Mim ja u nikojem pogledu nisam osporavala tvoje stajaliste iako su mi neka tvoja razmisljanja kontradiktorno,kao i tebi moja. Zato sam ti i postavila par pitanja na koja ni ne ocekujem odgovor.

Ja sam jako zadovoljna svojim odabirom,nadam se da si i ti svojim,i nemam potrebu tebe ni ikoga drugog preobracati. Sretna sam,ispunjena(naravno uvijek postoje teski trenutci) ali meni moja vjera cini dobro,mojoj obitelji cini dobro..kada smo najvise molili i imali povjerenje bilo nam je najlijepse i bili smo najispunjeniji..zato tome tezim i trudim se rasti u svojoj vjeri i dalje. Zato mi nije jasno zasto bi nekome palo na pamet da me propituje,da mi dokaze da moja vjera nije ispravna,da je nedokazana. Od pocetka sam pazila da nikog ne uvrijedim jer svatko IMA PRAVO na svoje odabire i misljenje,ali tebi sam morala odgovoriti jer vidim da se trazis...mozda i grijesim. Jednako je vrijedan svaciji odabir bio covjek Budist,Katolik,Ateist,Agnostik (Kako sudite tako ce vam biti sudeno...rece Bog) toga se svaki dan trudim drzati,ali imam pravo napomenuti da covjek nemoze sjediti na dvije stolice,nemoze imati raspelo povise stola i budu na regalu i tvrditi da je Budist ili Katolik (ovo je direktno vezano za uroke) znaci nemozes biti Katolik i ici kod hodže na skidanje uroka,medutim ako nisi katolik mozes sve i imas pravo izabrati sto ti u tom trenutku odgovara

Sretno Mim (kad ubuduce budes citala moje postove citaj do kraja i uzmi u obzir da ja ne trazim "prosvjetljenje" na forumu niti fa kome nudim)

Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk