Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    nism sigurna da se razumijemo. gle, ja ne agitiram da nekakve vradžbine postanu zlatni standard ophođenja sa svijetom, dapače. ali isto tako imam problema s Istinom, ovakvom, ili onakvom.
    konkretno za uroke - tu ima jedna istina. tj. ne znam jesu li moguće tu neke nijanse?

a to što (na ovoj konkretnoj temi) sve ne bacamo u isti koš (ja bih ubacila i reiki ) - to nema veze s licemjerstvom. nego sa slobodom misli. nema potrebe da se lažemo, svima je to sigurno na pameti, samo što će opet oni najhrabriji dobiti po tamburi.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    konkretno za uroke - tu ima jedna istina. tj. ne znam jesu li moguće tu neke nijanse?

a to što (na ovoj konkretnoj temi) sve ne bacamo u isti koš (ja bih ubacila i reiki ) - to nema veze s licemjerstvom. nego sa slobodom misli. nema potrebe da se lažemo, svima je to sigurno na pameti, samo što će opet oni najhrabriji dobiti po tamburi.

Što se tiče istine i i nijansi, za mene tu svakako postoje nijanse, nema potrebe da se lažemo.

A tko tu točno dobiva po tamburi, tko je u manjini, i tko je hrabar, vjerujem da se ni po tom pitanju ne bismo složile.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •