Stranica 9 od 65 PrviPrvi ... 78910111959 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly, brzo će to,ja sam lani betu vadila 3.4. uf kad se sitim koju tremu sam imala! oćeš ić kod dr.P.?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Čula sam se s dr. p i rekla da ću 1. uzv a i trudnoću voditi kod svog gin. (s obzirom da sam iz ZD), reka je ok, ali da se ponekad javim da čuje kako napredujemo

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Loly hvala ti na lipim željama...brzo će tvoj uzv..ljubim te

Agnus, jesi bila danas? Mozda smo se i susrele...Ja sam ušla unutra oko 1i35 i opet me u srijedu.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bubaba bila sam danas ranije oko jedan i prvi put da san doživjela da nije bilo nikoga i ušla sam odma unutra. Nije bija bas zadovoljan (3-4 na livom i2-3 na desnom) pa mi je doda menopur i naručija me opet sutra. Ne zamaram se bas s tim jer mi je prvi put pa šta bude. Bilo mi je jedino smisno kad sam prvi put došla pa mi gleda jajnike pa sve nešto klima glavom. Ja mislila da mi nije nešto uredu pa ga pitam šta mi je? A on meni, pa stara si eto šta ti je. Umrla san od smija kako mi je to reka.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Taman prikupljam nalaze,pa sam mislila dogovoriti pregled.Za sada ćekam da mi brisevi budu ok.

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Angus što je bilo danas na folikulometriji? Mene je sutra...Uglavnom ja sam jučer imala 7 folikula na jednom jajniku a na desnom isto dosta. Samo što mi je desni jajnik jako visoko i teško ga je punktirati...Danas se osjećam jako napuhano i pritisak mi je u trbuhu.

Mare Zd sretno sa prikupljanjem papira..brzo ćeš to. Ja sam relativno brzo skupila sve papire.

Funky držim fige da se mrvice čvrsto uhvate i da to bude lipa velika beta
    Posljednje uređivanje od bubaba : 25.03.2014. at 20:27

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bubaba i Angus, puno srece na punkciji, a sta se tice broja folikula,nek je i jedan,samo da je dobitni!!!
    Endometrij ce se i sam zadebljati,cim prijede 8 mm kazu da je ok,ipak,sta veci to bolji...ne skodi malo ananasa i cikle...
    zd mare,navijam da nema bestijica..di ces u postupak?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

angus i jedan folikul može biti dosta,naravno da je bolje da ih je više,15mm ti je veličina folikula
    funky mislili smo u split jer smo iz zadra pa nam je najzgodnije...i ja se nadam da će biti ok,jer kad sam se spremala za insiminaciju ,neznam više koliko kutija antibiotika smo popili,da mi moj gin ,nije više znao što bi mi dao

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Bubaba i Angus, puno srece na punkciji, a sta se tice broja folikula,nek je i jedan,samo da je dobitni!!!
    Endometrij ce se i sam zadebljati,cim prijede 8 mm kazu da je ok,ipak,sta veci to bolji...ne skodi malo ananasa i cikle...
    zd mare,navijam da nema bestijica..di ces u postupak?
    Funky hvala ti.
    Danas sam bila na uzv. Dobila sam 150 jedinica menopura, 75 gonala, 1 orgalutran i večeras štoperica i 2 decapeptila. U petak u 7 ujutro punkcija...

Angus onda bi se mogle i vidjeti ha??
    Ne mogu ti poslati privatnu poruku pa ti pošalji meni da te znam prepoznati..

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Funky hvala ti.
    Danas sam bila na uzv. Dobila sam 150 jedinica menopura, 75 gonala, 1 orgalutran i večeras štoperica i 2 decapeptila. U petak u 7 ujutro punkcija...

Angus onda bi se mogle i vidjeti ha??
    Ne mogu ti poslati privatnu poruku pa ti pošalji meni da te znam prepoznati..
    Funky, zd mare hvala!
    Bubaba, ne mogu ni ja slat poruke. Meni je punkcija u 7:30 ujutro u petak. Ja imam dugu plavu kosu i pričat ću s mužem engleski jer je stranac. Nemos falit! A ja tebe?

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Angus prvotno napisa Vidi poruku
    Funky, zd mare hvala!
    Bubaba, ne mogu ni ja slat poruke. Meni je punkcija u 7:30 ujutro u petak. Ja imam dugu plavu kosu i pričat ću s mužem engleski jer je stranac. Nemos falit! A ja tebe?
    Željkice hvala!!!

Angus ja sam ti crnokosa..imam dugu kosu, vjerovatno će biti u nekoj pletenici. Ne brini prepoznati ću ja tebe. Jer sve tri ostale cure koje su sutra na punkciji sam već susrela na folikulometriji..dakle, samo tebe nisam see you

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Cure koje idete na firule da li potpisivate papire koliko zelite da vam se vrati embrija? Birate koliko da vam vrate neovisno o doktorovoj volji,vi birate on samo sugerira? Dal je tako na firulama?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bubaba bila sam danas ranije oko jedan i prvi put da san doživjela da nije bilo nikoga i ušla sam odma unutra. Nije bija bas zadovoljan (3-4 na livom i2-3 na desnom) pa mi je doda menopur i naručija me opet sutra. Ne zamaram se bas s tim jer mi je prvi put pa šta bude. Bilo mi je jedino smisno kad sam prvi put došla pa mi gleda jajnike pa sve nešto klima glavom. Ja mislila da mi nije nešto uredu pa ga pitam šta mi je? A on meni, pa stara si eto šta ti je. Umrla san od smija kako mi je to reka.

Ma baš i nije oličenje kavalirštine. Smijem pitati, koliko ti je godina?

I... sretno za sutra.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje idete na firule da li potpisivate papire koliko zelite da vam se vrati embrija? Birate koliko da vam vrate neovisno o doktorovoj volji,vi birate on samo sugerira? Dal je tako na firulama?
    Ja nisam nikada ništa potpisivala,doduše svaki put sam imala 2 embrija od kojih 1 dobar,drugi ne baš naročito tako da nije bilo smisla s moje strane išta sugerirati.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ni ja nisam ništa potpisivala, imala dva embrija, oba vraćena.nisu me ni pitali koliko bi vratila!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    jojo trudnice naša pa kako si?

jel ko zna di je Lara?
    Loly kad je uz?
    draga moja, tek sad vidim tvoj post, neznam kako mi je promaklo, jer stvarno često povirim ovamo - čisto da vidim kakva je situacija dobro sam, evo me u 30tt, kako si ti? biće guštaš sa svojim sinom?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku

Ma baš i nije oličenje kavalirštine. Smijem pitati, koliko ti je godina?

I... sretno za sutra.

Transfer mi je bio u ponedjeljak 3. dan od punkcije. Na kraju je bilo 9 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 2 vraćena , a tri zamrznuta. Eto i nisam bas toliko stara, 36 mi je godina. Bubaba kako je prošao transfer danas?
    Funky još 3 dana do bete. Želim ti puno sreće !!!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Tnx draga,sad me vec ludilo hvata do te bete...
    i tebi puno srece,a sta se tice dr komentara,ja kad sam bila nedavno predlozila da malo odmorim prije ovog stimuliranog,dr P po svome odgovara da nisam vise u cvitu mladosti...a imam 32...legenda,da je netko drugi,ispalila bih ga na misec!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    draga moja, tek sad vidim tvoj post, neznam kako mi je promaklo, jer stvarno često povirim ovamo - čisto da vidim kakva je situacija dobro sam, evo me u 30tt, kako si ti? biće guštaš sa svojim sinom?
    već 30tt uf kako vrime leti još malo i stižu tvoje srećice!a jel znaš spol?
    ja i moj bombić smo po cijele dani vani od kad je zatoplilo!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

KLARA31 ništa takvo se ne potpisuje na Firulama, o tome koliko embrija se vraća i kakvi su se saznaje tek na transferu.

Cure koje su na Firulama, da li zna netko kada je dr. Budimir dežuran narednih dana?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Tnx draga,sad me vec ludilo hvata do te bete...
    i tebi puno srece,a sta se tice dr komentara,ja kad sam bila nedavno predlozila da malo odmorim prije ovog stimuliranog,dr P po svome odgovara da nisam vise u cvitu mladosti...a imam 32...legenda,da je netko drugi,ispalila bih ga na misec!!!
    On ti odma vec racuna da cete vjerojatno htjeti i drugo za koju godinu

Svim trudilicama fige na kvadrat da vec ovo ljeto buckate sebe i bebace u drobicima!

carrie2812 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja ipak sad idem na konzultacije...bar da se bavim pretragama do jeseni. Da imam osjecaj da se nesto dogada.
    Tko zna mozda se u meduvremenu desi cudo

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    već 30tt uf kako vrime leti još malo i stižu tvoje srećice!a jel znaš spol?
    ja i moj bombić smo po cijele dani vani od kad je zatoplilo!
    stižu nam curica i dečko, stvarno je vrime proletilo, ali isto mi se čini da je u tebe to išlo brže.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Transfer mi je bio u ponedjeljak 3. dan od punkcije. Na kraju je bilo 9 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 2 vraćena , a tri zamrznuta. Eto i nisam bas toliko stara, 36 mi je godina. Bubaba kako je prošao transfer danas?
    Za jednu "staru" to je sasvim solidan rezultat!
    Držim fige!

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga Angus sretno ti..čuvaj se sada.
    Ja sam punkcijom dobila 15 jajnih stanica. Od toga 13 zrelih. 8 oplođeno. Dobili smo 4 odlične blastice, 3 vrlodobre i 1 malo lošiju. 2 su mi vraćene na čuvanje jučer ( 5 dan ) a ostale zamrznute.
    I evo sad se družimo ja i kauč. hehhehe

Funky sretno, neka bude velika beta..

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Odlican rezultat Bubaba,sretno svima,ja sam vec luda od cekanja...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Evo jutros vadila betu, 11.dan nakon transfera dviju blastica 193.1, jel ok?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga Angus nisi se ništa javljala? Što ima?

Ja sam jučer vadila betu i bila je 13 dnt 414, sutra idem opet...nadam se da će biti dobra...

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Evo da se i ja pridružim.Pozdrav svima.Od danas opet IVF kod dr. Marušić,3. put u Splitu.Ima li još netko da ide ovaj mjesec?

Pozdrav svima.
    Sretno

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Lolita sretno, moja je prijateljica bila na ivf kod dr.M,cula sam ugl sve dobro o njoj,a i ja sam tamo radila hsg,nije me puno bolilo,svi su bili ljubazni...
    nadam se da ce ti ovaj put biti uspijesan,puno srece u postupku!!

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hvala Funky

prošli put u Petrovoj nije uspilo.Sanjan ovaj put 2 blastociste.

Pozzzzzzzzz

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mogu zamisliti doktoru facu da mu se ja pojavim sa 41,5 godinu (a razmišljala sam da se ponovno javim u CITO) ajme kako bi me najurio iz ordinacije, haj ti babo kući, šta sada dolaziš. Đe si bila ranije.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu zamisliti doktoru facu da mu se ja pojavim sa 41,5 godinu (a razmišljala sam da se ponovno javim u CITO) ajme kako bi me najurio iz ordinacije, haj ti babo kući, šta sada dolaziš. Đe si bila ranije.
    Ha,ha,ma smotala bi ti njega lako,on ionako vise voli izazove!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni to nije smiješno, tragično je.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Meni to nije smiješno, tragično je.
    Ma znaš mojci ja na ovakav način sama sebe tješim. Želja postoji za drugim djetetom ali rodni list sve kaže.
    Mada sam u zadnjih pet dana čula lijepe vijesti da su žene starije od mene 2-3 godine nakon par IVF ostale trudne prirodnim putem. Zaista se čuda dešavaju.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Znam draga, ali ne radi se o tvom rodnom listu već o odnosu dr. P. prema njemu.
    Bez obzira što o tome kaže zakonodavac, a zakonodavac si daje pravo odlučiti na koga će trošiti svoje novce (i o tome bi se dalo diskutirati), smatram da dr. P. NEMA pravo odbiti ni jednu pacijenticu zbog godina.
    Da, čuda se dešavaju, ne svima... ali im treba dati šansu... A ni jedan privatni MPO liječnik koji živi od novaca koji im pacijenti ostavljaju nema pravo odbiti pacijenta. Ima pravo reći svoje mišljenje, ali odluka o kretanju u postupak ne smije biti njegova.

Sretno!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Znam draga, ali ne radi se o tvom rodnom listu već o odnosu dr. P. prema njemu.
    Bez obzira što o tome kaže zakonodavac, a zakonodavac si daje pravo odlučiti na koga će trošiti svoje novce (i o tome bi se dalo diskutirati), smatram da dr. P. NEMA pravo odbiti ni jednu pacijenticu zbog godina.
    Da, čuda se dešavaju, ne svima... ali im treba dati šansu... A ni jedan privatni MPO liječnik koji živi od novaca koji im pacijenti ostavljaju nema pravo odbiti pacijenta. Ima pravo reći svoje mišljenje, ali odluka o kretanju u postupak ne smije biti njegova.

Sretno!
    Mojca, jel tebe ili nekoga koga znas odbio primiti u postupak?

Moram priznati da nikada nisam cula za takav slucaj.

Dr uvijek, na sebi svojstven nacin, kaze svoje misljenje, ali da ce odbiti pacijente koji su voljni, zeljni i spremni ici u postupke unatoc otegotnim okolnostima
    Nema mi logike.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ne. Nije me odbio.
    Ali sam kad sam kretala u prvi (i jedini) postupak u jesen 2010 sam bila upozorena od cura s ovog topica da zna odbiti "starije cure" da mu ne pokvare statistiku. Očito nisam jedina koja je to čula jer i Rozalija strahuje da ju ne najuri.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ma neće dr. P nikoga najurit cure, naravno on je privatnik i platiš za svoju uslugu i to dobro bome i neće je nikome uskratit, ali on je realan i dosta direktan i kaže ono što misli, ali veliki sručnjak, rekla bi na području Dalmacije najbolji u MPO vodama. A da voli dobru statistiku i dobru uspješnost to i ja mislim.
    Evo meni je baš neki dan rekao da tko bi mi dao te godine (36 ipo)....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

[QUOTE=Mojca;2614406]Ne. Nije me odbio.
    Ali sam kad sam kretala u prvi (i jedini) postupak u jesen 2010 sam bila upozorena od cura s ovog topica da zna odbiti "starije cure" da mu ne pokvare statistiku. Očito nisam jedina koja je to čula jer i Rozalija strahuje da ju ne najuri.[/]
    Ionako se podaci prikazuju po dobnim skupinama, ne kuzim kako bi mu pokvarile statistiku...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ni ja, samo kažem na što su me upozorili.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja isto nisam cula da je nekoga odbio, on ima specifican pristup,ali meni je tako i odgovaralo,bez uvijanja i tapsanja, i bas sam zato imala potpuno povjerenje u njega! Ipak,kad se bolje s njim upoznas,on je vrlo brizan i zabrinut za svoje pacijente...preporucam svakom tko moze podnijeti malo sirovog humora!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kad smo mi krenuli kod njega, nama je rekao da smo kojim slučajem negdi na kavi, da bi nam rekao da odustanemo, jer je mm dg jako teška i fala Bogu već imamo jedno dite. Ali s obzirom da smo u poliklinici i da smo njegovi pacijenti i da vidi volju kod nas, možemo probati ali ništa ne obećaje. Mislim da on iskreno, možda i malo pre iskreno, kaže svoje mišljenje, što meni u potpunosti odgovara. No, sigurno ima cura koje nažalost imaju loše iskustva s dr. P, ali tako je to i inače s bilo kojim drugim dr., klinikom...

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Znate cure nemam ja ništa protiv dr P. ali se sjetim i nasmijem i sada od pomisli na jednu scenu kada sam ja bila u CITU na jednoj inseminaciji. Inače postupke mi je vodio dr Š. i jedne subote me zakačio UZV i nije bilo dr. Š., bio dr. Poljak i pita on mene na folikometriji koliko mi je godina a ja kažem tada 35,5 a on meni a šta si ti do sada čekala a ja njemu kažem nije me htio muž ranije ženiti. I onda smo se obadvoje pošteno ismijali.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ovdje se nitko ne javlja već duže, pa ću ja malo na moju baznu temu na forumu. Prijavljujem transfer danas u podne , u Cita sam ovaj postupak, 7 po redu, ovo će mi biti sedmi transfer, a peta punkcija bila (na kojoj sam dobila 6 js-a). Mislila sam do ljeta odradit jedan prirodnjak (nikad nisam bila u prirodanjku) u bolnici na Firule kod dr. B., ali kako on nije mogao kroz peti mj, na GO je pa neki kongres itd, odlčilli ja i mm u Cita opet kod mog dr. P. koji mi je sada uveo i fragmin (unatoč mojim nalazima trombofilije koji su ok), ali zbog dosta neuspjelih postupaka.
    Javim se, pozrav svima

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sara10 sretno draga na transferu!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala Loly!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sretno sara... baš sam neki dan mislila na tebe... i na vedre...
    objema...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •