Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Bit će da je to moja dr.A.J.V?? Kod mene ništa,danas opet vadila tsh pa ćemo vidjeti koliki je više.A što se tiče zamrzavanja embrija na Firule ja ti nemam pojma jer dosad sam uvijek imala 2 tako da....?
    Je,je,kod iste smo dr! Eto ja sam i sutra popodne kod nje,ak si slucajno tamo ...
    a vidis mene to za firule zivo zanima,stvarno poznam i nekoliko parova koji nisu na forumu,pa je li moguce da bas nitko nema preko 2 embrija, ili oni nemaju mogucnost zamrzavanja...nisam tamo bila u postupku nego na cito,ali bas evo,provjerite,vi koje ste tamo

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Je,je,kod iste smo dr! Eto ja sam i sutra popodne kod nje,ak si slucajno tamo ...
    a vidis mene to za firule zivo zanima,stvarno poznam i nekoliko parova koji nisu na forumu,pa je li moguce da bas nitko nema preko 2 embrija, ili oni nemaju mogucnost zamrzavanja...nisam tamo bila u postupku nego na cito,ali bas evo,provjerite,vi koje ste tamo
    Dr.J.je super,ona mi je vodila prvu trudnoću,stvarno je vrlo stručna i vjerovala sam joj u potpunosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •