjetovani i predodredjeni. kad nista drugo ne prolazi, prolazi seks. i cinite popularnom i sveprisutnom. i uspjesnom.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    pa meni se upravo cini da imam siru sliku od ostalih. no mi se nismo slozile, ako se dobro sjecam, samo sam se s emsom slagala na temi, da je prostitucija kako god okrenes eksploatacija i da nema slobode izbora (odnosno da je postotak zanemariv).
    isto tako gledam i u ovoj temi. ne vidim to kao oslobodjavajuce za zenu vec upravo suprotno, porobljavajuce.

sjetite se mineine sise koja je ispala na koncertu. mislim, sta se nakon toga dogodilo? skoro zaboravljena opet je postala sveprisutna. naizgled, takvi odabiri izgledaju da su slobodni, ali u siroj slici oni su i te kako uvjetovani i predodredjeni. kad nista drugo ne prolazi, prolazi seks. i cinite popularnom i sveprisutnom. i uspjesnom.
    A bogme, nije joj to nešto pomoglo. Da su sise dovoljne, bilo bi ih još više.

Ima istine u tome što pišeš, ali nije to nužno uvijek tako.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    da, ja se nisam slagala s vama. i ok je da imamo različito mišljenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •