I očekivala sam takav odgovor. Sve je dobro dok se ne očekuje konkretan odgovor i dok je sve na citatima iz Biblije i floskulama s oltara. No hard feelings, ali katolički svećenik je vjerojatno zadnja osoba koju bih to pitala obzirom na sve afere i zlo koje je napravila Crkva unazad n-stoljeća. Progon "vještica" i križarski ratovi su pobili više ljudi nego zli duhovi i uroci. Ostalo bolje da ne spominjem: silovanja koja toleriraju su smrt duše djeteta koja je gora od smrti tijela.
Što se Biblije tiče-svašta lijepog unutra piše: pročitala sam je više puta kao i Kur'an, svete budističke knjige... Mislim da bi i svećenici trebali ponekad "ponoviti gradivo" jer su to lijepo zaboravili.
Jelena, hvala. Zanimao me konkretan odgovor vjernice i kako to točno izgleda sa stanovišta vjernika, zašto razlika u vjerovanju...ali...

, ali katolički svećenik je vjerojatno zadnja osoba koju bih to pitala obzirom na sve afere i zlo koje je napravila Crkva unazad n-stoljeća. Progon "vještica" i križarski ratovi su pobili više ljudi nego zli duhovi i uroci. Ostalo bolje da ne spominjem: silovanja koja toleriraju su smrt duše djeteta koja je gora od smrti tijela.
Odgovori s citatom