Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Evo dezurna na potpomognutoj...cekam ja vase rezultate...nisam lose,hvala na pitanju,trbuscic pomalo raste,sreca prijateljicama vise ne trebaju njihove trudnicke hlace pa posudjujem jer nemam love za nove, iscjedili mi postupci lovusu! E, i imam neku glupu upalu mjehura...antibiotik,valjda nista nece bebici bit!
    sta ima u st postupcima...e, i imam jedno pitanje...zamrzavaju li uopce embrije na kbc st jer se ne sicam kad je netko spomenio fet na kbc-u
    Bog cure... mislim da je jan@ na odbrojavanju pisala da su joj zamrzli blasticu na kbc firule. To me jako razveselilo jer mi je to bia veliki minus...mozda zamrzavaju samo blastice...u svakom slucaju postoji mogucnost. Triba se dodatno raspitat jer i ja do sad nisam cula...
    Inace...dr B se vratio s godisnjeg i ja sam ga napokon docekala i dogovorila postupak u 6.misecu...

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj *sunisshining* prvotno napisa Vidi poruku
    Bog cure... mislim da je jan@ na odbrojavanju pisala da su joj zamrzli blasticu na kbc firule. To me jako razveselilo jer mi je to bia veliki minus...mozda zamrzavaju samo blastice...u svakom slucaju postoji mogucnost. Triba se dodatno raspitat jer i ja do sad nisam cula...
    Inace...dr B se vratio s godisnjeg i ja sam ga napokon docekala i dogovorila postupak u 6.misecu...
    Je li dr.B radi u 6.mj,pitam jer sam čula da je na nekom kongresu???

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Je li dr.B radi u 6.mj,pitam jer sam čula da je na nekom kongresu???
    Nije mi nista spomenia. Meni je ciklus pocinje prvih dana 6. miseca a dogovorili smo cili postupak.pa sad...

Funky hvala! Samo da uspije ovaj put...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •