Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

techna,kak to misliš nije moguče?
    Pa naravno da je moguče da žena ima duplu ovulaciju i to ne baš isti tren več može biti razmak i u par dana.Kak si ti začela s curicama,dvojajčane su,znači oplodila su ti se dva jajašca.

Yummy,kaj se tiče te plodne sluzi,nije pravilo da bude samo striktno jedan dan,prijavljivale su cure ew u par navrata.Niti je ovulacija baš tog trena kad se pojavi ew.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

techna, sve mo mi to lipo "pokrili". Kuca nam se u posljednjih 10 dana pretvorila u zivi kupleraj. Lol!

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno da je moguče da žena ima duplu ovulaciju i to ne baš isti tren več može biti razmak i u par dana.Kak si ti začela s curicama,dvojajčane su,znači oplodila su ti se dva jajašca.

Yummy,kaj se tiče te plodne sluzi,nije pravilo da bude samo striktno jedan dan,prijavljivale su cure ew u par navrata.Niti je ovulacija baš tog trena kad se pojavi ew.
    Svakako je moguće. Meni se to desilo sa blighted ovumom. Slučajno sam bila na sistematskom u vrijeme prve ovulacije kad su još na drugom jajniku bili mali folikuli.
    Na prvom uzv u trudnoći - hop, žuto tijelo na oba jajnika tako da smo morali čekati 10 dana i vaditi par beta da potvrdimo da je blighted ovum a ne da se jajašce iz kasnije ovulacije oplodilo pa trudnoća "kasni"

Nivesa - žao mi je.. znam kako se osjećaš
    I mi smo imali ovakve razgovore nakon drugog gubitka...Što se njega ticalo to je bilo to. Ja sam bila rastrgana.
    Ali... malo pomalo je shvatio da ja neću odjednom postati sretna, vesela i slobodna kad odlučimo da nećemo vise pokušavati. Upravo suprotno.
    Više BOLI odustati nego se "mučiti" i dalje iz mjeseca u mjesec, to on mora shvatiti

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku

Više doktora mi je potvrdilo da nije moguć razmak od par dana, već se te dvije (ili više) ovulacija dese unutar 24 sata.
    Moje su blizanke bile dosta različite u veličini i baš sam zato i ja mislila da su začete sa većim razmakom, ali rekli su da nema šanse.
    Kad jednom ovuliraš progesteron ti poraste i to definitivno sprečava ostale O da se dese.

Isto mi je dr. objasnio da žene ponekad po simptomima mogu misliti da imaju dvije O, jer se zna desiti da O krene i onda se ne dovrši,
    LH surge može krenuti pa stati i onda nastaviti kroz nekoliko dana. To se često dešava PCOS-ovkama pa one ako prate sluz ili tem. mogu imati
    tih lažnih uspona i padova, ali uvijek je onaj zadnji u ciklusu onaj pravi tj. O.

Majuška, tebi su vjerojatno sumnjali da su ti se obje O desile kasnije u ciklusu, a ne jedna prije a druga kasnije.
    Posljednje uređivanje od techna : 23.04.2014. at 15:04

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj techna prvotno napisa Vidi poruku
    Majuška, tebi su vjerojatno sumnjali da su ti se obje O desile kasnije u ciklusu, a ne jedna prije a druga kasnije.
    Ne, sumnjali su da su dvije O u razmaku od par dana. A vjerujem dr-ima iz ginekosa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •