-
Osoblje foruma
Moji nisu imali te neke jako vezujuce predmete dok su bili mali
N. je imala nekog zecica, dugo me je pilila da joj ga kupim (bio je dosta skup) – plisani, unutra sa mehanizmom da moze micati usima i njuskicom, preslatko nesto (mozda se netko sjeca, iz Turbo limacha)
I na kraju popustim i kupim joj ga, ona presretna, igra se s njim dan i noc, nosi ga van
I ostavi ga u parkicu jedan dan kad je bila s bakom
Tuga, nevolja i plac (3, 4 godine je imala tad)
I sta sad, pregrizem i kupim novoga 
Iskoristim priliku za prodiku o (ne) nosenju dragih i vaznih stvari okolo, da se ne izgube
Zeko je i danas kod nas, nasle smo ga nedavno u kosari s igrackama (ostavljen za uspomenu)
Sto se tice „pustanja“ ili uzimanja tih vezujucih predmeta,
mislim da vecina djece sama spontano preraste potrebu za takvim stvarima
Potraga – nisam spremna preokrenuti nebo i zemlju, i angazirati sve i svakoga u potrazi za igrackom
I ne mislim da su roditelji koji to rade jako pozrtvovani, posveceni i pruzaju neku izuzetno pozitivnu poruku djetetu (da ce ucini SVE, ali SVE) da se pronadje igracka.
A posebno ne objavom u novinama, prvenstveno zato jer izlazu sebe i dijete (posebno dijete) javnosti i medijima, zbog necega tako trivijalnog (ok, djetetu je vazno, ali realno gledajuci – to je stvar, i za ocekivati je da nece biti zivotna drama i trauma ako se izgubi, tj. dijete bi trebalo moci tu cinjenicu prihvatiti i pomiriti se s time).
Eto malo filozofiranja i s moje strane
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma