Ići ću nažalost samo jedan dan u tjednu, ostalo ne mogu zbog mm-ovog posla. Nadoknađivat ću sama.
Ići ću nažalost samo jedan dan u tjednu, ostalo ne mogu zbog mm-ovog posla. Nadoknađivat ću sama.
I jednom je bolje nego ništa
Javi kako je bilo na prvom treningu, jedva čekam čuti!
eno me VRIŠTIM!!!!!!!!!!!
Stiga paket iz myproteina, i što mislite što se sad desilo!?!?!? Poslali su mi krivo!!!!!! Došao je jedan peanut butter umjesto cashew!!!!!!!!!!!![]()
Ah, događa se.
Predlažem da se više ne gnjaviš s njima i ne gubiš živčeke, nego da vikki i ja podijelimo po pola jednog, pola drugog i gotovo
Što kažeš, vikki?
Ne stignem sad postati, ali može što god predložite, nemoj se gnjaviti opet s reklamacijom, Danči![]()
Peanut je jeftiniji, vratim vam te novce. ma izludili me sad, a izjalovio mi se i sat pa ču morat čekat do 5.mjeseca i sad sam grrrrrrrr
Danči, neka je, ne moraš nam ništa vraćati, neće ni oni tebi. Ajd, nemoj se više oko toga živcirati, vidiš da se vikki i ja slažemo s podijelom ovako.
Uostalom, svi smo dobili gratis po 2 dcl maslaca od indijskih, nećemo se sad bedirati
Žao mi je zbog sata![]()
Ne ne, to nije u redu. Ne prihvaćam da vas dvi izvisite i platite ceh. Podijelit ćete maslac ali ceh ne. Stvarno mi je jako žao kako je sve ošlo u šlape![]()
Jučer 6 dan zadnjeg!!! levela 30DS
Mrzim jumping loungeve i walking push upse. Mrzim.
Al sklekove i odradim sve, al ove skakutavce ne mogu. Ubije me dužina prvog ponavljanja. Drugo još i uspijem skoro do kraja odraditi. Ali prvo ne.
Odlučila sam. Još ću se malo držati Jill, (ripped in 30), a onda krećem sa TurboJamom.
Jel mi trebaju kakvi gadgeti za Chaleane?
Mislim da u nekima ima onaj elastic band, ali ne u svim treninzima.
I ja bi trcala tih 5 km(kavofob da ne budes zadnja)
Vikki jel vodus malenog?
Moram samo dogovorit cuvanje bebaca
ako ćeš ti doći onda definitivno idem i ja
pa budemo zajedno džogirale
nema veze koje stignemo, glavno da je zabavno
md mi je skinuo endomondo na svoj mob, moj glupi iphone je toliko star da ne podržava nijednu aplikaciju
idem proučiti em pa sutra ili prekosutra ujutro mjerim pejs![]()
Posljednje uređivanje od kavofob : 24.02.2014. at 18:08
Ja sam gledala prognozu za nedjelju - kiša, jaka. Mislim da ne budem trčala ako bude takvo vrijeme.
Napravila sam i danas 100 sklekova, uz užasne bolove u svim mišićima. I trebao mi je puno veći razmak između serija.
Navečer me još čeka zumba, insanity preskačem jer onda na zumbi ne mogu ništa odraditi.
evo i mene ovdje(opet) da vam malo podebljam temu (jer sam još debela hahahah)
ALI - prijavak - 6 dana "nove" prehrane + 3 treninga i = -1,5 kg + neprocjenjiv osjećaj.,,,
naravno imam cilj, i ovaj put ne mrdam dok ne odradim do kraja
Ja sam na pet sklekova, a nisam uopće ni počela još s izazovom! Super je to, kad se krenu otvarat te neke stvari. Još kad naučim jump lunges, di će mi biti kraj...
danči ja sam ti na drugom tjednu bete focusa...doduše dugujem dva treninga od prvog, al stignem valjda nekad...ako si prešla alphu nemaš je potrebe ponavljati...bit je da si upoznata sa vježbama jer se jako brzo izmjenjuju, a u beti je ubacio i nešto novih...ja radim sa utezima od 2 kg i za sada su mi dovoljni, nisam spremna za teže...
i u beti nisam dobra sa koordinacijom ruku i nogu...maaaajkooo draga na šta to liči...
roza mašina, samo 100 sklekova...
canaj naravno da nema mrdanja...
Canaj samo se ti drži cilja i rezultati neće izostati
Jučerašnji vježbalački score je C2 i upoznavanje s našom supervježbačicom Anci. Što je najbolje živimo u istoj ulici no eto spojio nas je ovaj topic i medvjedić Krešo
,
Canaj, samo hrabro!!!
larmama i Anci, super za druženje!!!! Ja danas upoznala Ninik
Btw. Anci moramo se vidit
E sad :fanfare: - Danči je jutros u 5,30 istrčala svoju prvu dionicu!!!! Mislim, bolje bi bilo reć odjoggirala, ali nema veze (51min). 2 puna kruga oko cijele Knežije (nešto sitno manje od 6km) u komadu (čak su mi i semafori bili naklonjeni). Eto, vidjet ćemo kamo će me odvest, ali zasad se ne zamaram, glavno da izađem iz kuće i krenem, a pejs će pričekat još neko vrijeme kao sastavnica postavljenog cilja...obzirom na traume iz škole i moj stav prema trčanju (a i upali mišića koju sam zaradila od jučerašnje snage), ovo je jako jako velika stvar za mene, makar mi je jasno da je našim trkačicama ovo malo smiješno, ali eto, ja sam si sva ponosna jer sam si dokazala da mogu i trčat ako to stvarno želim
![]()
e da, zaboravih: najveći mi je problem bilo disanje i curenje nosa. Uhvatila bi ritam na par 100m pa ga opet izgubila i tako u krug. Mislim da sam tu dosta energije gubila nepotrebno. Naučila da bez maramica ne smijem van iz kuće i da kava možda i nije najpametnija na prazan želudac (pekao me, možda sam trebala komad banane ubacit u kljun)....a i da bi možda sloj odjeće manje bio bolja varijanta, al mislila sam da ću se smrznit
Najviše sam razmišljala dakle o disanju ali i o formi - da trčim na srednjem dijelu stopala... Cure trkačice, molim savjete za hranu i disanje
![]()
svima bravo za napredovanje i ustrajnost!
Danci, super!
ni ja nisam trkacica i nikad nisam voljela trcanje
tako da bi i za mene to bio podvig epskih razmjera
ja sam sinoc ab intervals, bilo je prekasno za ista drugo, da susjedima ne odvalim plafon
jedva cekam prec na betu, da si malo razbijem rutinu
jos tjedan i po
j-la, ja sam odradila i alfu i betu, samo gammu nisam, ali me zanimalo da li bi bila tu s nekim u rasporedu. Sad smišljam što ću i kako ću. Ako krene trčanje, onda bi između ubacivala rip't, upper i dynamic core...dakle bez čistog kardija.....
danci, super za trčanje! u 5:30
svaka čast!
i može kava, samo polako, jučer te ništa nisam razumjela na porukama :D
larmama, meni je baš bilo lijepo na kavi. jedino su moja djeca bila ko derlad
inače su divne i drage
jučer sam imala neke uradi sam vježbe, sklepane iz Tatianinih treninga i poslije zcut cardio od Zuzke.
danci bravo
ja nikako nisam od tracanja pa bi i meni to bio veliki podvig. bas sam razmisljala sta cu u sezoni, kako cu s vjezbanjem. jedino
mi na pamet pada trcanje ili bicikla rano ujutro, sve drugo zbog nedostatka prostora otpada :/
ja sam u totalnoj depri!
upoznala sam svoj alter ego
Danci!!!
prvo živimo na suprotnim stranama grada...a radimo tamo gdje ona druga živi...i to sličan posao (bar u istoj branši).
a drugo...ona je tako....baš onako....sitna i dinamitna
a ja sam krupna i spora
:samoubitćuse:
meni je problem disanje kod cardio treninga, zapravo mislim da to totalno neispravno dišem i da zbog toga ne mogu izdržati cijeli trening.
A ne znam kako da to popravim![]()
ninik, ajd sa mnom na kavu da ti bude lakšea ako sam dobro shvatila, onda smo i susjede
potpisujem sve netrkačice
iako, zadnjih par dana se i ja poigravam mišlju da kad ono dobro otopli pregazim sve svoje principe počnem trčati
mene kod trčanja (osim samog trčanja) muči to što je previše time consuming
u svakom slučaju, jučer nisam vježbala, kvragu, bio je prvi dan ciklusa a ja sva luda i umorana i zaspala sam čim sam jastuk dotakla
probat ću ovaj tjedan uvaliti negdje duplić da nadoknadim
Posljednje uređivanje od betty blue : 25.02.2014. at 10:06
hvala ti betty, ali vidjela sam tvoje slike, ne znam da bi me baš utješila!
ali mogle bi na kavu![]()
ispast ce da se javljam samo za kavu, ali mozs kod mene na kavu doci, pa cu te ja tjesiti :D
pa i javljaš se samo za kavu
baš sam si danas mislila na tebe, di si, kak si i kako se ništa ne javljaš!
i kako ćeš sad sigurno reći da marljivo vježbaš ali se ne javljaš!
a sad vidim i da čitaš i pratiš di se kafeniše
a sad za ozbiljno....misliš da bi me ti utješila?!?!?!
sjećam se i predobro tebe i tvoje crvene haljine iz srpnja 2008.!
a k tome nemam ni šešir ni rukavice za kavicu kod tebe...ili to vrijedi samo za čaj?
Pa vi ste sve superwomen što nikad niste trčale pa otrčite 5 km u komadu![]()
Ja sam prvi put uspjela otrčati 500 metara, a nije da nisam bila u formi od teretane i bicikla.
Danči, treba se lagano obući jer se začas zagriješ. Curenje nosa je uobičajeno kad je hladno. A što se disanja tiče, ispraksirat ćeš se, tj. vidjeti kako ti paše. Važno je ne krenuti prebrzo i previše dok ne vidiš kako ide, tj. postupno povećavati brzinu i kilometražu.
Betty, točno je za trčanje da je previše time consuming. Osim samog trčanja trebaš se obući, dobro zagrijati, poslije dobro istegnuti ako ne želiš riskirati ozljede, ne stati naglo, nego malo hodati poslije trčanja, sav si mokar pa tuširanje, pranje kose itd.
j-la, kakva je beta u odnosu na alphu?
i zašto nitko od nadobudnih nije završio gammu?
ja planiram focus kad završim BR, a kako imam blagi OKP, morat ću ga završiti![]()
a ti si lijepa visoka i nisi tako krupna ko što pričaš, a imaš prekrasne oči
a da me sad vidiš kako hodam po stepenicama, odvalila bi od smijeha
Vikki hvala ti, slijedeći put radim promjene.
betty, ja nisam radila gammu jer je izašao P90X3 kojeg sam jedva dočekala pa sam završila betu i prešla....
betty alpha je temelj beti...sve vježbe koje radiš u alphi ponavlja u beti, s tim da uvodi i utege kao i još vježbi...nakon što završiš alphu napucaš malo kondicije tako da beta nije ništa strašnija od alphe...doduše nisam probala cardio, danas ću, pa ću imati potpun uvid...kada daš sve od sebe sve može biti tako da iskašlješ dušu
...
ja bih ti preporučila focus nakon BR-a...imaš dobar temelj da nastaviš...
danči, trčanje u 5:30 ujutro - svaka čast, bravo! meni isto stalno curi nos, ali brišem ga u trku. ne nosim papirnate nego onu malu gazu za bebe (nos mi toliko curi tijekom trčanja da papirnate potrošim za čas).
upravo završila i beta cardio...uffff, dušu sam ispustila...još me N.par puta prekinula...da nije ne vjerujem da bi izdržala...
sesir i rukavice za caj, a bas mi je krasan cajnik, moras ga vidjeti.
i haljina je narancasta a ne crvena, tako da ne pamtis dobro, godine cine svoje
i da vjezbam, ali ne vrijedno kako bi trebala, ali ipak skakucem, ali me sram tu napisati skakutalajer kad procitam sta sve cure rade lagano me depra hvata, recimo ovih rozinih 100 sklekova, ja ne mogu 100 koraka
![]()
Tata je rekao da ce cuvat malog,pa bi mogla na trcanjr..
Al nekak me frka,radim samo sprinteve..nisam trcala dvije godine..
Mislim da cu crknuti tam negdje na trecem kilometru
Kavofob jesi se prijavila?
Jesam.
Al se moram jedno jutro prisiliti izmjeriti pejs, znam da mogu otrčati samo kojom brzinom. Ne želim doći zadnja na cilj
Treba mi malo Dančine volje za buđenje u 5 ujutro
Danas mi je double day focusa, ali mislim da ću samo cardio odskakutati... totalno sam low s energijom![]()
Ja sam bas nekako high s energijompa sam napravila i jucer i danas svojevrsne vjezbe snage koje je danci lijepo nazvala total body :D pa sam si hepi. I poslije cardio. Jucer zuzi, danas nesto by anci (ukljucuje trcanje u mjestu, burpeeje, side lungese, air squatse i sklekove).
Jedna palacinka (s almondom i pirov brasnom).
Posljednje uređivanje od Anci : 25.02.2014. at 19:51
ja 4 krug BR ponavljam treći put, vjerojatno sam vama dosadna no sebi sam baš cool, jer vidim koliki postatak vježbi mogu bolje, više. Sad kad sam se utetfterila ovdje i u bilježnici idem na tuširanje.
A i kod mene se širi miris palačinki, ne znam što je sve smiješao MM, ali ću otkriti![]()
Milasova, ne treba te biti strah, pogledaj rezultate od prošlih godina, žene trče peticu i više od 41 minute, dakle više od 8 min/km, praktički hodaju. Vrijeme nije uopće bitno, ljudi se zabavljaju. Probaj sutra (ako možeš) otrčati npr. 3 km, ali vrlo lagano da ne bi zaradila muskulfiber pa utrka otpada (gadno je kad se upale listoovi, ne znam koliko su ti inače aktivni, ja nakon prvog trčanja od 3 km danima nisam mogla normalno hodati). Možeš i malo trčati, malo hodati, nije to polumaraton, više rekreacija za građane.
Danči, nisam odgovorila za prehranu, to je vjerojatno individualno kao i prehrana kod drugih vrsta treninga. Ja najbolje trčim popodne, nakon što sam već imala dva glavna obroka, jer onda imam više energije (jako nizak tlak, nizak šećer, povremeno i željezo tako da ujutro baš nemam snage). Ono malo što sam trčala ujutro, pojela bih nešto krušno s medom ili pekmezom - lako je probavljivo da ti se ne diže želudac dok trčiš, a opet ti da dovoljno energije. Oni s dužim trkačkim stažem, primjećujem, ujutro uzmu samo bananu ili nešto slično, meni to nije dovoljno. Inače je nekakvo pravilo da se ne trči barem dva sata nakon glavnog jela jer su velike šanse da ga povratiš.
Općenito su za trčanje bitni ugljikohidrati, tj. punjenje zaliha glikogena, pa trkači nekoliko dana prije maratona jedu tjesteninu u velikim količinama i sl. Ne znam jesi li na nekoj redukcijskoj dijeti, no najbolje ćeš vidjeti sama kako se osjećaš trčeći u različita doba dana i s različitom sitošću. Viidš kako Anci dobro ide nakon palačinki
Danas sam nakon više od mjesec dana otrčala Maksimirom, divota od šumskoga zraka, i nije tako dosadno kao na tartanu. Napravila sam 7 km, 6:36 min/km, nisam gledala vrijeme, već sam nastojala ostati u aerobnoj zoni, tj. do 85% maksimalnog HR, i drago mi je da je to u konačnici ispod 7 min/km. Naravno, uspjela sam i zalutati i upasti u blato, od polomljenih i otpiljenih stabala nisam prepoznala svoju stazu![]()
Posljednje uređivanje od vikki : 25.02.2014. at 20:41
kratki prijavak i od menevratila mi se želja za životom i vježbanjem, jupi je! sve skupa, tjedan dana pauze, mislim da mi je dobro došlo, imam osjećaj kao da krećem ispočetka, jedino kaj mi vježbanje nije toliko teško, tako da očito nisam puno ispala iz forme u tih tjedan dana. za sada sam odradila dva dana alfa cardio, malo su mi bili previše fini ručkovi pa sam zabrazdila, khm, pa reko da ih što bolje iskoristim
cure koje idete na 5km, baš mi je drago za vas, super inicijativa! ja preskačem ovu rundu, prekasno vidla.
kad sam ja prvi put trčala mm mi je dao savjet: samo kreni lagano, nemoj gledati ostale, nedaj da te povuku, nemreš krenut prelagano. kad odradiš prva dva, tri km, ako osjetiš da imaš snage, ubrzaj.
i jesam tako. na početku je fakat teško da te ne povuku, ali sam si nabila šiltericu na nos, pogled u pod i lupam svoj ritam, nisam si dozvolila da gledam okolo jer me smetalo što me prestižu.. ali ubrzo se to izravnalo pa su oko mene ostali oni koji su išli u mom ritmu. i tako sam išla prva dva i pol km, a onda sam krenula ubrzavati i prestizati ljude, e to je bio gušt. do kraja trke sam išla bržim tempom i prestigla sam valjda petnajst trkača, što je bio neopisiv guštta trka mi je bila super
tempo nije bio nešto spektakularno, mislim da sam trčala oko 35 min, ali osjećaj, ihaaa! završila sam u sprintu (zadnjih 200m, i da, na snimci nije izgledalo kao sprint, samo mi se tako činilo
)
Prijavljujem pola pull upa u punoj ekstenziji. Preumorna sam bila nakon dva ubijajuća treninga, ali osjećam da ga mogu. Samu sam sebe ugodno iznenadila. Onda do ljeta bih ga i mogla srediti.
I zaljubila sam se u galaxy tajice. Mislim da ću si kupiti za polumaraton.Pitajte Google, divne su.